Jump to content
SXOC.NL Forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. DeBastaard

  Adje

  Hey Allemaal! alles lekker hier? Ben er al heel lang niet meer geweest :-). toevallig kwam ik in elk geval vandaag terecht op de Facebook van Adje / Thomas van Etten en zag wat berichten van mensen in de trend van “rust zacht”, e.d. blijkt dus dat hij helaas eind vorig jaar plots is overleden. Voor zover ik weet niet ziek geweest. Rip! Was altijd leuk met hem samen met de SX’en kloten, naar Silverstone, etc....
 3. Last week
 4. Dit was nog niet eens de grootste klus, de rest komt nog. Ik ben foto's bijelkaar aan het zoeken.
 5. Hahahah wilde net zeggen, wat ben je veranderd sinds de laatste keer dat ik je had gezien. Wat een klus is dat geweest, ben ik blij dat ik wat dat betreft zo kon intrekken in mijn huis. Wil nu nog de tuin laten doen, dat zal dit najaar worden denk ik.
 6. Earlier
 7. Way ahead, had het al gecanceld en het geld stond er na 5min ook weer op Voor dat moest ik het toch proberen..
 8. Huis gekocht in 2014 al, zal de grootste klussen hier toch eens posten, ik had toen nog een iPhone3 met veel stof erin.. Huis is van 1963, vroeger waren alle kamertjes klein en huizen hokkerig dus muur tussen keuken en woonkamer eruit en plafondbalken opgedikt om ze weer stevig genoeg te maken, Toen houten vloer begane grond eruit b keus isolatiepakket van 18cm vloer geëgaliseerd met zand isolatieplaten erin betonijzer erin en vloerverwarming erin [/url] [/url] [/url] beton erin en afwerkvloer erin (nee, deze zwetende meneer ben ik niet zelf)
 9. -WJ-

  [SXOC] Random Chat

  woohoooo, S13 Zal binnenkort (als ik de 1979 toyota corolla weer op de weg heb) er eens wat tijd aan spenderen
 10. Er zijn best veel van dit soort sites. Meteen aangeven bij paypal, want die bumper krijg je 100% zeker niet. Is natuurlijk veel te goedkoop ook, inclusief verzenden
 11. Wat ik dan niet snap is waar zijn de slechte reviews? Of ben ik de enige die daar wat heeft gekocht en bedonderd is? En moet zo'n webshop dan niet verwijderd worden door de internet politie. Ik wacht het nog een paar dagen af en hoor ik nog niks dat cancel ik t' wel. Thanks dat even mee wou kijken bro
 12. Ik denk niet helemaal dat die site klopt. De afbeelding links op hun eigen site verwijzen in de broncode door naar ebay: i.ebayimg.com/images/g/8ucAAOSwQKlbCo9x/s-l500.jpg Deze spoiler: https://www.bindiais.com/for-s14-kouki-rear-wing-trunk-spoiler-for-9598-s14-200sx-240sx-silvia-gt-coupe-p-334566.htm Kost hier $239,- https://www.ebay.com/itm/For-S14-Kouki-Rear-Wing-Trunk-Spoiler-for-95-98-S14-200SX-240SX-Silvia-GT-Coupe-/253404441048
 13. Ik had een een kouki voorbumper besteld, voor 100dollar inc verzenden. Ga er vanuit dat als je via paypal koopt en het niet blijkt te kloppen dat je je geld terug kan krijgen? Dat was ook een beetje de reden dat ik het wel wou proberen/kopen. Maar het is inderdaad een beetje een rare site..
 14. Ziet er best uit als een louche website, je ziet niet eens waar ze gevestigd zitten. Hun klantenservice mail is een @hotmail.com adres, dat is al niet professioneel. De social media links rechts onderin werken niet eens, gaan naar de algemene sites. Even snel gekeken, vrijwel alle producten lijken ook op ebay te staan. Bijv: https://www.bindiais.com/201420152016-jeep-cherokee-latitude-dash-cover-black-polycarpet-p-446422.htm Wordt op ebay verkocht voor meer. Best gek want de ebay verkoper is de hoofd verkoper. https://www.ebay.com/itm/2014-2015-2016-JEEP-CHEROKEE-LATITUDE-DASH-COVER-BLACK-POLYCARPET/324193640435?hash=item4b7b725ff3:g:2n4AAOSw8oFX0PG1 Wat had je besteld?
 15. Ik heb hier vorige week wat besteld en had ze vorige week ook een bericht gestuurd maar geen response.. Ik kan ook zo goed als niks vinden kwa reviews. Heeft iemand anders hier wel is wat besteld?
 16. Phoe dat is wel heel erg mooi geworden @smeck bizar verschil.
 17. Huis uit 1963 met 1 gaskachel en zonder cv installatie in 5 jaar energieneutraal gemaakt. Dat kostte inderdaad vreselijk veel tijd. Ik zal eens wat foto's online zetten en hier neerzetten.
 18. in de keuken 2 muren eruit gebroken, beneden 1 muur open gebroken en de muur tussen de badkamer en studeerkamer 50cm verschoven zodat er een duo ligbad en 2 persoons inloopdouche gemaakt konden worden Nu alleen de tuin, kluskamer en garage nog afmaken, maar dat wordt waarschijnlijk volgend jaar pas.
 19. Wow wat een verschil, ook gelijk een muur eruit gebroken. Veel meer ruimte zo
 20. Na ruim een jaar beunen, 5 muren slopen, 2 verplaatsen nieuwe badkamer, keuken etc plaatsen eindelijk klaar met 3 verdiepingen renoveren van naar
 21. Omdat @Eric te druk is met zijn huis en niet zijn SX dus geen updates erover kan plaatsen. Post hier je huis klus updates!
 22. Chris terug in een of zijn oude S13, zou het dan ooit?!
 23. Hallo Chris, Ik ben de nieuwe eigenaar van jouw S13 (39-JB-GZ) Als je hem echt zo mis mag je hem van mij wel hebben. Er zit net een nieuwe APK op. Hij hoeft niet weg ik beleef er nog genoeg plezier mee. Maar zoals iedereen altijd zegt. "ALLES STAAT TE KOOP" (:
 24. Telt dit ook? Of dit:
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...