Jump to content
SXOC.NL Forum

Robin_s15

Bezoeker
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Robin_s15 last won the day on May 27 2018

Robin_s15 had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Robin_s15

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

199 profile views
 1. Ja ook nieuwe wielen inderdaad.
 2. Vreemd, ik zie ze wel gewoon alle 3?
 3. Zo dat is ff geleden. Inmiddels is er veel gebeurd aan de auto. Alle remklauwen zijn gereviseerd, vag bobines geplaatst, nieuwe turbo elbow/downpipe, nieuwe schroefset, koplampen opgeknapt en zo nog veel meer. Hier nog wat foto's van hoe hij er bij staat.
 4. Daar ben je goed weg gekomen dan! Dankje voor het compliment. Ben ook echt blij met het scheurijzer.
 5. Heb zelf het idee dat het kinderen zijn geweest zonder fatsoenlijk opvoeding.
 6. Nou weer even een update. Laatste weken een beetje pech met de auto's. De cabrio heeft op wonderbaarlijke wijze een deuk in het achterscherm en schaven op de achterbumper. De antenne vond men ook niet mooi en is afgebroken. Fijne mensen wonen er in onze buurt En als laatste begon iemand met stukken band te strooien op de snelweg die vakkundig op de voorkant van de Silvia zijn beland. Gevolg is 2 pauperauto's en een hoop ellende. Maar goed het is alleen materiële schade moeten we dan maar denken. De schade aan de Silvia is verzekeringswerk. Wel zelf alvast de intercooler anders opgehangen en de buizen zwart gemaakt voor een minder opvallende look.
 7. Denk dat ik aankomende zondag aardig gaar zal zijn. Kans is klein dat ik er ben
 8. Gisteren een Walbro brandstofpomp geïnstalleerd. Tot mijn verbazing zat er al een Walbro in haha. Toch de nieuwe erin gefrommeld. Heb nu een gebruikte over.
 9. Random pictures. Vandaag mensen naar gala gebracht met m'n zwager. Groot deel van de dag aan het poetsen geweest dus Hier en daar nog wat dingetjes opgeknapt, zoals afwerking naden achter de achterlichten opgeknapt, ruitenwissers gespoten en de velgen beun zwart gemaakt voor zolang tot de nieuwe velgen er komen.
 10. Van 0.55 naar 0.75 gegaan
 11. Nieuwe radio en boost controller gemonteerd. Rijdt alweer een stukje anders nu
 12. Lekker weertje vandaag! In de Silvia heb ik een nieuwe radio geplaatst, revisie startmotor, nieuw logotje voorop, achterbumper gespoten samen met nog wat klein spul. Ook nog diverse lampjes gemaakt en wat dingetjes onder de motorkap netter gemaakt. Binnenkort even de velgen spuiten en dan doorsparen voor een setje dikke sloffen.
 13. Nee dat niet maar ik was er met mijn zwager. Rode Eclipse in t hoekje.
 14. Haha tsja die swiftjes kun je ook heel veel lol mee hebben. Vooral de grijze is net een kart. En als alles wat ik nu aan het doen ben lukt gaat de s15 het nog afleggen ook tegen dat hok. Over Waalwijk gesproken. Was jij dan pas geleden bij die redelijk grote meeting bij de Piet Klerx?
 15. Komt helemaal goed. Gisteren al een boost lekkage opgelost, waardoor hij nog wat rapper is geworden. Kom trouwens uit Brabant. Nog meer mensen uit Brabant hier?
×
×
 • Create New...