Jump to content
SXOC.NL Forum

NikolaasKooi

Bezoeker
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

NikolaasKooi last won the day on May 19

NikolaasKooi had the most liked content!

Community Reputation

60 Excellent

About NikolaasKooi

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

350 profile views
 1. 1.Dynamo van een bestelbus gemonteerd 2.Diff is aangepakt door Remmo niezen 3.Uitlijning door Sebastian Fontijn Dus het was tijd voor een shakedown, eens aanvoelen hoe een s13 dwars gaat. (S13 is nog opbekend terrein voor me dus let niet op de lafheid )
 2. Gekeurd en apk, Next up is uitlijning, rijhoogte, anderen dynamo, diff lassen.
 3. Beste allemaal, Skids n tea en Polderlife gaan samen een meet organiseren. Er is ruimte voor 450 autos en deelname gaat d.m.v uitnodiging. Horeca + EHBO is aanwezig en vergunning is ook geregeld. Locatie: kerkwijk Datum: 21 juli Tevens is er ook een kofferbak verkoop. Dus ben jij nog in het bezit van een onderdeel waar je dolgraag van af wilt? Pak je kans. Een meeting voor auto liefhebbers. Het is dus niet regio/merk/style gebonden. Echter selecteren we wel, omdat we streven naar een leuke sfeervolle dag. Herrieschoppers en petjes zijn wij niet naar op zoek. Stuur mij een DM of een bericht naar Lars Jenster op Facebook voor deelname Voorproefje van de aanwezige. https://i.imgur.com/nMjTP2J.gif
 4. Weer op de dyno geweest. Wagen is safe afgesteld op 325pk en 500nm. Grote dank aan DP Engineering. Wat kan die gast goed met wagens omgaan. Puntjes worden op de i gezet, en dan kan hij de straat op.
 5. Pendaal krijgt veel meer feedback. Momenteel is het net een opel astra rempendaal in mijn s13. Veels te zacht en bijt te hard. Met een chasebays set zit je tussen met en zonder booster in. Rempendaal gaat dus een stuk harder worden, maar ook weer niet zo hard als boosterloos.
 6. Geen flauw idee. Nope. Brakebooster delete komt er nog op. Stuurhuis moet nog worden vervangen. En nog 1x dyno bij DP.
 7. De s13 is dus door de keuring gekomen. De volgende aanpassingen zijn doorgevoerd: Kleur op kenteken is wit Ka24et motor met juiste kw Spoorbreedte 94.9db 1140kg En de handelsbenaming is verandert van 200sx naar Nissan SX
 8. Al eens geprobeerd een sx van een hele grote hoogte naar beneden te laten vallen? Misschien haalt die dan wel de 300?
 9. Volgende week RDW keuring. Nog een paar kleine puntjes zoals brakebooster, stuurbekrachtiging, uitlijning. En dan kan die toch echt de straat op. Wish me luck
×
×
 • Create New...