Jump to content
SXOC.NL Forum

Rudi

Bezoeker
 • Content Count

  3,960
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

Rudi last won the day on February 22

Rudi had the most liked content!

Community Reputation

436 Excellent

2 Followers

About Rudi

 • Rank
  Super user
 • Birthday 01/01/1909

Recent Profile Visitors

827 profile views
 1. Rudi

  S14 Trouwauto

  Ze vond de ring niet mooi genoeg
 2. Rudi

  Nieuweling

  Welkom, en foto's aub
 3. Rudi

  Roest bij voorruit

  Het is ook best een madeliefje karwei, 500 euro lijkt me normale prijs
 4. Rudi

  Roest bij voorruit

  Kijk eens of je dat stuk (in flinke overmaat) kunt snijden uit een sloper, want die vorm krijg je met de hand denk ik niet nagemaakt.
 5. Ik heb een onderdeel van m'n GtiR wat opnieuw verchroomd moet worden, kent iemand een goed adres? Hard verchromen kan in de buurt maar die willen dit niet doen. Liefst midden NL Bedankt, Rutger
 6. Ik heb zo'n pomp wel eens gedemonteerd maar alle o-ringen die erin zitten zijn niet nieuw leverbaar, dus die moet je op maat laten maken (of universeel misschien)
 7. Er rijden legaal nog steeds auto's rond van over de 100 jaar oud, ik zou er niet zo bang voor zijn dat onze auto's vd straat gehaald gaan worden. De vervuiling van 'liefhebber' auto's is te verwaarlozen op al dat dagelijkse forenzenverkeer, het verschonen minder smerig maken van die laatste groep is wat overheden doen. Hooguit mag je straks met je oudere auto de grote stad niet meer in, lekker belangrijk alsof daar klassiekers rondtoeren.
 8. Maar dan zou dat ook op alle deur en raam randen moeten staan.
 9. Op de gasveren van de achterkleppen staat bij Nissan vaak 'don't touch in grote letters. Waarom eigenlijk? Om het spannend te maken grijp ik ze vaak stiekem beet maar er gebeurd niks. Wordt niet onder stroom gezet, aliens landen niet, the love boat begint niet spontaan af te spelen op ieder scherm. Wie weet het? -Rutger
 10. Ziet eruit alsof er meerdere LS'en in liggen
×
×
 • Create New...