Jump to content
SXOC.NL Forum

Rudi

Bezoeker
 • Content Count

  4,005
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Rudi last won the day on August 31

Rudi had the most liked content!

Community Reputation

448 Excellent

About Rudi

 • Rank
  Super user
 • Birthday 01/01/1909

Recent Profile Visitors

1,911 profile views
 1. Ja oplichting met de betaling werkt eigenlijk alleen voor de export, maar daar lijkt dit niet op. Heb hem gemaild dat ie maar naar een treinstation moet komen halverwege en nu hoor ik niks meer Eerder al een debiel die tweemaal toe zei langs te komen en niet kwam opdagen, ik denk dat er gewoon heel veel trollen op marktplaats zitten. Kom je bij zoon adres woont diegene daar helemaal niet dat soort kansloze acties. Marktplaats zou er tegen op moeten treden zeker omdat je zoveel betaald voor hun “dienst”
 2. Is wel een idee ja, zit nog te denken wat er achter kan zitten maar kan niet echt iets bedenken. Deze persoon is al 14 jaar mp lid, lijkt me sterk dat die al jaren de boel belazerd en ermee wegkomt. Ik rij deze week langs de plaats waar deze persoon woont dus het kost me bijna niks om even de afslag te nemen.
 3. Ok dan ga ik hem om een aanbetaling vragen. Voordeel is dat ze mijn adres dan ook niet hebben mocht er iets niet bevallen Wel apart want diegene kan natuurlijk ook gewoon met OV naar mij toe
 4. Heb een auto op marktplaats staan, gaat om 650 euro. Nu zegt de koper met wie ik een prijs heb afgesproken of ik naar hem toe kan rijden want hij heeft geen vervoer, noemt (nog) geen adres. Hoe vaag is dit? Alsof ik dan naar huis mag lopen? Mensen sporen niet, wat kan hier nou weer achter zitten, iemand een idee? Koper is al 14 jaar marktplaats lid, dus geen troll account lijkt me. Groet, Rutger
 5. Ik heb er nog 1 gevonden. Een echte Gti-R dat wel, maar die km stand klopt niet helemaal als je de conditie onder de kap bekijkt. Ook zo mooi dat de voor en achter bumper volledig in kleur zijn gespoten wat niet origineel is Maar ja, voor 35000 euro wat boeit het https://www.autoscout24.fr/offres/nissan-sunny-gtir-essence-rouge-56ed1caa-f9d4-f050-e053-0100007f97a5 Hmmmmm verschil aan de motor is er maar het zou toch dezelfde auto moeten zijn?
 6. Rudi

  Adje

  Ik zag ook nog een verhaal van iemand die zijn sx (volgens mij ergens in 2007) had verkocht en die koper reed zichzelf en een inzittende dood kort daarna in die wagen.
 7. Ik denk dat ie een nulletje teveel bij de prijs heeft gezet.
 8. Ik betwijfel of deze Gti 7000 euro waard is, als ik het verhaal begrijp zit er dus ook al 9 jaar geen APK meer op. Hij is wel echt in topstaat https://www.autoscout24.nl/aanbod/nissan-sunny-2-0-gti-pulsar-n14-sr20de-benzine-rood-6e8d14ad-6091-c978-e053-0100007f1de4?cldtidx=6&cldtsrc=listPage Weet iemand wat dat ding is wat aan de veerpootbrug hangt met tie wraps? Lijkt een drukregelaar die niet aangesloten is.
 9. Rudi

  Adje

  Er was er nog een die wat minder vaak kwam op het forum, of zelfs 2. Maar veel van die oude topics zijn verwijderd automatisch denk ik.
 10. Rudi

  Adje

  Was er al een topic voor hem? Zijn al best veel SX mannen overleden door de jaren heen, je raakt zowat de tel kwijt
 11. Een defecte lambda sensor kan dit veroorzaken. Is het probleem geleidelijk erger geworden of ineens?
 12. Geen idee wat er aan de hand is want met een 200sx heb je nooit dit soort problemen.
 13. Ik ben een Gti-R aan het restaureren en de auto zal spoedig na het laswerk verder ontroest moeten worden. De auto heeft weinig roest maar het is te onhandig om het handmatig verder te verwijderen. Ik kan de auto bij Vocor tools laten zandstralen en in de epoxy laten zetten voor een goede prijs, maar het nadeel van stralen is dat het niet in naden of bijv. dorpels kan komen. Weet iemand of er ergens in NL een bedrijf is waar je je auto kan laten dompelen maar dan zonder zuren die kit losweken? Dus een soort enorm bad met rustyco bij voorkeur. Of een andere oplossing? Bedank
 14. Nissan dealer is vaak erg duur, soms wel 4x zoveel voor iets simpels als een pakking. Ik haal meestal spullen op ebay, of buiten de EU bij partsouq.com of amayama.com
×
×
 • Create New...