Jump to content
SXOC.NL Forum

Jens

Bezoeker
 • Content Count

  250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Jens last won the day on September 6

Jens had the most liked content!

Community Reputation

174 Excellent

5 Followers

About Jens

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/22/1997

Recent Profile Visitors

321 profile views
 1. Ik vond het echt een geslaagde dag! Goed gelachen en leuk om een hoop mensen weder te zien
 2. Tof! ik weet wel iemand die daar misschien interesse voor heeft mocht je ze ooit willen verkopen! En indd een naamgenoot kom je niet vaak tegen!
 3. Zo dan dik wagenpark heb je daar! Op die witte zijn dat toevallig Wieldoppen ?
 4. Welkom terug! Als je een account aanmaakt op www.imgur.com kan je fotos gratis en prive uploaden. Dan kan je de Foto link hier op het forum erin plakken. Ben wel heel benieuwd naar je GTR en S14a, en als ik jou was zou ik het die silvia echt niet verkopen!
 5. De rit naar assen toe is naar mijn mening ook altijd het leukste van de hele dag. Zelfs met die slome KA van mij een kart meeting is indd ook leuk om weer is te doen!
 6. Ik heb gezien en gelezen dat als je er WD40 overheen spuit je het er zo vanaf kan vegen met een doek.
 7. Nee uiteraard niet, is puur dat als ik de sx niet gebruik dan hij mooi droog binnen kan staan. En ik een plek heb om onderdelen te stallen.
 8. Niet perse wat gekocht, maar eindelijk een garagebox gevonden waar de SX binnen kan staan. Wat nog beter is is dat het in mijn eigen straat is en dat er ook nog een vliering in zit waar een hoop spul mooi kan liggen zonder dat het allemaal te krap word naast de auto
 9. Pff wat is dat spot goedkoop zeg als je ziet wat dit zou doen in de huidige tijd. Dan kan je makkelijk 10.000 euro vragen haha.
 10. Jens

  Nigel s14

  Ik hoop dat je foto's hebt van hoe je auto erbij stond toen je hem hebt overgedragen aan de ANWB. Een kerel met een STI Forrester kreeg zn subie terug compleet afgebeuld met rondom schade, wil uiteraard niet zeggen dat die van jouw er ook zo uit komt te zien maar wel handig om te weten misschien.
 11. @Bramk heeft zijn Sr20 automaatbak naar de sloop gebracht omdat niemand er 1 wilde hebben volgens mij.
 12. Jens

  [SXOC] Random Chat

  Wat je veel ziet is dat mensen te lui zijn om te zoeken dus de meest domme vragen maar op facebook slingeren. Enige makkelijke aan fb is dat je makkelijk spullen kan vinden
 13. Binnenkort maar even gaan zitten voor een project topic update
×
×
 • Create New...