Jump to content

Ramon

Bezoeker
 • Posts

  2,524
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Ramon last won the day on November 26 2019

Ramon had the most liked content!

4 Followers

About Ramon

 • Birthday 10/02/1992

Recent Profile Visitors

2,775 profile views

Ramon's Achievements

Super user

Super user (3/5)

1.4k

Reputation

 1. Nee dat hoef je helemaal niet te weten, en als je iets besteld, en er gaat bijvoorbeel iets mis, is het ook niet normaal dat jij daar maar naar toe moet gaan om daar achter te komen.
 2. Meerdere malen spullen overgenomen van Boost. Nette prijzen en alles volgens afspraak. Zoals de rest ook al aangeeft, zeker een aanrader.
 3. Ik was op zoek naar een SR20 elbow. Ik mocht deze van chino hebben als ik hem de verzendkosten zou overmaken. Zo gezegd, zo gedaan, pakketje was snel in huis, gemonteerd, en mijn uitlaat probleem was weer opgelost. Bedankt!
 4. Elbow/downpipe, spruitstuk, turbo, pakkingen en wastegate van WJ overgenomen. Hij was in de buurt en kwam het gelijk al langsbrengen. Nette prijs en de spullen zien er prima uit. Super!
 5. Een tijdje terug een 'drift knob' handrem knopje van Martijn overgenomen. Dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag in huis. Super! Deze week 4 banden van Martijn overgenomen. Hij wilde ze voor mij verpakken en versturen, zodra ik het geld over had gemaakt heeft hij dit gelijk gedaan, banden waren snel in huis, prima! De twee achterbanden waren schuin aan dezelfde kant afgesleten, maar dit had hij zelf niet gezien, kan gebeuren. De banden waren vrij goedkoop dus daar ga ik verder ook niet over klagen. Tevreden!
 6. Jammer genoeg gaat het bij veel bedrijven zo.
 7. Velgen gekocht. Hij was op weg naar 't noorden dus kon hij de velgen meenemen naar mijn huis. Alles is prima verlopen. Bedankt!
 8. Chippie voor m'n ECU gekocht. Betaald en 2 dagen later in huis. Prima dus!
 9. Koppeling van Martijn gekocht. Hij was hier toevallig in de buurt en kon hem langsbrengen. Nette prijs, en alles is goed verlopen.
 10. Dirk Jan is hier meerdere malen geweest om mij te helpen met mijn auto. Een van de zijruitjes van mijn S13 was kapotgeslagen. Dirk Jan hoorde dit en heeft mij de volgende dag gelijk een zijruitje in goede staat opgestuurd! Aardige jongen, heeft verstand van zaken en we hebben veel gelachen!
 11. Ramon

  Mick

  Contact opgenomen met Mick of hij mijn S13 ergens vandaan wilde halen. Hij heeft gelijk zijn auto met trailer klaargemaakt, vroeg de wekker gezet en is op pad gegaan. Heeft mij onderweg nog een foto'tje gestuurd waarop te zien was dat alles goed volgens plan ging, en heeft mijn auto 's middags netjes voor mijn deur afgeleverd. Ook heb ik een complete CA18DET 'swap' van Mick gekocht. Alles ging zoals afgesproken, geen rare fratsen, zoals het hoort.
 12. Ik heb dit echt 9 van de 10 keer. Eind vorige maand heeft mijn broertje voor mijn verjaardag online een bumper voor mij gekocht. (persoonlijk met het bedrijf afgesproken om hem te laten verzenden, dus daarvoor ook geld overgemaakt), verkoper laat niks meer van zich horen en heb ook niks ontvangen. Contact met een ander bedrijf opgenomen voor een voorste zijscherm (S13) in bordeaux rood, verkoper laat niks van zich horen. De bedrijven waar ik tot nu toe zaken mee heb gedaan hebben echt ALLES verneukt wat er maar te verneuken valt. Terwijl de particulieren waar ik zaken mee heb gedaan (die jongens weten dat zelf ook) alles gewoon netjes geregeld hadden en goed voor elkaar hadden.
 13. Bumper gekocht, opgehaald, even een praatje gemaakt, gewoon goed zoals het hoort.
 14. ja, das dus ook weer onzin dat je met straatdriften de verkeerde mensen aantrekt. of heb je hierzelf superveel ervaring mee dennis? ben je zelf een verkeerd mens? gtfo
×
×
 • Create New...