Jump to content
SXOC.NL Forum

martijn826

Bezoeker
 • Content Count

  895
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

martijn826 last won the day on August 13 2018

martijn826 had the most liked content!

Community Reputation

259 Excellent

2 Followers

About martijn826

 • Rank
  Regular user
 • Birthday 03/18/1992

Recent Profile Visitors

1,045 profile views
 1. Ik heb ooit eens een auto met bootlak gedaan. Dat was met International super gloss HS bootlak. Voor ongeveer €100 was ik klaar. Je moet wel speciale rollers gebruiken met ronde zijkanten anders krijg je strepen. Ook die zijn bij die bootzaken te krijgen. De glans was heel goed en het zag er wel redelijk uit voor een budget gerolde auto. Maar het blijft 1k lak dus echt hard wordt het niet. Je zou misschien met 2k blanke lak eroverheen kunnen gaan maar ik weet niet of dat gaat reageren.
 2. Gister gespot bij de Nurburgring. Was onwijs druk met kijkers en vrij weinig rijders gelukkig. Ik was met dit apparaat, The specialist (Rik) van sxoc ernaast.
 3. martijn826

  Het klus topic

  Maar waar is de foto op je dashboard gebleven?
 4. https://www.vocor.nl/134-straalmiddelen
 5. http://www.pukardesigns.com/ doet dat voor bmws. Misschien dat hij wat voor je kan betekenen.
 6. martijn826

  Kenji

  Heftig verhaal zeg, ik herken je nog van skylineclub. Volgens mij was toen alleen een deel van duim geamputeerd. Wel top dat je de autohobby niet hebt opgegeven.
 7. martijn826

  Auto zandstralen

  Het bedrijf wat Bozu linkt kan ik zeker aanraden. Ben daar eens op bezoek geweest omdat het een kennis van mij is. Met soda stralen trekt je plaatwerk niet krom. Daarom wordt het veel bij (dure) oldtimers gedaan. Het is helaas alleen niet de goedkoopste oplossing.
 8. Die heb ik is in dordrecht gezien. Volgens mij is dit ook de a16 bij dordt?
 9. Ik heb harry's laptimer. Is een betaalde app. Werkt erg fijn vind ik
 10. Russen en polen zijn inderdaad echt erg bij csgo. Meestal mute ik ze gewoon en doe wat ik zelf wil. Wat zijn jullie ranks? Ik ben global en speel ook soms op esea.
 11. Blijkbaar care je er wel degelijk om anders neem je niet de moeite om je verhaal te doen. Was puur voor de grap dat ik dat post hoor. En ik handel altijd prima, alleen bij jou ben ik er klaar mee. Misschien als mijn blok het meer dan een paar duizend km vol had gehouden had ik er anders over gedacht Voor de mensen die niet weten waar het over gaat : http://www.dumpert.nl/mediabase/564191/3d4e7ca1/drifter_automania_2009_biddinghuizen.html
×
×
 • Create New...