Jump to content

Wessel12

Bezoeker
 • Posts

  1,795
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Wessel12 last won the day on July 9 2014

Wessel12 had the most liked content!

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Wessel12's Achievements

Regular user

Regular user (2/5)

376

Reputation

 1. Meerdere keren onderdelen verkocht aan deze meneer. Zo wel ophalen als verzenden ging altijd soepel.
 2. Vanochtend mijn kouki achterlampen aan hem verkocht. Ik lag nog in bed, maar dat was geen probleem. Goede koper!
 3. Sowieso handig om die volgorde aan te houden, hoe goed je mensen die toevallig in hetzelfde soort auto rijden ook vertrouwd. Al met al heb ik trouwens goede ervaringen met Sherwin.
 4. Vandaag een uitlaat aan hem verkocht. Aardige kerel!
 5. Ronnie heeft gisteren koperen remleidingen gemaakt en mijn achterste remschijven omgeboord van 4x114,3 naar 5x114,3. Wederom aardige kerel die goed werk levert!
 6. Ik zocht locking collars voor mijn s13. Binnen slechts 10 minuten na het aanmaken van het gevraagd-topic kreeg ik een PM van SXtarzan. Meteen geld over gemaakt, en hij stuurde het zelf op voor dat het geld binnen was. Aanrader!
 7. Als ik iets van jullie heb geleerd is dat je hier niks van niemand moet aannemen, beloftes zijn (bijna) altijd schijn. Bij elk soortgelijk topic roept iedereen ''je had gewoon zelf moeten kijken wat je kocht'', en vervolgens trappen ze er zelf ook in?
 8. Ik denk dat ze in eerste instantie bezig zijn met al die Dubai drag-Skylines enzo, dus dan boeien die ca18det zuigertjes en ander klein spul niet zo veel meer. Gewoon langsgaan dus, al heb je daar niet veel aan als de zuigers nog niet binnen zijn.
 9. Nogmaals zaken gedaan met Haron, dit keer een auto gekocht. Mijn vriendin had er eentje nodig met spoed, Haron bakt de avond er voor de einddemper nog even dicht en gooit hem op de dag van verkoop nog even door de apk. Als kers op de taart mocht ik ook nog een rondje in zijn MX5 rijden. Goeie gozer!
 10. Hij stuurde me meteen een PM toen ik met spoed op zoek was naar een coilpack. Een dag later met hem in Eindhoven afgesproken en de coilpack gekocht. Super!
 11. Mick is inderdaad lief. Alle onderdelen waren zoals beloofd, en voor een mooie prijs.
 12. Armand heeft fusseekogels besteld vanuit de USA en heeft voor mij een extra setje mee besteld. Netjes ingepakt en goede duidelijke afspraken die worden nagekomen. Aanrader!
 13. Angelo is een chille dude. Helpt me vaak met sleutelen en heb ook weleens wat van hem gekocht. Altijd eerlijk en zoals beloofd.
 14. Vandaag S15 Spec R remmen van hem gekocht. Aardige kerel en gezellig om een praatje mee te maken. Mooi spul voor een mooie prijs en een hele toffe garage!
 15. Hij nam voor mij 2 tensionrods met mooie rubbers mee naar de Lifestyle meet, gratis en voor niks! Toffe kerel en gezellig om een praatje mee te maken.
×
×
 • Create New...