Jump to content

Dirk Jan

Moderator
 • Content Count

  4,541
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

Dirk Jan last won the day on November 13 2019

Dirk Jan had the most liked content!

Community Reputation

2,340 Excellent

1 Follower

About Dirk Jan

 • Rank
  I'm the one who moderates
 • Birthday 01/20/1991

Recent Profile Visitors

1,737 profile views
 1. Spullen aan verkocht, vriendelijke jongeman.
 2. Ik heb van Stijn gratis draagarmen gekregen, ik vond dat toen erg lief van hem.
 3. Sherwin bezoekt het forum voor zover ik weet altijd met zijn telefoon, dat kan verklaren waarom hij niet gezien heeft dat hij ongelezen PM's heeft. Komt ongetwijfeld goed dit.
 4. Luc heeft een paar weken geleden wat kleine plekken (en een wat grotere) van mijn S13 gelast. Omdat ik geen vervoer kon regelen heeft hij de auto bij mij opgehaald en gelast en wel teruggebracht toen hij klaar was. Alles perfect besproken, uit zijn eigen initiatief up-to-date gehouden met duidelijke foto's en een extra klusje dat ik pas later meldde (afgebroken bout) heeft hij ook netjes opgelost. Luc kijkt verder dan zijn neus lang is en is ook kritisch op zijn eigen werk waardoor het resultaat er zeker mag zijn. Dit alles voor een zeer schappelijk uurtarief en hij is ook nog eens verschrikke
 5. Hun katalysatorpakkingen zijn b.v. van HKS.
 6. Is al topic van. Laatst nog wat besteld, niets op aan te merken. Topservice.
 7. Afgelopen zaterdag met Wessel bij Michiel in Zuid-Limburg langsgereden om een Bomex lip op te halen. Onder het genot van een bakje koffie een beetje gepraat over auto's enzo, gezellige bedoeling. Bedankt! Volgende keer zie ik hopelijk mijn oude S13 ook weer .
 8. Goed afgelopen. Al bleek het achteraf een turn-flow FMIC te zijn, alsnog geen probleem want past perfect zonder zagen. Heb de bestelling op 8 januari geplaatst en toen direct betaald. Als je de bestelling plaatst kun je uit verschillende verzendmethodes kiezen, voor mijn zending was FedEx (luchtpost) de goedkoopste dus ik had deze geselecteerd. De genoemde verzendkosten zijn echter slechts een schatting. Na betaling wordt je pakket klaargemaakt, waarna een exact bedrag genoemd kan worden. Omdat ik toen al betaald had, kreeg ik de optie om óf bij te betalen, of een andere verzendmethode te
 9. Niels is een baas inderdaad, meerdere keren iets aan verkocht. Heeft zelfs nog 2,5 uur lang in de kou en donker geholpen met het subframe van mijn SX een tijd terug!
 10. Een week of wat terug op maandag 8 injectoren opgestuurd naar Injectorclean na een order op de website te hebben geplaatst. Na 2 dagen keurig een persoonlijk mailtje gekregen met een testrapport en vrijdag werden ze alweer thuisbezorgd via de post. Topservice en goede communicatie voor een goede prijs (Volledige "pakket" genomen, dus €140,- inclusief verzendkosten terug). Aanrader!
 11. Probeer hem nog een keer te benaderen zou ik zeggen, wellicht op een andere manier. Als hij hier vervolgens geen gehoor aan geeft kun je altijd nog in het verkoopervaring gedeelte beschrijven en hopen dat dat hem over de streep trekt. Misschien dat dit topic daar sowieso beter past?
 12. Ik heb serieus uren gezocht, maar heb op het hele internet maar 2 andere foto's gevonden van de kit die ik heb. Er zijn ook wel nieuwere kits, maar daar heb ik ook geen artikelnummer van kunnen vinden. Het is een Trust/Greddy Spec-R intercooler. Maar als je daarop zoekt vind je alleen maar de FMIC versie (die gebruikt dezelfde core, alleen heeft de WMIC kit een turn-flow core). Ik heb gekozen voor een WMIC setup omdat ik geen gaten in mijn accu-tray wilde boren en de motorruimte een soort standaard-achtig gezicht wil laten houden. Deze kit past zonder enige aanpassingen aan het chassis. E
 13. Deze kits worden al lang niet meer gemaakt en kostten nieuw zo ongeveer €1000,-. Maar als je het na kunt kijken, graag!
×
×
 • Create New...