Jump to content
SXOC.NL Forum

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/28/2019 in all areas

 1. 3 points
  Sinds de laatste update eigenlijk alleen maar de uitlaat laten maken en de toerrit gereden want alles gaat steeds stuk dus dan maar de garage in tot ik alles kan repareren. Nu moest de s14 toch even de garage uit dus meteen maar even wat foto's gemaakt. Staat ook meteen de nieuwe uitlaat er op. Zo'n accu in de kofferbak is trouwens wel handig.
 2. 3 points
  Nou die van mij is net APK goedgekeurd Alleen hebben ze een storing dus kunnen ze em pas morgen afmelden dus morgen ook pas ophalen..en dan na 6 lange jaren weer knallen
 3. 3 points
  Gelukkig nieuwjaar allemaal!
 4. 2 points
  updateje...omdat we nu in 2020 zitten heeft de auto 2 jaar apk gekregen omdat ie nu ouder dan 30 jaar is Zal van t weekend ook mn project topic weer eens bijwerken...
 5. 2 points
  SR20DE in mijn 1979 Datsun pickup getakeld
 6. 1 point
  Jouw SX heeft best een aantal eigenaren gehad in de tussentijd @Jarl. Voordat de huidige eigenaar de auto had, stond ze er zo bij: De huidige eigenaar had de auto gekocht om een RB swap te doen. Die stond een paar weken geleden, flink uit elkaar gehaald weer te koop dus ik ben benieuwd of dat nog wat gaat worden of niet.
 7. 1 point
  @SlideVia is nu al de MVP van het jaar.
 8. 1 point
 9. 1 point
  @jakkerd veel mensen laten hem er gewoon uit. Mocht je het toch fijn vinden heeft @Dan AM er waarschijnlijk nog wel een rondslingeren. ; ) Sx abs pompen lekker vgm ook wel vaker.
 10. 1 point
  Weet iemand wat er gebeurd is met het oude apex performance.co.uk? Vroeger kon je hier echt alles voor de s13, 14, 15 en skylines kopen. Was echt een hemelse nissan supermarkt. Nu kun je er alleen nog maar wat schokbrekers kopen. Huidige eigenaar laat hier ook niets over los.
 11. 1 point
  Er rijden legaal nog steeds auto's rond van over de 100 jaar oud, ik zou er niet zo bang voor zijn dat onze auto's vd straat gehaald gaan worden. De vervuiling van 'liefhebber' auto's is te verwaarlozen op al dat dagelijkse forenzenverkeer, het verschonen minder smerig maken van die laatste groep is wat overheden doen. Hooguit mag je straks met je oudere auto de grote stad niet meer in, lekker belangrijk alsof daar klassiekers rondtoeren.
 12. 1 point
  un herfstsfeertje....op n witte kerst moeten we niet hopen lijkt het
 13. 1 point
  Jeuj weer een mooi getal, nu op naar de 350.000
 14. 1 point
  Hallo, Ik ben al redelijk lang in de Nissan scene maar nieuw op dit Forum! Hier mijn wagenpark! Tuned s13 https://imgur.com/a/Axk0BgO originele S13 S14
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
  een youtube filmpje quoten is toch niet hetzelfde als een gifje met geluid als avatar edit: sterker nog, mocht het youtube filmpje niet eens quoten!
×
×
 • Create New...