Jump to content
SXOC.NL Forum

Frenzy

Bezoeker
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Frenzy

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

179 profile views
 1. Ik heb uiteindelijk hier besteld. Goede communicatie en levering, en de prijzen waren ook niet schandalig. Zeker een aanrader!
 2. Ik kom vandaag inderdaad ook niet op de website. Blijkbaar zijn ze wel officieel Origin dealer: https://origin-labo.jp/03information.html. Ik heb ze een mailtje gestuurd over de kosten voor shipping, maar ik krijg daarop tot op heden geen reactie. Ik verwacht er niet veel van, ik houd jullie op de hoogte.
 3. https://www.driftworks.com/forum/threads/aero-kits-in-the-u-k.255115/ lijkt me een redelijk betrouwbare referentie, veel meer kan ik niet vinden eigenlijk.
 4. Wat zo raar is is dat de gelinkte Facebookpagina er wel geloofwaardig uitziet. Via daar kom je uit op deze website: https://drift2motorsport.com/.
 5. Heeft er wellicht iemand ervaring met deze website? https://www.origin-europe.com/ Ik zou er een paar dingen willen bestellen, maar ik weet niet hoe betrouwbaar dit adres is. Binnen koopervaringen kon ik niets vinden, en via Origin zelf kom ik niets teweten over 'Origin Europe'.
 6. helaas niet. ik heb nu een na mx5. ik ben al een tijdje op zoek, maar ben de juiste sx nog niet tegengekomen
 7. nice! nog iemand uit zeeuws-vlaanderen
×
×
 • Create New...