Jump to content
SXOC.NL Forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Jarl

  [SXOC] Random Chat

  ow hij is rood nu, hmm, op zich wel aardig, maar midnight blue was toch mooier..... ik mis die auto! (en het auto rijden :()
 3. Jouw SX heeft best een aantal eigenaren gehad in de tussentijd @Jarl. Voordat de huidige eigenaar de auto had, stond ze er zo bij: De huidige eigenaar had de auto gekocht om een RB swap te doen. Die stond een paar weken geleden, flink uit elkaar gehaald weer te koop dus ik ben benieuwd of dat nog wat gaat worden of niet.
 4. Jarl

  [SXOC] Random Chat

  ow dus mijn oude sx is ook alweer 25.... als ie nog bestaat, apk is van december 2018
 5. Last week
 6. Earlier
 7. Op mijn werk laten we voor bromfiets projecten vaak onderdelen verchroomen bij Blitterswijk in Elst (UT). Wellicht kunnen zij wat voor je betekenen: www.vofvanblitterswijk.nl
 8. Ik heb een onderdeel van m'n GtiR wat opnieuw verchroomd moet worden, kent iemand een goed adres? Hard verchromen kan in de buurt maar die willen dit niet doen. Liefst midden NL Bedankt, Rutger
 9. @SlideVia is nu al de MVP van het jaar.
 10. Ik heb uiteindelijk hier besteld. Goede communicatie en levering, en de prijzen waren ook niet schandalig. Zeker een aanrader!
 11. Niet helemaal een hybrid, maar zie je niet vaak. Evo spoiler op een S14
 12. Wat moet dat kosten om eentje maar Belgiƫ te sturen?
 13. Heb er eventueel ook meerdere liggen.
 14. Ik heb zo'n pomp wel eens gedemonteerd maar alle o-ringen die erin zitten zijn niet nieuw leverbaar, dus die moet je op maat laten maken (of universeel misschien)
 15. @jakkerd veel mensen laten hem er gewoon uit. Mocht je het toch fijn vinden heeft @Dan AM er waarschijnlijk nog wel een rondslingeren. ; ) Sx abs pompen lekker vgm ook wel vaker.
 16. Ik vermoed dat mijn abs pomp lekt. Ik verlies remolie en onder de pomp is alles vettig. De koppelingen zelf zijn droog. Kan dat de module zelf zijn? Makkelijk te vervangen?
 17. Paulus

  Paulus

  Wat zonde zeg. Dat was echt een one stop shop voor alles wat je maar nodig kon hebben. Inclusief mooie service. Jammer..
 18. Dan AM

  Paulus

  Klopt, zo ver ik heb kunnen vinden is Apex Performance destijds over genomen door BC Racing voor de coilover divisie. Zo kon BC Racing makkelijk een start maken in de markt. Hierdoor is vervolgens de afdeling voor andere performance parts gestopt.
 19. ingmar

  Paulus

  ja zonde he, ze hadden mooie spullen voor leuke prijzen..
 20. Jens

  Paulus

  Volgens mij is dat overgenomen door BC Racing en hebben ze alles geschrapt behalve de coilover afdeling. @Dan AM Heeft een halve schroefkooi van ze en die hele kooien afdeling is opgeheven.
 21. Eric

  Paulus

  Ja! Ik mis Bren en zijn spullen ook! Ik denk dat Driftworks hem een beetje uit de markt geduwd heeft.
 22. Paulus

  Paulus

  Weet iemand wat er gebeurd is met het oude apex performance.co.uk? Vroeger kon je hier echt alles voor de s13, 14, 15 en skylines kopen. Was echt een hemelse nissan supermarkt. Nu kun je er alleen nog maar wat schokbrekers kopen. Huidige eigenaar laat hier ook niets over los.
 23. Neidjel

  Nigel s14

  Sinds de laatste update eigenlijk alleen maar de uitlaat laten maken en de toerrit gereden want alles gaat steeds stuk dus dan maar de garage in tot ik alles kan repareren. Nu moest de s14 toch even de garage uit dus meteen maar even wat foto's gemaakt. Staat ook meteen de nieuwe uitlaat er op. Zo'n accu in de kofferbak is trouwens wel handig.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...