Jump to content
SXOC.NL Forum

KetsMcLets

Bezoeker
 • Content count

  3,857
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

KetsMcLets last won the day on March 20

KetsMcLets had the most liked content!

Community Reputation

227 Excellent

3 Followers

About KetsMcLets

 • Rank
  Silly'81
 • Birthday 08/26/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heusden-Zolder

Recent Profile Visitors

593 profile views
 1. KetsMcLets

  Overfenders gap

  ik zal ze doorsturen Kenny Met de nieuwe oldtimerkeuring wel oppassen hoe je het maakt, ze moeten kunnen zien dat het binnenspatbord aan de buitenste plaat vastgelast is dus voor de belgen is dit misschien niet de beste oplossing.
 2. KetsMcLets

  Overfenders gap

  Heb ze gehad! Ik was a ff van plan het ook zo te doen maar meer fotos is altijd beter
 3. KetsMcLets

  Overfenders gap

  Hey Mike, ik wil daar wel wat fotos van..kan je ze niet doorsturen op whatsapp of mailen ofzo? (0032496505191 of thomaskaerts@hotmail.com) vielen dank!
 4. KetsMcLets

  S13 in de vuur

  Jup die's van Ceriel, zit hier ook hoor.. Echt vies kut zoiets!! Dus als iemand een chassis heeft staan
 5. KetsMcLets

  Recente foto van je auto!

  Vorige maand mn Daily Chevy Astro Van naar Luc gedaan, is daar heel mooi terug gelast geweest maar 4km voor er aan te komen opeens stoom..Nuja toch er geraakt met kleine stukjes, Luc heeft em zelfs teruggebracht omdat hij wat medelijden met me had denk ik Nu diagnose gesteld, vriesplug lek naast een header, ja dat maakt stoom idd. Compressietest gedaan, 10.5 bar op 5 cilinders en 9.8 bar op 1 cilinder. Blok moet er toch uit voor die vriesplug dus dan maar gelijk ff de achterste krukaskeerring vervangen, de oliekoelingleidingen deleten en de koppakkingen vervangen samen met nieuwe thermostaat en radiator en dan kan ik hopelijk terug een hoop km's gaan draaien. Is zalig als camper met aanhanger/motor achter om bvb naar het Zwarte Woud te gaan maar ook als daily bus, veel compacter en handiger dan zo'n grote G20 Van, en er kunnen veeel auto onderdelen in en t is niet zo saai als een crafter of movano of eender welk Europees model bus. Oja en het rijdt zalig..echt, echt zalig! Dus een recente foto van mijn auto:
 6. KetsMcLets

  Assistentie gezocht in de ruime omgeving van Mol.

  Die nummerplaat Ja er is echt niet veel aan om die veren zelf te wisselen he, juist voor het camber wat af te stellen en de uitlijning moet je laten doen. Ik weet hier in de buurt iemand die dat goed kan maar er zullen in Mol ook vast wel bekwame garages zijn he, hoef je niet helemaal tot hier te rijden. Dat gezegd zijnde altijd welkom uiteraard in de garage, altijd n frigo vol koud bier en onzin genoeg voor iedereen
 7. KetsMcLets

  Assistentie gezocht in de ruime omgeving van Mol.

  Heusden-Zolder mag je m ook altijd afgooien, kan erna afstelling nr keuze laten uitlijnen ook als je wil..
 8. KetsMcLets

  Het blij topic!

  Eindelijk 'ns wat aan de sx kunnen doen..dat kriebelde al n tijdje 😊
 9. KetsMcLets

  S14a Koplamp Rhd naar Lhd

  Neem gewoon ff n stukje plaatstaal en maak de vorm na in spiegelbeeld, is echt niet veel aan. Het moeilijkste (nuja langdurigste) deel is gewoon het glas losmaken van de houder.. Naar het schijnt mag je t lichtbeeld ook gewoon recht maken en dat zou ook goed zijn. Slijp gewoon dat wat je hebt perfect horizontaal in referentie tot de voet af en stel dan je lichten hoger af tot het goed is..
 10. Niet ik maar n collega vertelde vandaag dat ie n zwarte S13 had zien rijden in Hasselt ergens, en dat ie van die Bosozoku stijl dempers had die achter zn bumper omhoog gingen en dan 2 van die klepjes erop zoals bij de trucks. Weet iemand van wie die is want ik wil ook zo'n klepje voor mn screamerpipe maar vind bitter weinig via Google Oja ik vroeg of ie gewone achterlichten had of ronde en hij dacht ronde dus ik vermoed dat er ook Kouki's in het spel waren...
 11. KetsMcLets

  Het blij topic!

  M'n Sil80 is gisteren gekeurd als oldtimer hoera !!! De belgische wetgeving hieromtrent gaat veranderen in 2017 en dan wordt het 30 jaar dus ik ben er op de valreep nog bij met mn '91er
 12. KetsMcLets

  Non ABS remcilinder afdoppen?

  bm57 met 3 poorten, is dat niet zeldzaam? Zoek een gewone en verkoop die van jou aan mij
 13. KetsMcLets

  Versnellingsbak en diff revisie RL Engineering

  Dat reisgeld is het probleem niet, eerder de reisTIJD, ik vind zo al niet veel vrije tijd voor aan de wagens te werken, als ik dan ook nog eens 2x op en af naar Amsterdam moet rijden voor iets wat ik lokaal ook kan laten doen..tsjah..
 14. KetsMcLets

  Versnellingsbak en diff revisie RL Engineering

  Jammer dat het zo ver is vanuit belgenland, ik had nog wel een starre as waar een LSD in mot!!
 15. KetsMcLets

  T-shirts printerman

×