Jump to content

JourneY

Bezoeker
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About JourneY

 • Birthday 05/22/1985

JourneY's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

1

Reputation

 1. Hoezo? Had vast nog meer openstaande zaken?
 2. Verstuurd 26 April 2013 - 09:06 Koen, Laatste kans voor mij. Maandag stuur ik alles op. Ik heb de spullen namelijk binnen. Ik neem nog contact met je op. Mvg Nayiem --------------------- Verstuurd 13 May 2013 - 17:53 ik heb nu alle spullen binnen. morgen krijg je van mij een t+t code. --------------------- Nou Nayiem, wederom beloof je weer van alles. Je reageert ook niet meer.....Nog steeds heb ik niets gezien. Sjonge jonge zeg....ik word er echt flauw van.
 3. Allemaal leuk en aardig. Helemaal niemand heeft er wat aan als je je afspraken niet na kan komen. Als je als startend ondernemer op deze manier via internet je bedrijf probeert te runnen, dan gaat dat echt geen positief beeld opleveren. Ook al ben je vast een aardige kerel. Mij is wat beloofd, inmiddels zou het opgestuurd zijn. Contact gehad met wanteds13, maar daar hoor ik ook niets meer van. Ik heb ook niet het idee dat dit opgelost gaat worden.
 4. Nayiem, via pm lukt het ook niet, dus bij deze; heb je het postkantoor al gevonden?
 5. Hier zou het inmiddels ook allemaal geregeld moeten zijn. Hij wilde langskomen om het zelf te checken, maar dat ging niet door omdat hij het te druk had. Nu zou hij lagers en kit opsturen, maar nog steeds niets. Ineens is het dan weer stil.
 6. Nayiem, blijf je me nu gewoon negeren? Beetje slappe hap dit..
 7. Nayiem, hoe lang gaat dit allemaal nog duren?
 8. Najiem, Je hebt een pm. Je had mij 9 oktober beloofd binnen 2 weken een pakket op te sturen. Hoe staat het hiermee?
 9. Najiem, Wanneer ben je weer terug, welke glijlagermaat ga je opsturen en wanneer? Ik ga er vanuit dat het standaard maat bigend is. In de verwachting dat die krukas niet in de slijpbank heeft gehangen. Acl of nissan? groet
 10. hoi, Ik probeer dit ook zo goed mogelijk op te lossen natuurlijk. Vanochtend heb ik een stukje gereden, video en fotos onderstaand. http://imageshack.us/photo/photo/820/20120930113541.jpg/ http://imageshack.us/photo/photo/15/20120927184044.jpg/ Ik vind je laatste voorstel goed genoeg. Je denkt in ieder geval mee.
 11. hoi Najiem, Mijn vorige blok had de drijfstanglagers versleten. Ratel bij 2500rpm. Die lagers heb ik verwisseld. Daarna niks geen gerammel meer gehad. Ivm lage compressie en weinig pktjes had ik het idee om een goede ca18det te swappen en mijn huidige blok op de knappen. Daarvoor heb ik een nieuwe kop, wiseco zuigers, lagers voor klaarliggen nu. Toen ben ik naar Limburg gereden, en bij jou dat blok opgehaald. Deze zit er nu in en ik hoor geluiden die ik eerder heb gehoord met versleten bigends. Ik ben een nuchtere kerel, mts hts mechanisch ingenieur, dus ik weet waar ik het over heb. Ik zal hier morgen foto's en videos plaatsen in de hoop dat je het ook ziet / hoort. Het kost me weer een weekend werk om nieuwe drijfstanglagers te monteren. Inclusief kosten pakkingen en kosten lagers. 100 punten dat die versleten zijn. De sx is mn daily auto, ik ga nu niet meer op de motor zitten namelijk ivm weer. Ik zou het tof vinden als je me een andere passende aanbieding doet. Ik had voor 350 euro een betere aankoop verwacht via dit forum namelijk.
 12. ik ben er zojuist mee naar huis gereden. Bekende rammel bij 2200rpm. Dat had mn oude blok ook. Ik ben echt pissed off, dus ik zeg maar even niks meer nu.
 13. Najiem, twee maanden terug heb ik een ca18det met t25 turbo van je gekocht. Zoals aangegeven door andere ex-eigenaar forum-member maar 70k gedraait. Een echte schuurvondst geweest. Blokje had helaas 2 missende uitlaatspruitstuk bouten plus moeren, die ik met een m10x1,25 tap na moest tappen. De ander zit nu een helicoil in. Klepdekselpakkingen lekte en had ook missende, of zoals je zelf nu beschrijft 'losse schroeven'. (Waarom draai je ze niet aan trouwens?) Kvs deel waar thermostaat in zit lekte als de ziekte, zat vastgekit met silicone kit. Daarnaast heb ik voor jouw informatie nog foto's gemaakt nadat ik de turbo eraf gehaald heb. Klepstelen zitten vol met versteende meuk. Lijkt meer op 220k draaiuren. hhtp://imageshack.us/photo/photo/811/20120906134344.jpg/ Toen ik dit blok meenam had je er ook al 'erg veel spijt van'. Ik vraag me af welk blok je mij verkocht heb. Hij ligt nu in mn sx, maar ik heb er mijn vraagtekens bij.
×
×
 • Create New...