Jump to content
SXOC.NL Forum

Rutger33

Bezoeker
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Rutger33 last won the day on May 25 2015

Rutger33 had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About Rutger33

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

340 profile views
 1. Zag net bij boerenbond in Geldrop, een donker grijze s13 met sxoc sticker en een hele grote spoiler, reed langs met mn skyline.
 2. Lekker bezig! Ben benieuwd naar het eind resultaat! Word de sx helemaal over gespoten? Of alleen de bumper?
 3. dat is het eerste wat ik ga verranderen haha! Foto's komen snel!
 4. sinds gisteren ben ik eindelijk eigenaar geworden van een 200sx s13! Auto heeft wat liefde nodig, maar ben blij dat ik er eindelijk een heb! skyline is inmiddels afgesteld op een basis map, en draait op 0.3 bar 336 pk. prima zat om de auto weer te leren kennen na een jaar rijden en de 1e 300km rustig aan te doen. Daarna gaan we uiteraard vol vermogen draaien, en echte pktjes zien! en hier een stukje, dat ik hem op een helaas natte weg heel even opentrek!
 5. Gisteren heb ik door een collega, een v band flens en een prop in de originele wastegate laten lassen.
 6. bedankt allen! Kan niet wachten tot ik er eens in kan rijden
 7. ik heb veel gedaan aan de auto, hier wat foto's! kleppendeksels erop En daar kwam dan het grote moment! Koppeling en vliefgwiel monteren, bak eraan en inbouwen maar! almost there! And its in ik ben ik begonnen met de kabelboom netjes en strakker te maken.. Wat een rot werk! Mooi geporte inlaat Toen alweer een flinke investering gedaan, maar wel een investering die het dubbel en dwars waard is! Top mount spruitstuk, holset hx40 en tial 44mm wastegate. ( word een test of de wastegate groot genoeg is )
 8. Ik heb de laatste tijd niet erg veel aan de nissan kunnen doen, aangezien er een overlijdings geval in de familie is geweest. Ik heb gelukkig niet helemaal stil gezeten en toch het een en het ander aan de auto kunnen doen! Vanavond of morgen zal ik een update posten.
 9. Kop zit erop, en motor in ingebouwd. Ben ook begonnen met het opnieuw aanleggen en intapen van de kabelboom. Pics soon!
 10. haha dankje! hoe is het met je silvia, nog wat aan gedaan?
 11. hier een paar fotos van het bouwen van de rb25! motor zit zo goed als in elkaar alleen de kop er nog op, aangezien ik vrijdag de cosworth koppaking al verwacht had maar niet gekregen heb helaas niet dit weekend de motor af kunnen bouwen, en in kunnen bouwen:cheer_sad: De cilinders zijn 0.5 overmaat gehoond, de cilinderkop is een 300e gevlakt, evenals het blok 300e is gevlakt. was een heel net blokje dus! blokje op de vlak bank als eerste de slot speling van de zuigerveren gecheckt en aangepast: daarna kon het bouwen beginnen nieuwe n1 oli
 12. Ja klopt, ik werk bij kronenburg. Heb jij bij jonne gewerkt?
 13. Ah oke! Woon je ook in omgeving Eindhoven?
×
×
 • Create New...