Jump to content
SXOC.NL Forum

Dominne

Bezoeker
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dominne last won the day on March 30 2018

Dominne had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

5 Followers

About Dominne

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

1,048 profile views
 1. Update : Sonny heeft contact met me gezocht en het geld dat hij me nog moest overgemaakt naar mijn rekening, dus dat is weer helemaal in orde 👍🏼 Excuses zijn ook aangeboden, nu vroeg hij om zijn naam/sxshop een beetje te redden.. Tja, wat moet ik hiermee? Tenslotte heb ik geluk dat ik dit hier kon melden want hierdoor heb ik wel men geld door terug gekregen.
 2. Ik ben zo benieuwd naar Sonny zijn reactie.. Zou hij het in orde maken of zou ik het aan het grote publiek posten? (Facebook)
 3. Klopt hij kon de koplampen niet meer leveren, en wilde dus niet het bedrag van de koplampen terug geven. En ja je zegt nu van ik zou het stuur niet meer willen. Maar dat was voor mij ook wat gevaarlijk. Misschien kreeg ik dan helemaal geen geld meer en tenslotte had ik het stuur ook echt nodig.
 4. Wat een domme uitleg verkondig je hier nu? Denk je als je 100euro steelt van iemand dat er geen bedreigingen komen?
 5. Tijdje geleden kocht ik koplampen en een stuur van hem. De koplampen voor 600euro en het stuur voor 200euro. De verzending was 20euro. Dus om er snel vanaf te zijn maakte ik het geld al over. Nadien kwam er een 3de persoon in het spel en Sonny had koplampen gekocht van iemand voor 500euro om daarna door te verkopen aan mij. (Opzich had ik pech dat hij nog eens extra 100euro op mij zou verdienen) Maar daarna had de 3de persoon door dat Sonny die ging doorverkopen en wilde hij de koop niet meer laten doorgaan van hun. Dus kon ik enkel het stuur van Sonny overnemen. Na wat gezeik van hem wilde hij me 600euro niet overmaken maar 500euro wel omdat hij de 100euro die hij normaal ging verdienen nog steeds wilde. Dit vind ik zeer jammer. De koop ging door via de Facebook pagina Nissan S/R chassis verkoophoekje. Omdat Sonny hier ook actief is meld ik het hier ook even dat je moet oppassen voor deze praktijken. Nadien heeft hij ook nog eens 2 weken gewacht om het stuur te verzenden en was het helemaal niet zo clean zoals hij beweerde. Net het zelfde met de koplampen, die waren ook in goede perfecte staat volgens hem. Nadien gebleken was dat niet zo. Ik heb zijn adres en hij kan me eens verwachten als ik in de buurt ben.
 6. Ja klopt die flens komt van men ca18. Dan ga ik opzoek naar een sr20 flens
 7. Ik heb net men t28 gezet en viel mij op dat die flens onder een foute hoek staat? Iemand ervaring mee?
 8. Deze is als rollend shell te koop. Beenhard chassis, eventueel met motor (110k) maar zonder bak etc BE papieren! Interieur is erbij..
 9. Fout, verwijder topic!
 10. Omdat ik hem niet recht kreeg, scheef dan maar
 11. Mooi, deze staat in wilsele
×
×
 • Create New...