Jump to content

Mick

Bezoeker
 • Posts

  991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Mick last won the day on January 23 2016

Mick had the most liked content!

3 Followers

About Mick

 • Birthday 07/12/1992

Recent Profile Visitors

2,934 profile views

Mick's Achievements

Regular user

Regular user (2/5)

300

Reputation

 1. Mick

  Mick

  Strakke plasser! Bedankt mannen!
 2. Mick

  Mick

  Ik heb er drie kartonnen dozen voor verknipt, maar fijn om te horen dat het goed is aan gekomen!
 3. Goed verhaal Nayiem, lekker kort ook. Ga je tijd spenderen aan je troep voor elkaar krijgen in plaats van verhalen schrijven en stront gooien. Daar worden al mensen voor betaald (lees schrijvers en boeren).
 4. Luc heeft ook de dorpel van mijn Silvia gelast, ziet er super netjes uit! En Luc is gewoon een gezellige kerel!
 5. Mick

  Mick

  Ja, dat is toch normaal, iedereen betaalt toch het liefst zo min mogelijk? De prijs van custom bussen is logischerwijs duurder dan massaproductie, zoals die van DW. Ik snap dat je je ongelijk absoluut niet toe wilt geven, maar ik vind je bijdrage in dit topic volledig onzinnig.
 6. Mick

  Mick

  Ik heb voor mijn driftauto zelf subframe bussen laten maken bij de plaatselijke metaalbewerker. Die heeft alles opgemeten en custom bussen gemaakt. WJ hoort dit, vraagt wat nog een set kost, ik geef de prijs door die de metaalbewerker rekent (instel, materiaal kosten en arbeidsloon), WJ hoopt voor één dubbeltje op eerste rij te zitten omdat hij via mij een connectie heeft met de metaalbewerker, WJ probeert te insinueren dat ik hem onnodig veel geld afhandig probeer te maken. Het klinkt voor mij volledig logisch, bedankt voor het delen van je ervaring!
 7. Credits voor Dirk-Jan! Al diverse dingen gekocht (en gekregen) altijd goed, ook met technische problemen wilt hij met je meedenken, wordt gewaardeerd! Genoeg lief gedaan, kom nu je velgen maar halen!
 8. Vandaag heb ik een schitterende Mega Muffin bakvorm binnen gekregen, snel verzonden, netjes verpakt, bedankt Johannes!
 9. Zelf ook meerdere malen spullen bij Ed gehaald, ook als er VEEL haast bij was deed Ed wat hij kon, dus super service als je mij vraagt. Bedankt Ed!
 10. hee mick,

  jij hebt nog een ka24 staan toch ??

  wat vraag jij voor de compleete gasklephuis met sensors ??

  groet johan.

 11. hee mick,

  jij hebt nog een ka24 staan toch ??

  wat vraag jij voor de compleete gasklephuis met sensors ??

  groet johan.

 12. Gurby

  Hey Mick,

  Je kan geen berichten meer ontvangen, dan doe ik het maar zo :)

  Heb je nog steeds interesse in de HKS meters?

  Zo ja, wanneer kom je ze halen?

  Anders zet ik ze namelijk weer te koop.

  Grts. Gerben.

 13. Ja, met koeriersdienst Mick wel ja... Maar de paarse apen zijn koning, klaar. Dat baseer ik op mijn reeds verleende hulp en uitgebreide gastvrijheid.
 14. heej ik hoorde van JW dat jij nog een servo pomp hebt van een 240 sx en da je die wel voor 45 wou verkopen als je hem nog hebt neem ik hem heel graag van je over

  gr Djay

 15. Van klantenbehoud hebben ze bij bovenstaand bedrijf nog nooit gehoord in ieder geval. Ben er inmiddels paar keer geweest, en moest notabene van een andere klant koffie aangeboden krijgen. Dit was een buitengewoon lekker bakje koffie wat uiteraard een hoop goed maakte:) Helaas zie ik in de toekomst al wat afspraken geplanned en zou dit als opbouwende kritiek mee willen geven. PS: Owja, ik kan jullie wel waarderen en vind dat met jullie met de riemen die jullie hebben erg leuke auto's bouwen:) Wordt tijd dat we maar eens aan de sleutel gaan Robbie! Dus mijn serieuze en tevens nuttige bijdrage: erg gezellig en prettig bedrijf, altijd klaar voor een praatje en voor hulp. Nu met nieuwe en goede plannen op komst, gaat het zeker goedkomen!
×
×
 • Create New...