Jump to content
SXOC.NL Forum

KetsMcLets

Bezoeker
 • Content Count

  3,868
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

KetsMcLets last won the day on December 15 2018

KetsMcLets had the most liked content!

Community Reputation

233 Excellent

3 Followers

About KetsMcLets

 • Rank
  Silly'81
 • Birthday 08/26/1981

Recent Profile Visitors

823 profile views
 1. haha altijd leuk om na zoveel tijd nog ns terug op dit forum te kijken, kom ja vanalles tegen
 2. Ik heb ooit Trimetal gebruikt, dat was een grondverf en laklaag in 1 model en dat dan wat verdunner bijgekieperd en met een 15€ spuitpistool gespoten maar je kan dat ook goed rollen. Borstel is belangrijk wel, er zijn speciale soorten voor. Oja en matzwart is eigenlijk satijnglans zwart, echt mat-mat-zwart is zoals een schoolbord inderdaad en dat trekt op geen hol om het zacht uit te drukken..
 3. Huh ik nu ook pas!! Idd een oude bekende R.I.P.
 4. Zalig zo'n roadtrip...idd leuk gezelschap ook nog erbij precies. Enjoy! (Als jullie nog niet terug zijn lol)
 5. Ik was laatst bij de wapenboer en kwam mn oude BB-gun tegen in de uitstalling..in .45acp...dat kunde niet laten liggen natuurlijk!!! Dadelijk gekocht . Kan ik op die kutmuggen jagen die me 's nachts teisteren!!! Verder nog vanalles voor de rb sil80 maar wegens dringender zaken in de garage moet dat monteren nog wat wachten
 6. ik zal ze doorsturen Kenny Met de nieuwe oldtimerkeuring wel oppassen hoe je het maakt, ze moeten kunnen zien dat het binnenspatbord aan de buitenste plaat vastgelast is dus voor de belgen is dit misschien niet de beste oplossing.
 7. Heb ze gehad! Ik was a ff van plan het ook zo te doen maar meer fotos is altijd beter
 8. Hey Mike, ik wil daar wel wat fotos van..kan je ze niet doorsturen op whatsapp of mailen ofzo? (0032496505191 of thomaskaerts@hotmail.com) vielen dank!
 9. Jup die's van Ceriel, zit hier ook hoor.. Echt vies kut zoiets!! Dus als iemand een chassis heeft staan
 10. Vorige maand mn Daily Chevy Astro Van naar Luc gedaan, is daar heel mooi terug gelast geweest maar 4km voor er aan te komen opeens stoom..Nuja toch er geraakt met kleine stukjes, Luc heeft em zelfs teruggebracht omdat hij wat medelijden met me had denk ik Nu diagnose gesteld, vriesplug lek naast een header, ja dat maakt stoom idd. Compressietest gedaan, 10.5 bar op 5 cilinders en 9.8 bar op 1 cilinder. Blok moet er toch uit voor die vriesplug dus dan maar gelijk ff de achterste krukaskeerring vervangen, de oliekoelingleidingen deleten en de koppakkingen vervangen samen met nieuwe thermostaat en radiator en dan kan ik hopelijk terug een hoop km's gaan draaien. Is zalig als camper met aanhanger/motor achter om bvb naar het Zwarte Woud te gaan maar ook als daily bus, veel compacter en handiger dan zo'n grote G20 Van, en er kunnen veeel auto onderdelen in en t is niet zo saai als een crafter of movano of eender welk Europees model bus. Oja en het rijdt zalig..echt, echt zalig! Dus een recente foto van mijn auto:
 11. Die nummerplaat Ja er is echt niet veel aan om die veren zelf te wisselen he, juist voor het camber wat af te stellen en de uitlijning moet je laten doen. Ik weet hier in de buurt iemand die dat goed kan maar er zullen in Mol ook vast wel bekwame garages zijn he, hoef je niet helemaal tot hier te rijden. Dat gezegd zijnde altijd welkom uiteraard in de garage, altijd n frigo vol koud bier en onzin genoeg voor iedereen
 12. Heusden-Zolder mag je m ook altijd afgooien, kan erna afstelling nr keuze laten uitlijnen ook als je wil..
 13. KetsMcLets

  Het blij topic!

  Eindelijk 'ns wat aan de sx kunnen doen..dat kriebelde al n tijdje 😊
 14. Neem gewoon ff n stukje plaatstaal en maak de vorm na in spiegelbeeld, is echt niet veel aan. Het moeilijkste (nuja langdurigste) deel is gewoon het glas losmaken van de houder.. Naar het schijnt mag je t lichtbeeld ook gewoon recht maken en dat zou ook goed zijn. Slijp gewoon dat wat je hebt perfect horizontaal in referentie tot de voet af en stel dan je lichten hoger af tot het goed is..
 15. Niet ik maar n collega vertelde vandaag dat ie n zwarte S13 had zien rijden in Hasselt ergens, en dat ie van die Bosozoku stijl dempers had die achter zn bumper omhoog gingen en dan 2 van die klepjes erop zoals bij de trucks. Weet iemand van wie die is want ik wil ook zo'n klepje voor mn screamerpipe maar vind bitter weinig via Google Oja ik vroeg of ie gewone achterlichten had of ronde en hij dacht ronde dus ik vermoed dat er ook Kouki's in het spel waren...
×
×
 • Create New...