Jump to content

minimalrene

Bezoeker
 • Content Count

  959
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About minimalrene

 • Rank
  Regular user
 • Birthday 06/21/1988

Recent Profile Visitors

838 profile views
 1. Dikke ruilhandel met Wessel? Wessel kennende zal het dan wel een Big Mac tegen een quarter pounder zijn geweest zeker Nee zonder gekheid, erg fijn zaken met Wessel gedaan!
 2. En trouwens nog een vraagje aan jullie: Hoe verklaren jullie dat het blok bij mij netje op 6cilinders liep, zonder te roken enz. En dat hij vervolgens bij lullie hort en stoot, op 5cil loopt, en ook nog eens rookt. Jullie weten alles goed te verklaren, met jullie redeneringen, dus ik ben wel benieuwd! Beetje vreemd toch??
 3. Het is heel simpel, Ik heb ten eerste nooit gezegd dat we niet konden rijden Want als ze het wilde had ik ook dat wel kunnen regelen. Maar dan had ik ff groene platen moeten halen, want zonder verzekering en met een geschorste auto rijden lijkt me niet verstandig. Als Jordy er niet om vraagt kan ik er ook niks aan doen, het is nu eenmaal zo dat ik wist dat het blok goed liep, en dus een proefrit in mijn ogen niet echt nodig was. Daarnaast is er inderdaad ooit een andere bougie ingezet, maar dit is door een garage gebeurt, en niet door mij. Als daar het probleem ontstaan is is dat natuur
 4. Bij mij Verhaal is alsvolgt: Ik besloot mijn auto in onderdelen te verkopen, dus ook de rb25det. Vervolgens de turbo nog laten reviseren omdat hij wat rookte, en er speling op de turbo zat. Ook heb ik de motor nog een beurt gegeven destijds, zodat alles netjes in orde was. Motor liep de paar honderd km erna weer erg goed, en als vanouds. Ik had hem dus netjes gemaakt voor de verkoop, en had een advertentie gemaakt. Ook duidelijk erbij gezet dat alle keuringen toegestaan waren, zodat de verkoper alles kon testen en na kon kijken wat hij wou. Jordy was geinterreseerd, dus kwam hij k
 5. [s13] Kouki bumperkit compleet

  heb hier intresse in

 6. Ik zou dit even op wanganwarriors forum vragen. Daar kent bijna iedereen hem persoonlijk volgens mij!
 7. Heb al een aantal keer wat spullen van WJ gekocht, En gaat iedere keer erg goed. Laatste keer ging er iets een klein beetje mis, maar hij heeft direct alles goed geregeld. Eerlijke en goede service dus, ben er eg tevreden over .
 8. Eric, nogmaals bedankt voor de s14 fuseekogels. Goede service, en nette prijs
×
×
 • Create New...