Jump to content

Jurriannn

Bezoeker
 • Posts

  260
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jurriannn's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

23

Reputation

 1. Gelukkig heb ik ze nu wel. Al heeft het wel wat rompslomp gekost. Nu ligt het hele spulletje bij de revisie boer. Straks kan ik weer een lekker vers race motortje bouwen.
 2. Helemaal mee eens man! Denk maar niet dat ik daar nog is wat bestel
 3. Sunny1600 ik heb je een pm gestuurd. Thanks voor de hulp
 4. Het lijkt inderdaad of het normaal gevonden wordt ja. Ik vind het niet normaal dat je 1,5 maand op je spullen moet wachten. Laatst nog wat uit de Us besteld, 4 dagen later had ik het thuis, het kan dus wel gewoon snel! Geen goede reclame voor Sky Engineering!
 5. Hallo iedereen, ik zit dus met het volgende Al meer dan 1,5 maand geleden heb ik bij sky engineering een set wiseco zuigers gekocht voor mijn ca18. Ik heb ze nog steeds niet binnen gekregen. Al verschillende telefoontjes gepleegd en telkens wordt er gezegd dat het nog een paar dagen duurt. Mailtjes worden niet beantwoord. Nou heb ik ze nog steeds niet en ik begin er goed flauw van te worden! Is er hier iemand op het forum die die gasten kent? Ik heb mijn zuigers hard nodig! Anders kan ik niet verder met mijn build! Tis ook niet zo dat het maar om een paar centen gaat. Hulp zou geweldig zijn!
 6. Ik moet een beetje terugkomen van mijn goede reactie, Nayiem zou raamrubbers voor de achterste zijruiten regelen en geld overmaken naar me. Heb dit nu vier keer gevraagt maar is nog steeds niet gebeurd. Beetje jammer dit Nayiem, voor de rest ben je een goede kerel maar je moet je afspraken wel nakomen natuurlijk.
 7. 2 deuren opgehaald bij hem. Goeie gast for sure! alles was makkelijk geregeld
 8. Nayiem is vanmiddag helemaal uit limburg naar vlissingen zeeland komen rijden om mijn zijruitjes eruit te halen. Topgozer alles ging volgens afspraak. Deze jongen kan je vertrouwen! Hij had ook nog een mooie japspec kop bij zich voor me. Ook deze verkeerd in uitstekende toestand! Thanks Nayiem!
×
×
 • Create New...