Jump to content

PaX

Bezoeker
 • Posts

  231
 • Joined

 • Last visited

About PaX

 • Birthday 07/17/1990

PaX's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

0

Reputation

 1. Toevallig dat 't topic nu gebumpt wordt Ik heb met John regelmatig contact en we hebben ook al afgesproken hoe we dit op gaan lossen want dit soort dingen moet je niet laten liggen, ik betaal 'm gewoon voor de spullen die kapot/verdwenen/opgegeten zijn en de spullen die ik nog heb krijgt hij gewoon terug en sxoc mag best weten wat er gebeurd is, want ik weet hoe het met verhalen gaat.. Het siert me niet om dit soort dingen te (blijven) doen en daarom bied ik hierbij ook openlijk mijn excuses aan John aan. Dit alles was ongeveer in dezelfde tijd als met steen en had eigenlijk veel te maken met mijzelf, jullie waren niet de enige die de dupe waren van mijn achterlijke gedrag, laat ik dat zo zeggen. ik kan hier wel hoe/wat/waarom neer gaan zetten maar feit is dat ik nog altijd verantwoordelijk ben voor mijn daden en dus ook voor (eventuele)consequenties. Tegenwoordig probeer ik geen afspraken te maken die ik niet na kan komen, en indien het niet lukt probeer ik een fatsoenlijke oplossing te zoeken, en die hebben John en ik nu in ieder geval bereikt, da's ook meteen de reden dat ik het hier post.. hoe meer mensen er van af weten des te beter in dit geval. Baal er goed van aangezien jij hier de dupe van bent En John.. mocht je alsnog hulp nodig hebben met je auto, op welke manier dan ook.. heb 't redelijk vepest voor mezelf. Nick.
 2. Doen we, enige wat ik wel wel ff wil wisselen is de kofferklep aangezien ik die wel nodig heb. De rest krijg ik een andere keer wel terug, we maken wat foto's wisselen de boel om en ik betaal je. Dan kunnen we dit achter ons laten want ook jij bent verder geen verkeerde kerel. Misschien een idee om dit hele slowchat te verwijderen en gewoon neer te zetten wat je vindt? Niemand begrijpt nu wat er gaande is. John stalt auto bij mij Ik leen wat spullen van hem Spullen blijven liggen, e.e.a. word weggegooid door de huurder van de garage. Wij zitten met de gebakken peren. Dus je hebt gelijk ; dat wil niet zeggen dat ik hier ineens de boeman ben, dat is het enige wat ik helder wil hebben hier
 3. Kerel aub, met alle goede intenties maar van je lap tekst kan ik weinig van maken, wat wil je nu precies? Als je me zwart wil maken moet je het goed doen, dit snapt niemand. Hippe termen als diefstal, diefstal is nog altijd in de vorm van wegnemen zonder terug te geven, zonder medeweten van de andere partij, pak je woordenboek er eens bij. Laster is ook strafbaar y'know. Zoals ik zei, ik wil jou best je dingen vergoeden, dus waar is dit voor nodig? Maak de foto's, beslis wat je ervoor wilt hebben en we regelen het. Moddergooien is voor onderontwikkelde peuters. Ik werk in de beveiliging, ik werk veel nachtdiensten dus ik slaap veel overdag, dus dat ik lastig te bereiken klopt en da's ook niet zo heel netjes van me, maar ik heb je, toen je hier was..ook gezegd dat ik de spullen die ik -niet- meer heb wil vergoeden dus dit is echt je reinste bullshit John.
 4. Ik heb je meer, meeeermaals gesmst en gebelt dat ik genoeg aan mijn hoofd heb zowel prive als in werksfeer, ik heb je voorstellen gedaan om het op te lossen... en daar hoor ik vervolgens niets meer van? . Een belletje terug is zeker teveel gevraagd? Jammer want als sxoc'ers onder elkaar kunnen we dit allebei niet gebruiken. Je krijgt nog een accu en een tellerbak van me(en misschien nog wat kleine interieurdelen). De rest heb jij allemaal al in je bezit, waaronder ook mijn spullen. Ik heb je een stuk of wat keer gesmst dat ik je gewoon wil betalen voor de spullen die ik niet meer heb, dus dan doe ik gewoon openbaar. Ik wil je 150 euro geven voor de dingetjes die ik niet meer heb liggen. Als jij mijn prulletjes meeneemt, krijg jij van mij je centen en dan kunnen we dit achter ons laten. Lijkt me wel zo prettig. e.e.a is nog in het bezit van iemand anders, maar dat moet je maar zelf met diegene regelen, daar ga ik niet over. Dank je wel.
 5. Iesj goej verkoper he. Snel geleverd en goed verpakt.
 6. John en ik hebben duidelijke afspraken gemaakt. Ik zit hier gewoon fout en dat mag 'ie best weten. Dus eh ja. Dat.
 7. Sorry voor de offtopic maar wat een kwaliteitspost
×
×
 • Create New...