Jump to content
SXOC.NL Forum

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/22/2018 in all areas

 1. 5 points
 2. 5 points
 3. 4 points
  Weer een jaartje geschorst, trots! #lekkerlatenstaan
 4. 4 points
 5. 3 points
  Zo vandaag een erg natte, maar naar mijn ervaring een gezellige JapFest gehad! Met als held vandaag Dennis klein die een mega partytent mee had voor op onze stand Ik heb met mobiel foto's gemaakt van elke wagen op de stand, die post ik op een later tijdstip. Heb je foto's, post ze hier en/of in onze Facebook groep! https://www.facebook.com/groups/SXOC.nl/permalink/1985094041533446/
 6. 3 points
  Een setje velgen gekocht.
 7. 2 points
 8. 2 points
 9. 2 points
  Nieuwe Daily + schroefset hiervoor. Nismo Motorsteunen + baksteun. Tomei Shiftknob maatje L (eindelijk) Velgen voor de S13
 10. 2 points
  welkom! mooie s15! Maar niet een beetje meer info over de wagen? is het een spec R?/ S mods etc..
 11. 1 point
  Komen wel wat dingetjes hoor :p oa ander setje wielen en misschien tzt, lip met skirts. Maar blijft wel allemaal oldschool.
 12. 1 point
  @Jens: niets meer aan doen! Qua buitenkant dan.
 13. 1 point
 14. 1 point
 15. 1 point
  Spec r andere intercooler, luchtfilter, voorbumper en achterbumper. Is nog wel begrensd
 16. 1 point
  Welkom! Afgelopen zaterdag deze S15 al tegen gekomen
 17. 1 point
  Ook een motorkap gekocht
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
  Welkom Emma, Zondag gezien op JCS, Strak ding!
 21. 1 point
  Gisteren gezien op JCS, ik wil er nog snel een SXOC sticker op plakken maar toen was je al weer weg
 22. 1 point
  Welkom Emma, Kan me voorstellen dat je er blij mee bent. Hopelijk kun je zaterdag dan ook echt van je S15 genieten. Ik zie je wel op de meeting!
 23. 1 point
  Welkom Emma, zag je wagen al op instagram voorbij komen. Mooie kleur!
 24. 1 point
  Welkom! Ben benieuwd naar de foto's Mooie kleur ook
 25. 0 points
  Ergens in Juli een Navan skirt gebracht naar een bedrijf waar ik al vele jaren kom en een goeie relatie heb met de eigenaar, Lynx Car Design. Man is gespecialiseerd in poly werk, carbon werk en het strak maken van je auto. Leverd echt mooi werk. Gelijk afspraak gemaakt voor me s14 die hij helemaal weer strak moest gaan maken. 6 augustus me auto gebracht, maar was die vent net 2 dagen uit het ziekenhuis. Gevallen op de afvalbak wat resulteerde in een klaplong en gekneusde ribben. Kon zowat niks, maar wou wel dat ik me auto bij hem neer zetten. Toch paar keer gevraagd of die dat echt wou en dat het mij niet uitmaakte de afspraak te verzetten, maar kwam allemaal wel goed. Hij zou dr rustig mee aan de slag gaan, en wat niet ging, sloeg die over. We zijn nu in september en heb nog niks vernomen. Toch maar even kijken of alles goed gaat, aangezien het een week zou duren (in goede gezondheid). Inderdaad was dr nog niks gebeurd, terwijl die wel met andere dingen aan de slag was. Het ging allemaal al wat beter met hem en hij zou dr wat werk in gaan steken. Gevraagd of die zsm eerst die navan skirt wou repareren en mij direct te bellen als dat af was. Afgelopen zaterdag, dus weer een maandje verder, weer wezen kijken. Na 2 maanden was dr nog helemaal geen ene reet aan die auto gedaan, en die navan skirt die dr al 2 en halve maand lag, was alleen van plek verplaatst waar die eerst een maand lag. Stond wel een andere auto waar die mee bezig was die er eerst niet stond, en verder in de werkplaats zag je dat die druk met andere projecten bezig was. Helaas was de beste man dr niet en heb alleen kunnen mopperen tegen z'n ouwe heer die er helemaal niks mee te maken heb. Gelijk me auto mee genomen en de skirt natuurlijk. Gewoon erg jammer dat je al vanaf je 16de bij een zaak komt, dat wanneer je als je langs komt, eerst tijd wordt gemaakt om koffie te drinken en te ouwe hoeren, je uiteindelijk zo wordt bedrogen. Me auto staat nu weer hier op de parkeerplaats het zelfde dr bij als 2 maanden geleden, terwijl die eind augustus helemaal strak had kunnen zijn en overgespoten. Nu breng ik hem maar naar de spuiter hoe die dr nu bij staat, maar als hij gewoon zn werk had gedaan, had die wagen echt kak strak geweest. Zo zo jammer. Knaagt echt mega dat heel de visie die je had bij je auto, nu eindigd in een of ander afgeraffeld pauper ding wat het als is alleen met een ander kleurtje.

Announcements

×