Jump to content

martijn826

Bezoeker
 • Posts

  898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

martijn826 last won the day on August 13 2018

martijn826 had the most liked content!

About martijn826

 • Birthday 03/18/1992

Recent Profile Visitors

2,218 profile views

martijn826's Achievements

Regular user

Regular user (2/5)

259

Reputation

 1. Die stekkers van de ca18 boom zijn aan een sr20 boom gesoldeerd. Wat moet ik er anders mee doen? Ik ga toch geen stekkers voor de lol afknippen en dan ophangen als decoratie in mijn kamer. En ja die sr20 kabelboom met een aantal ca18 stekkers eraan is toen verkocht. Ik snap niet waarom je hier nu nog op door gaat. Als je ons pm contact doorleest dan heb je het zelf ook over krijgen en een restant. Ik zeg ook nergens dat ik ben uitgescholden! Ik refereer naar het schelden. Of het nu over mij of spullen gaat waarbij met kanker wordt gescholden doet er niet toe in mijn ogen.
 2. Klopt dat was ook de reden waarom ik niet reageerde naar wj op whatsapp maar goed ik ben de moeilijkste niet. In mijn eerste bericht geef ik dan ook aan dat er delen opgehaald kunnen worden. Is ook tevens het laatste wat ik regel voor wj en dat is mede door het schelden. Wj stuur maar een bericht wanneer diegene langs kan komen. Verder laat ik het hierbij.
 3. Waarom begin je er hierboven er dan zelf over. Het slaat imo nergens op om iemand uit beschuldigen en gaan lopen schelden en vervolgens wel verwachten dat diegene nog normaal op jou gaat reageren. Ten tweede wist je van te voren hoe het onder stel in elkaar zat met houten balken en niet met schokbrekers e.d. Jij verwacht een compleet onderstel. Ik heb aangegeven wat erbij zat. Het chassis rolde alsnog alleen liep alles aan. Ik ben achteraf ook niet gaan klagen over mankementen van de auto toen ik die van jou kocht. Zoals ik net al zei, je kan die onderdelen op komen halen. Ik laat het daarbij. Jij gaat nu weer dingen erbij betrekken die er los van staan en waarvan je op de hoogte was.
 4. Wj had mijn naam er gewoon bij gezet, daar had ik geen problemen mee gehad. Waar ik wel problemen mee heb ik dat meerdere malen over de rooie gaat op whatsapp tegen me over missende onderdelen en pas na mijn reactie realiseert dat dat niet bij de deal zat. Vervolgens ga je ook met kanker zitten schelden waar ik helemaal geen zin in heb. En dan verwacht je van mij nog een normale reactie? Vervolgens ga je hier weer sensatie zitten brengen over een "gratis" kabelboom. Ja dit was gratis omdat jij het zo nodig wilde hebben. Even een quote uit pm contact "Als je de sr20 eenmaal ingebouwd heb, mag ik het restant van je kabelboom dan nog wel? Het is immers een non-lamda kabelboom, en dus een afm met schroef, en dat is een beetje lastig bij mekaar vinden." Vervolgens doe je weer net alsof je er wel voor hebt betaald. Je weet dat het ging om een restant van een kabelboom die gebruikt werd voor een motorswap. Vervolgens ga je op whatsapp en hier lopen zeuren over iets wat je gratis krijgt??? Doe even normaal. Waarom verwacht je een goede kabelboom als je weet dat het om een restant gaat. Weet je nog hoe de linker a stijl eruit zag toen ik de auto kocht? Zo'n zelfde mag je komen ophalen. De rechter regel ik wel een goede voor. Luchtroosters op het dashboard en scharnier middenconsole regel ik ook wel andere voor. Montage frame asbak zat er niet eens in toen ik de auto kocht en ik rook niet dus die krijg je niet, sigaretten aansteker lag ergens in de auto. Je koopt dit 3 maanden geleden en komt nu met spullen die missen. Ook lekker makkelijk. Maar goed komt die spullen maar ophalen die ik hierboven beschreef.
 5. Kreeg een reactie in een gezocht topic dat ik moest emailen maar ik heb nooit een reactie terug gehad.
 6. Rik heeft zijn dash en middenconsole gebracht om te laten flocken. Alles positief. Vindt het ook niet erg om veel uitleg over dingen te geven. Echt helemaal top!
 7. Ik heb van haron gratis een stuurtpomp gehad. Die had ik nog nodig voor mijn sr swap. Ik hoefde niet eens verzendkosten te betalen
 8. Sr20 van mick gekocht. Hele goede prijs. Super aardige gozer ook
 9. Wj heeft mijn ca gekocht. Snel een afspraak kunnen maken, meteen geld gekregen. Helemaal mooi.
 10. Wederom bewees dennis weer dat hij een goede gozer is. Ik ben gister weer spullen voor mijn remsysteem wezen halen. Alles was weer in goede staat voor een nette prijs. Ook heeft hij kostenloos mijn nieuwe schijven omgeboord. En ik kon nog een hoop spullen gratis meenemen omdat zijn chassis toch naar de sloop ging.
 11. Nayiem heeft zojuist contact met mij opgenomen. Ik moet zeggen dat ik dit erg netjes vind en ik het niet meer had verwacht na zo'n lange tijd. Een tijd geleden had hij zich aangemeld bij een groupbuy voor 4 steering bushes die heeft hij als het goed is zojuist betaald. Uit zijn verkooptopic had ik ook interesse in de s13 skirts. Ik ben alleen voorlopig niet in de buurt dus gaat hij proberen transport te regelen. Ook mag ik de skirts kosteloos hebben vanwege het ongemak dus ik ben alsnog tevreden.
 12. Vandaag coilovers opgehaald. Ze zijn echt in topstaat en de prijs was ook super. Aardige gozer ook, aanrader dus.
 13. http://forums.sxoc.nl/index.php?showtopic=52430&do=findComment&comment=694490 Was al een topic over hem. Goede gozer inderdaad.
 14. Maand geleden was dit. Ik heb nooit geld ontvangen. Eind maart nam hij contact met me op of hij de dag erna langs kon komen. Ik tijd gemaakt omdat hij al om 9 uur 's ochtends er zal zijn. Had ik blijkbaar die nacht een bericht gekregen dat hij het niet ging redden maar die dag erna kon hij wel. Ik een tijd gevraagd wanneer hij die dag dan kon komen maar sindsdien nooit meer antwoord gehad. Ik heb hem genoeg kansen gegeven maar nu ben ik er echt klaar mee.
×
×
 • Create New...