Jump to content
SXOC.NL Forum

bob_b

Bezoeker
 • Content Count

  2,654
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

bob_b last won the day on December 24 2018

bob_b had the most liked content!

Community Reputation

232 Excellent

2 Followers

About bob_b

 • Rank
  Lid sinds het jaar kruik..
 • Birthday 03/10/1982

Recent Profile Visitors

865 profile views
 1. zijn er nog zoveel rijdende sx'n dan?
 2. bob_b

  Oude antenne

  of natuurlijk gewoon direct met een male coax stekker aansluiten op je kabelaansluiting. ( tv en radio hebben een andere stekker).
 3. Nu nog muziekskills ontwikkelen. Kanis wat een pleurisherrie
 4. S13 toevallig? Ik heb nog een nieuwe originele msports type-A voorbumper en sideskirts voor een s13 liggen mocht je interesse hebben. Achterbumper die ik heb is voor een ps13 (van het merk dmax).
 5. 2k epoxylak als sterke roestbescherming en dan aflakken met een 2k kleurlak (kleurlak met de harder er al in dus, niet zoals de buitenzijde van je auto een kleur zonder harder nemen met een 2k blanke lak) Is het weinig, neem vooral lekker spuitbussen. Is het veel en wil je het vaker doen: neem een verfspuit. Hou wel in gedachten dat je gewone kleur/blanke lak met een 1.2/1.3 verfspuit spuit. En grondlak met een 1.7 ofzo. 1 keer investeren in een goeie verfspuit is dus ook niet ideaal.. Plus het schoonmaken van de spuit na het spuiten blijft een kloteklus in je schuurtje
 6. Helaas.. Nog teveel puntjes op de I te zetten. - alle ophanging zit nog los - aantal strips nog monteren en wielkastbekleding - motor loopt schraal en rookt na langggg stilstaan. - geen kenteken nog - 2 nieuwe banden nog - vast nog vanalles Maar het wordt wat..
 7. Smoesjes ingmar! (Mijne staat al 9 jaar stil 😅)
 8. en eerst nog maar eens zien of de S13's nog rijden tegen die tijd
 9. bob_b

  Kapot

  poehee. die is goed stuk..
 10. Het is altijd al jouw geld geweest. En hij heeft het alleen maar over gemaakt, omdat ie niet anders kon. Zn naam hoef jij verder niet te redden. Die moet hij nu zelf maar verder terug zien te verdienen .
 11. OMG Sonny.. heb je nou echt geen geweten? zeg "sorry, stomme actie van mij" en maak die 100 euro als de sodemieter over.
 12. Halo! En is je sx nu grijs van het stof of bruin van de roest?
×
×
 • Create New...