Jump to content
SXOC.NL Forum

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/16/2019 in all areas

 1. 7 points
  Een Datsun 620 King Cab uit 1979. Of eigenlijk al 2 maanden geleden maar het is gisteren in Nederland gearriveerd.
 2. 4 points
  Setje Recaro's voor een een hele mooie prijs, 1tje heeft wel klein beetje instapschade maar dat valt wel te fixen.
 3. 4 points
  Ze zijn nog een beetje schuw, heb er 1 maar ik zal een betere proberen te maken, is wel leuker in dit topic he
 4. 4 points
  Holy thread bump - een maand na de post hierboven had ik dus een voorschot betaald voor de aanschaf van mijn eigen woning. 6 maand later werd de sleutel overhandigd en ging eerst al mijn aandacht naar het huis en het magazijn. Dan nog wat andere wagens tussen door doen enzo en lap.... tijd staat ineens 5 jaar verder. Nu ik meer en meer begin te beseffen dat onze geliefkoosde hobby op middellange termijn er wel eens heel anders kan gaan uitzien ga ik nu toch weer prioriteit geven aan dit project om dit zo snel als mogelijk de baan op te krijgen. Dit weekend alvast begonnen met hem in mijn werkruimte te zetten en alle gaten in de koffer dicht te lassen.
 5. 3 points
  Ik heb vandaag en vlsd gekocht was ff stukje rijden van 1uur en 45 heen naar Oudedijk bij Danny en zelfde stukje weer terug was lekker dagje om te rijden met weer bedankt Danny
 6. 3 points
  Betekend dit het begin van een langdurig assteunen project?
 7. 3 points
  Niet perse wat gekocht, maar eindelijk een garagebox gevonden waar de SX binnen kan staan. Wat nog beter is is dat het in mijn eigen straat is en dat er ook nog een vliering in zit waar een hoop spul mooi kan liggen zonder dat het allemaal te krap word naast de auto
 8. 3 points
  die keer dat @-WJ- het forum platlegde met
 9. 3 points
  Update! Vanaf 1 september 2019 open ik mijn eigen werkplaats te 3200 Aarschot België. (ja dat is volgende week) Alles is mogelijk van swaps, diagnose, aanpassingen, revisies, trackday bijstand, uitwerken van projecten, dyno gebruik en verhuur...... voor vragen of afspraken kan je best een PM sturen!
 10. 3 points
  Niet zozeer de regels van apk maar eerder wat ons allemaal staat te wachten met onze oude verbrandingsmotoren. Niemand kan voorspellen hoe het precies zal evolueren maar wat wel vast staat is dat het alles behalve positief zal zijn. Dus het gaat erom nu nog ten volle kunnen genieten van de vrijheden die er nu nog zijn.
 11. 2 points
  Zag van het week op Facebook, iemand die vroeg naar een multiriem voor een SR20. Daar kwam veel haat op af.
 12. 2 points
  Ik heb gelezen dat als je een gaatje in je turboslang prikt dat je ook een psshhtt geluid hoort. Dit lijkt mij een goedkope en goede oplossing
 13. 1 point
  Juran S14 stoelframes bij rhdjapan, alleen jammer dat er een levertijd op zit van 2 weken omdat ze eerst gemaakt moeten worden.
 14. 1 point
  Pff wat is dat spot goedkoop zeg als je ziet wat dit zou doen in de huidige tijd. Dan kan je makkelijk 10.000 euro vragen haha.
 15. 1 point
  Een kenteken helpt daar bij
 16. 1 point
 17. 1 point
  @Bramk heeft zijn Sr20 automaatbak naar de sloop gebracht omdat niemand er 1 wilde hebben volgens mij.
 18. 1 point
  Gisteren een SR20DE met heuse automaatbak. Eergisteren 3 kippen voor in de achtertuin, nu eens zien of ik ze kan uitleggen dat ik dagelijks in ieder geval 2 eieren verwacht.
 19. 1 point
  zelfs hier op t forum maken mensen een account aan om dommme, niet eens SX gerelateerde vragen te stellen
 20. 1 point
  Heb ook een leven naast auto's dus zit niet de hele weken op fb maar was het wat?
 21. 1 point
 22. 1 point
  Eindelijk de achternaven maar eens vervangen door s14 5lug. Als er na de verbouwing weer geld over is de voorkant ook doen, maar nu kan k alvast de tijdelijke 10.5j velgen monteren
 23. 1 point
  Hoe hard wil je dat ptsssssssj klinkt? Ik weet dat er dumpvalves op de markt zijn waarbij je dat makkelijk kunt instellen. Forge of Tial bijv. Mocht je niet teveel eraan wilt sleutelen, er zijn ook apps die je op je smartphone kunt installeren waarmee je een dumpvalve geluid kunt nabootsen. Met de volume knop kun je dan de dumpvalve harder of zachter laten klinken.
 24. 1 point
  Forums blijven handig voor als je bijv. problemen hebt. @Bramk jij hebt een brandstof probleem toch? Misschien kun je het hier proberen.
 25. 1 point
 26. 1 point
  Motortje nog even inrijden en afstellen, kijken of we weer rond de 500pk uit kunnen komen
 27. 0 points
  Ik ben inmiddels weer thuis, nu de S14 nog. Deze staat nog in Italië op transport te wachten. Omdat ik met een roadtrip bezig was en ik maar beperkt tijd had is samen met de ANWB besloten dat de S14 niet in Italië gerepareerd zou worden. Nu is het als het goed is nog maximaal 3 weken wachten tot ik de s14 weer zie. En dan is het nog afvragen in welke staat...
×
×
 • Create New...