Jump to content
SXOC.NL Forum

Metaripley

Bezoeker
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About Metaripley

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

499 profile views
 1. Vandaag doorgespoeld met de termostaat eruit. Zo kon ik er idd wat makkelijker met druk de motor zelf uitspoelen. Ging een stuk vlugger ook. Toen helemaal afgelaten en terug koelvloeistof op. Als die nu weer bruin wordt ga ik hem eens laten meten.
 2. Welke foto? Nee, ik heb hem laten warm draaien. Als ik er koud water bij deed bleef die volgens mij gewoon open. Hoe kan ik checken of het olie is of andere vuiligheid? Als ik hem nu 1x echt schoon zou krijgen kon ik daarna wel zien of er terug olie bij kwam. Maar nu weet ik natuurlijk niet of dat 25 jaar vuiligheid/olie is of maar recent door bv een koppakking.
 3. Nee, doorgespoeld met water en daarna terug koelvloeistof erop.
 4. Hoe laat ik mijn volledige koelvloeistof af? Dus niet alleen het gedeelte in de radiator zelf.... Waarom ik dat wil? Nou hierom: https://www.facebook.com/video.php?v=886381414719131&l=2950002373972140466 Dit was 2 weken na de 1ste keer volledig doorgespoeld te hebben met de tuinslang. (+- een uur geduurd). 2de keer gedaan nu maar was zoals je kunt zien nog steeds bijna zwart.
 5. Ah, dus we gaan mensen afzeiken op het feit van persoonlijke voorkeur?
 6. Hahahaha, Had die nog en ze moesten toch op. Dus waarom niet.
 7. Is het dan slim om er alsnog een stuk in te zetten van bv een sloop?
 8. Ja, twijfelde omdat er rechts een soort van tussenstuk in lijkt te zitten en links zou zoon tussenstuk ook moeten passen.
 9. Geen idee of dit normaal is maar aan de bijrijderskant loopt die door en aan de bestuurderskant mis ik een stuk. Bijrijderskant: Bestuurderskant: En gewoon een leuke foto:
 10. Ik ben niet verbrand maar ben dan ook de enige die heel de dag met een fleece en capuchon op rond liep. Stiekem ben ik eigenlijk een Nederlander
 11. Optie Oost - Weiqun - S14a - Huder01 - S14a - tomkouki -S14 - MichaelS - Stagea Optie Zuid - Teun - S13 - Mathijs - S13 - Maika - S15 - s14luc - s14a Optie midden - Gutroan - s14 Optie Haarlem - Alrik - S13 - Qrefixx - S14a - Metaripley - S13 Optie Leiden - Celesticsnow - S13
 12. sinds vandaag krijg ik ook weer mailtjes.
 13. Ik probeer nu al 3 dagen kaartjes te bestellen maar zodra ik over moet gaan op betaling wordt het vak zwart en kan ik niet verder. Nog iemand dit probleem?
×
×
 • Create New...