Jump to content
SXOC.NL Forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Zoveel moeite doen om op een stil forum reclame te maken voor iets waar we niks aan hebben.
 3. Eeeeeeeeeeeeen een permaban
 4. Als je jezelf iets verdiept had in het forum had je kunnen weten dat we niks te maken hebben met roetfilters, diesel of ook maar iets moderne auto's.
 5. Autofabrikanten krijgen te maken met steeds meer eisen op het gebied van uitstoot. Hiervoor worden verschillende oplossingen ontwikkeld zonder dat bijvoorbeeld het vermogen van de auto er onder zal lijden. Echter brengen deze ontwikkelingen ook nadelen met zich mee. Inwendige vervuiling is hier een voorbeeld van. Onder andere het roetfilter, de EGR-klep en de turbo raken sterk vervuild, omdat de uitlaatgassen meerdere malen door circuit gaan voordat ze worden uitgestoten. Meer lezen over roetfilter reinigen? Klik dan hier!
 6. Last week
 7. Jij meld je aan op dit forum en je eerste en enige post is een 13 jaar oud topic dumpen met deze info? Is meneer Verbeek nog steeds bang voor die ene slechte reviews op Google die hier staat en stuurt hij nu andere mensen hierheen om het goed te praten?
 8. topic is ook bijna 13 jaar oud , is vast wel goedgekomen
 9. Ik lees dit verhaal met volle verassing. Ik ben garagehouder en doe al jaren zaken met deze firma. Je kan bij dhr. Verbeek ALTIJD langskomen als er iets met zijn geleverde spullen aan de hand is! Bon of geen bon. Ik zie dit verhaal alleen maar als verzinsel, klopt niets van en zou eigenlijk verwijderd moeten worden. Niets dan lof voor deze firma!
 10. Earlier
 11. Ja, hij heeft hem weer Apk waardig. Is nu met de velgen bezig en de bedoeling is om hem compleet over te spuiten. Nee, zit hier niet. Hij was niet z'n forum ganger.
 12. Weiqunw

  Het klus topic

  Zit erin, ja asbak zit scheef nu niet meer :p
 13. Die S14a rijdt zo te zien dus weer, zit de nieuwe eigenaar al hier?
 14. Ik wist even niet of ik dat wel goed las! Geweldig om je naam weer voorbij te zien komen Atilla! Verstandig dat je de s13 nooit hebt verkocht! Geweldig man! Groeten Frank
 15. SlideVia

  Het klus topic

  Dacht ergens in de 7, het is een lollipop besturing dat weet ik nog wel.
 16. Weiqunw

  Het klus topic

  Android hoeveel heb je erop? Dit is 9.1. Ik maak trouwens niet gebruik van de standaard bijgeleverde startscreen maar ik gebruik Nova Launcher. Daarmee kun je de homescreen aanpassen. Heb ook een Android unit in mijn BMW en daar bevalt het ook super. Internet via hotspot en daarmee luister ik muziek. Automatisch Flitsmeister aan op de achtergrond, ideaal!
 17. SlideVia

  Het klus topic

  Heb een vergelijkbare, bevalt super goed. Alleen updaten van de software krijg ik niet voor elkaar.
 18. Weiqunw

  Het klus topic

  Nieuw speeltje wat ik al langer wilde, 2 din Android unit
 19. Dat vermoede had ik al maar wist niet dat ie um verkocht had...
 20. Poedercoaten en wax of andere beschermlaag voorzien zodat het vuil makkelijk af te wassen is.
 21. Is de oude van Mike. Nog geen week nadat die verkocht was werd ie gebruikt voor stock foto's op ebay
 22. Er kwam net een s14 voorbij op ebay, foto wordt gebruikt voor het verkoop van een knipperlicht..
 23. Wat is beter, een velg spuiten of een velg poedercoaten?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...