Jump to content
SXOC.NL Forum

Rby

Bezoeker
 • Content Count

  677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Rby last won the day on July 4 2017

Rby had the most liked content!

Community Reputation

244 Excellent

2 Followers

About Rby

 • Rank
  Regular user

Recent Profile Visitors

619 profile views
 1. https://www.showoffimports.nl/product.php?productid=39014 Gewoon via Google.. Wel iets duurder als je 80eu eBay set met 90eu verzenden..
 2. Chargespeed is goed en paste direct - wel 4 maanden moeten wachten op me spul.. Aerokit is redelijk. ABMax is ruk. Van jdmbodyshop een aantal kits laten overkomen (pallet is 100zl / 25eu) een paar jaar geleden, van de 10 stuks waren er 9 "goed" met wat minimale schuur werk (blijft polyester), willen enkel nog wel eens moeilijk doen met transport schade..
 3. Rby

  Het klus topic

  Waar heb je dat laten doen DJ? Heb ook nog een zooi bouten moeren ringen ect die gedaan moeten worden..
 4. Dat is flink zuur. Waar heb je de uitlaat laten doen?
 5. Rby

  Klaag Topic

  Vreemd dat het zo loopt, weet je zeker dat je niet een detail over het hoofd zie? Want zit zelf ook bij Centraal beheer en was toen der tijd ook wa+ verzekerd (incl rechtsbijstand). Heb je geen vaste contact persoon van je rechtsbijstand? Zou die is even spammen..
 6. Rby

  Klaag Topic

  Waar ben je verzekerd dan smeckie? Want jaren geleden toen ik een aanrijding had met een roemense automobilist (schuld tegenpartij) duurde het ook even, maar binnen 6 weken had ik het geld van me eigen verzekering en hun gingen verder met de kosten te verhalen op de tegenpartij, wat ook meer dan een jaar heeft geduurd
 7. Even de polis goed lezen.. Ben via centraal beheer goedkoper uit en kan onbeperkt rijden
 8. Iets doen en iets mogen is een verschil, net als een apk en rdw keur. Zo zit er nog wel een verschil hoe iemand een front maak, massief staal 100mm of met bamboe.. Voor de apk maakt het niet uit, zolang het maar de overige verkeer niet direct in gevaar brengt..
 9. Rdw keuring en apk staat los van elkaar. Zou gewoon eens een paar mailtjes eruit sturen smeckie, weet je het tenminste zeker
 10. Misschien een mailtje sturen naar het rdw zelf met duidelijke foto's en uitleg (anders begrijpen ze het niet)? Lijkt mij dat het een aanpassing is van het origineel goedgekeurde ontwerp ("kreukelzone"?) en dat ze dus best moeilijk kunnen gaan doen bij een normale rdw, als dit het geval is dan zou je naar Lelystad moeten $$$$.
 11. Rby

  Klaag Topic

  Mr.Kip, benader Correct Autoglas even voor een nieuwe raam.
 12. Rby

  Klaag Topic

  Zal het iets met je prijs te maken hebben? Of met de vraag naar een stagea?
 13. Auw.. Ben bang dat de schade erger is dan dat het eruit ziet. Zoveel mogelijk geld eruit zien te trekken met behoud van "wrak" en dan reshell.
 14. Rby

  Klaag Topic

  Geloof dat defi zoiets heeft uitgebracht dit jaar $$$$,-
×
×
 • Create New...