Jump to content

bob_b

Bezoeker
 • Posts

  2,666
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

bob_b last won the day on March 22

bob_b had the most liked content!

2 Followers

About bob_b

 • Birthday 03/10/1982

Recent Profile Visitors

1,330 profile views

bob_b's Achievements

Super user

Super user (3/5)

251

Reputation

 1. Het is altijd al jouw geld geweest. En hij heeft het alleen maar over gemaakt, omdat ie niet anders kon. Zn naam hoef jij verder niet te redden. Die moet hij nu zelf maar verder terug zien te verdienen .
 2. OMG Sonny.. heb je nou echt geen geweten? zeg "sorry, stomme actie van mij" en maak die 100 euro als de sodemieter over.
 3. Maar.. als je naar iets speciaals op zoek bent vind je het er nooit. Golf, sunny, laguna enz hebben ze zat. Mooie auto's vrijwel nooit. En als je wat ziet: snel handelen. Alle autos worden door de bezoekers grof gesloopt. Bijna alles wordt beschadigd, deuken in deuren en schermen getrapt, enz.
 4. Zoals altijd weer een genoegen om zaken mee te doen. Als ouwe rotten in het sx-vak moeten we elkaar een beetje helpen
 5. WTF, het gaat niet om 10000 ofzo. Die paar 100€ moet hij toch in een maand of wat wel op kunnen hoesten?
 6. Ik heb een zeer slechte ervaring met Bibo. Hij belooft al zeker 3 maanden plechtig om de handremkabels en een gaskabel uit z'n sloper te halen. quotes: 11 april: "Ik zal m'n best doen om ze deze week los te halen" 10 mei: "Ik heb ze er nog niet onderuit, lig nou al een paar dagen op bed met griep maar zodra ik beter ben ga ik weer verder met slopen." 26 mei: "Ik ben van het weekend een weekje weg, zodra ik terug ben ga ik verder met slopen van de SX en zorg ik dat de handremkabels jouw kant op komen." 9 juni: "Ik ga van de week m'n best doen, we houden wel fftjes contact!"
 7. Setje ringratels gekocht van bob-b. Super netjes verpakt, en na betaling snel verzonden. Prima communicatie. Ik zou zo nog iets van hem kopen.

×
×
 • Create New...