Jump to content
SXOC.NL Forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Beste Peter, heb je die 14 remklauwen nog te koop? Mvg 

  1. Peter T

   Peter T

   Hey Rpn, die zijn al een jaartje of wat geleden verkocht 

 3. bob_b

  Oude antenne

  of natuurlijk gewoon direct met een male coax stekker aansluiten op je kabelaansluiting. ( tv en radio hebben een andere stekker).
 4. Wesleyhalbe

  Nigel s14

  Dikke bak! Veel plezier ermee!
 5. ingmar

  Nigel s14

  Gewoon blij zijn met die auto joh! oude nissans komen met problemen. en als ik zo lees valt het bij jou echt reuze mee. water tussen de ruitjes door heb je al snel wel last van, het blijft natuurlijk een 25 jaar oud rubber. en de deur heeft geen stijl.
 6. Earlier
 7. KennyJ

  Nigel s14

  als er water binnenkomt moet je ze echt wel beter afstellen , ze moeten redelijk schuin staan en net onder de plastic trim bovenop door gaan
 8. Rudi

  Oude antenne

  Nou dat was moeilijk, stak een draadje van 30cm in het middelste gat en ik had ontvangst....
 9. Ben ik bekend mee, maar heb al andere ideen voor de voor en achterzijde. Voorop komt s13 onderstel, achter komen aangepaste e36 coilovers en veren.
 10. www.technotoytuning.com ik had dat allemaal onder mijn KE70
 11. Rudi

  Oude antenne

  Ik heb een Pioneer home cinema versterker gekocht waar geen FM antenne op zit, dus hoor alleen maar ruis. Er zit een soort van coax aansluiting waarnaast FM unbal 75Ω staat Hoe sluit je hier nou de FM op aan? Ik heb een Sony gehad waar gewoon een enkel draadje aan de middelste aansluiting hing. Ik heb geen zin te gaan experimenteren voordat ik iets sloop. Bedankt, Rutger
 12. CHiNo4ReaL

  Nigel s14

  Goed bezig! Een S14 en S14a achterruitenwisser motor is gelijk. Die kun je 2e hands wel vinden gezien ze vaak eraf gehaald worden. Een kachelweerstand kun je bij de dealer halen. standaard zit er een oud type maar na een aantal jaar hebben ze deze vernieuwd. Kost rond de €60,- bij de dealer. Nummer 2715041B00 of 2715041B05
 13. Yup, maar spul is steeds lastiger om te vinden..
 14. Neidjel

  Nigel s14

  De s14 heeft vandaag een dagje bij de garage van mijn oom doorgebracht. Een paar puntjes zijn opgelost, de koplampen schijnen weer vooruit ipv recht naar beneden, de sigaretten aansteker werkt weer en ik heb een nieuwe radio en de speakers zijn weer aangesloten. Een van de vorige eigenaren had echt een puinhoop gemaakt van de bedrading van de speakers. Waarschijnlijk heeft de auto andere speakers gehad en bij het verkopen zijn er deze ingestopt maar ze waren niet eens aangesloten. Verder moet ik nu opzoek naar een motor voor de ruitenwisser achter. Ik zag er een paar op Ebay maar die zijn allemaal voor een S14a volgens de advertenties. Is die het zelfde als van een s14? Ook heb ik nog een kachelweerstand nodig, die is ook stuk. De zijruiten vallen blijkbaar niet echt beter af te stellen, dus ik doe maar gewoon voorzichtig met het wassen, in de regen blijft het vooralsnog gelukkig droog binnen. Zo achteraf weet ik toch niet 100% zeker of ik wel echt blij met de auto ben want er zijn toch verschillende dingen niet echt op een top manier opgelost. Maar ja, ik moet het nu maar beter (laten) maken.
 15. Nice, alles van een AE86 kan erin en eronder.
 16. MichaelS

  MichaelS Stagea project

  Zo stof er maar weer eens afhalen met een nieuwe update. Het heeft even mogen duren, uiteindelijk toch niet de polyester schermen. Luc heeft geweldig werk geleverd, van R34 gtt en stagea schermen een gemaakt. Hierop volgend is de auto afgelopen december gespoten bij Next Level Automotive. Stagea staat nu thuis, waar ik eindelijk de Prosport meters nog ga inbouwen. Daarna de kabels voor de verlichting nog aanpassen en op voor de APK. Zal zo snel mogelijk kijken of ik nog weet hoe ik foto’s moet plaatsen :’-D en ook nieuwe foto’s maken.
 17. NikolaasKooi

  Niko met een s13

  Van spandbandjes naar een houder van luca car mods
 18. is het dan ook zo dat ze dit jaar voor de overgangs regeling in aanmerking komen?
 19. Daihatsu Charmant 1.3 uit 1988 Aka het onbekende neefje van de ke70/ae85
 20. 5lug Hubs van Ichiba ( Met oem nissan Lagers ) 3" Blox Velocity Stack BLOX Racing Superwide Mirror Allemaal bij FR besteld dus ben benieuwd hoe snel het hier is
 21. Ze rijden toch niet dus wat maakt het uit lol
 22. Hoera! Vanaf dit jaar de eerste s13's die een 2 jaar geldige APK gaan krijgen! Dit betekend dat je wat langer schijt kan hebben,en je auto weg kan laten roesten waar je bij staat, zodat je lekker kan focussen op je auto zwart rollen, leegtrekken en lasdiff monteren. Of ook niet natuurlijk, gewoon normaal doen.
 23. dasparx

  Niko met een s13

  Boiiii
 24. CHiNo4ReaL

  Pic of the Day

 25. NikolaasKooi

  Niko met een s13

  Progressss
 26. Neidjel

  Witte s14 eindhoven

  Nee ben ik niet geweest.
 1. Load more activity

Announcements

×