Jump to content
SXOC.NL Forum

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/15/2018 in all areas

 1. 6 points
  Bovenop de Great St. Bernard Pass in Italië
 2. 4 points
  die sx leegtrekken en matzwart rollen, dan kun je lekker driften
 3. 4 points
  Vannacht rond half 2 vertrokken, om half 11 kwamen we aan in Oostenrijk. Morgen via een mooie route richting Zwitserland met als eindpunt het meer van Lugano. Thanks!
 4. 4 points
 5. 3 points
 6. 3 points
 7. 2 points
  Ik ben zeer gelukkig geworden namens het feit dat je bmw heb ingeruild voor sbodu.
 8. 2 points
 9. 1 point
  Gister gespot bij de Nurburgring. Was onwijs druk met kijkers en vrij weinig rijders gelukkig. Ik was met dit apparaat, The specialist (Rik) van sxoc ernaast.
 10. 1 point
  Vergeet de goude flake dan niet
 11. 1 point
  Hallo Allemaal, De naam is Nikolaas of zoals de meeste mij noemen Niko. Ik heb sinds vandaag een s13 gekocht. Soms drift ik wel eens met e36s, maar daar gaat nu verandering in komen. Woonachtig in Zuid-Holland en 28 jaar oud. Driften is iets wat ik leuk vind om te doen. Dit is een video van mij. Zelf rij ik met een e36 318is (die tevens te koop is) Foto's van de s13 komen snel online. Online ben ik voornamelijk te vinden onder de naam Polderlife. Fijne dag ❤, Niko
 12. 1 point
  Je klinkt als een bejaarde
 13. 1 point
  Hey welkom! Ben benieuwd naar de uiteindelijke kleur.
 14. 1 point
  Zojuist bevestiging ontvangen, hier even een dronefilmpje van het circuit. Ik denk ideaal voor een eerste ervaring met een Formule Renault 2.0 (500 kg - 200 pk). Misschien nog mensen die interesse hebben? Wie weet bevalt het me zo erg dat ik kan uitkijken om er ooit eentje te kopen.
 15. 1 point
  Een andere auto, meer niet. Kan ff geen foto posten....... Wel een link: http://smg.photobucket.com/user/TwinCamDude/media/IMG_20180725_174847830_zpsskb5ahba.jpg.html
 16. 1 point
 17. 1 point
  Welkom! Ben benieuwd naar de foto's van je S13
 18. 1 point
  Doe je toch matroze?
 19. 1 point
  Ik vind dit leuk. <3
 20. 1 point
  Ik was laatst bij de wapenboer en kwam mn oude BB-gun tegen in de uitstalling..in .45acp...dat kunde niet laten liggen natuurlijk!!! Dadelijk gekocht . Kan ik op die kutmuggen jagen die me 's nachts teisteren!!! Verder nog vanalles voor de rb sil80 maar wegens dringender zaken in de garage moet dat monteren nog wat wachten
 21. 1 point
  Heb ik al gemeld bij de hoster en dat zou nu opgelost moeten zijn. Bedankt voor de input.
 22. 1 point
  http://nissan4u.com/parts/200sx/el_s13/1991_3/type_1/engine_mechanical/manifold/illustration_2/
 23. 1 point
  Hallo allemaal, Sommigen van jullie kennen mij misschien nog, een hoop anderen wellicht niet. In een grijs verleden heb ik samen met Eric deze club opgericht. Omdat ik maar niet van het sx-virus af kan komen heb ik er toch weer een gekocht nadat ik mijn vorige in 2012 aan Boost heb verkocht. Mijn (bijna) nieuwe s13 is van 1994 en komt uit Duitsland. Toen ik de advertentie zag wist ik meteen dat ik deze moest hebben . Na wat mailen en bellen met de vorige (1e) eigenaar besloot hij om de sx aan mij te verkopen. De beste man kon er eigenlijk geen afscheid van nemen en wilde dat de sx in goede handen zou komen. Met mijn broer en sx-expert Rick heb ik de sx opgehaald. Het was wel een stukje rijden, ver in Duitsland (we kwamen nog langs oude grenstorens van de voormalige DDR, en hebben trabantjes zien rijden) stond de beste man al te wachten op zijn oprit. Na de sx even bekeken te hebben werd ons broodjes en koffie aangeboden. Tijdens het vullen van onze magen kwamen diverse streken van de oude vos boven tafel, hij was duidelijk zeer gehecht aan de sx. Owja, waarom is de sx nog bijna nieuw? Er staan slechts 56dkm op de teller, de eerste remschijven zitten er zelfs nog onder Binnenkort maar eens langs de RDW voor een nieuw kenteken En die vage turbo en 16v badges eraf... De foto's spreken voor zich:
 24. 0 points
  Nou weer even een update. Laatste weken een beetje pech met de auto's. De cabrio heeft op wonderbaarlijke wijze een deuk in het achterscherm en schaven op de achterbumper. De antenne vond men ook niet mooi en is afgebroken. Fijne mensen wonen er in onze buurt En als laatste begon iemand met stukken band te strooien op de snelweg die vakkundig op de voorkant van de Silvia zijn beland. Gevolg is 2 pauperauto's en een hoop ellende. Maar goed het is alleen materiële schade moeten we dan maar denken. De schade aan de Silvia is verzekeringswerk. Wel zelf alvast de intercooler anders opgehangen en de buizen zwart gemaakt voor een minder opvallende look.

Announcements

×