Jump to content
SXOC.NL Forum

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/01/2020 in all areas

 1. 2 points
  Moet ff me ei kwijt, Krijg ik net een pakket binnen vanuit aussie, moet ik 27euries invoer rechten betalen terwijl dat f#cking beugeltje me ongeveer 25euries heeft gekost. F#ck de Douane met zijn kats onnozele vulleszakken die daar werken Kijk, 2 regels verder en het gaat alweer
 2. 2 points
  alle roest er uit slijpen en nieuw staal in lassen
 3. 2 points
  Weer een update: Een paar weken geleden heb ik de versleten motor en versnellingsbak steunen laten vervangen voor nieuwe Nismo exemplaren. Een week later kon ik mijn SSR velg ophalen bij Wielfix Apeldoorn. De scheur die er in zat toen ik de velgen gekocht had was een keer gelast, maar het resultaat was niet bepaald netjes ofzo. Ik had eigenlijk contact opgenomen met Wielfix voor het afdraaien van de randen tegen de tijd dat ik nieuwe zou hebben, maar ze wilde eerst proberen om de gelaste velg op te knappen. Ze hadden er vertrouwen in dat dit goed kon dus heb ik dat laten doen en was het 22 februari dan eindelijk zo ver dat de velgen op de auto kwamen: De s14 stond zo natuurlijk veel te hoog dus dat heb ik daarna nog verholpen. Voor ben ik zo'n 2,5cm gezakt, achter ongeveer 2cm. De oplettende kijker ziet misschien dat ik één van de 'borgpennen' in de centercaps verloren ben voor het maken van de foto's, maar ik heb er nog een paar reserve dus dat is ook weer opgelost. Stiekem vind ik de velgen echt heel erg dik onder de auto staan en ben ik voor nu toch eventjes blij met de auto
 4. 1 point
  Nieuw, maar eigenlijk ook weer niet De oude garde kent mij als Adilost. Voor de nieuwere generatie SX'ers: Ik ben Atilla en (nog steeds) een trotse eigenaar van een grijze S13 uit 1992! Voorheen jaren actief geweest op dit geweldige forum. Helaas is dit de afgelopen jaren niet het geval geweest. Gezien mijn non-actieve periode op het forum en "ouderdom" effect hebben op mijn geheugen, weet ik dus niet meer wat mijn login gegevens zijn. Heb daarom maar even een nieuw account aangemaakt (if that is oke) Denk stel me even (opnieuw) voor net als alle nieuwelingen, wel zo netjes..
 5. 1 point
 6. 1 point
  En toch heeft Eric het even gefixt
 7. 1 point
  Eric is ook al oud , je mag niet teveel verwachten
 8. 1 point
  s14 achterbank kan ook met minimale aanpassingen in een s13, had ik ook toen ik die van mij kocht Kwestie van 2 beugels aanpassen geloof ik.
 9. 1 point
  Als je de auto origineel houd, zou ik voor een 17" velg gaan dit staat erg netjes. 17x9j et 22 past erg mooi. eventueel 8j of 8.5j breed aan de voorkant. Qua Gaugepods is een setje meters bij je radio erg subtiel. pak je een enkel din radio dan kunnen er 3 metertjes boven. Coilovers van bijvoorbeeld BC racing is een goeie keuze. hebben veel eigenaren hier ook. als je leren stoelen wil kan je de voorstoelen van een s14 pakken. die passen. achterbank is een ander verhaal en zou je waarschijnlijk moeten laten bekleden.
 10. 1 point
  Hier is het ... (bedankt Weiqunw) heeft nog wat aandacht nodig (motor en interior)
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
  SR20DE in mijn 1979 Datsun pickup getakeld
×
×
 • Create New...