Jump to content
SXOC.NL Forum

MalinwaForever

Bezoeker
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MalinwaForever

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/28/1982

Recent Profile Visitors

231 profile views
 1. Topic mag dicht, we hebben het probleem gevonden. Alle bouten aan de aansluiting van de downpipe met de turbo waren aan het lossen, langs daar ontsnapte een deel uitlaatgassen. Dit zat nog voor de sensor en dus was de afstelling niet correct.
 2. Misschien een domme vraag, maar wat is "obd"?
 3. Ik ben sinds eind juli nu al 4x afgekeurd op de autokeuring, dit omdat mijn lambdawaarde te hoog is, de CO-uitstoot is wel in orde. Deze zou tussen de 0.9 en de 1.03 moeten liggen, ik geraak amper onder de 1.1 Wat heb ik al geprobeerd: - speciale afstelling voor de keuring via mijn SAFC, zonder resultaat - de katalysator zo warm mogelijk rijden (in hoge toeren naar ginder rijden, nog een tiental keren boosten in het industrieterrein, op toeren houden voor de poort,...) - laten checken op gaatjes, niks gevonden - originele uitlaat vanaf de katalysator, ook dit geeft geen verschil Wat denken jullie, wat kan ik nog proberen? Nog eens nakijken of er toch nergens een gaatje zit, maar voor de rest? Idee├źn?
 4. Ik heb inderdaad een zeer goede garagist, waarom dan zelf beginnen prutsen he :-) (dat en het feit dat ik totaal niet technisch aangelegd ben uiteraard)
 5. Ik heb spijitig genoeg twee linkerhanden en te weinig kennis over auto mechaniek. Ik speel op safe en laat dus alles doen
 6. Ik was daar toen ook en heb dit inderdaad ook horen zeggen. Nu, voor mij persoonlijk maakt dat niets uit. Ik doe het niet voor de prijzen en bovendien stonden daar veel en veel knappere wagens toen. Maar die S2000......was niet mis, maar om dat nu als de top te verkiezen.....beetje erover he.
 7. Hoe je dat alleen doet....weet ik niet, maar ik kan je altijd in contact brengen met mijn importeur (Mijn wagen kwam uit Japan, maar vanuit UK kan uiteraard ook en veel sneller natuurlijk) Ik veronderstel dat je het alleen kan doen ook, maar ik heb er echt geen idee van hoe dat in zijn werk gaat dan.
 8. Damn, wat is dat duur in Nederland. Ik tank hier 98 voor 1,176
 9. In Vlaanderen wel Ik ben niet voor een kale koffer, maar zo'n strijkplank.....da's toch ook niet mijn ding. Andere sideskirts en een kleinere spoiler en dat ding is af. Al zou ik ook voor iets subtielere bumpers kiezen.
 10. Hehe, wederom met Tom Waes. Die kerel is bij momenten hilarisch, vooral in Trigger Happy dan.
 11. Zelfde hier, maar ik kies dan voor rechts
 12. Dat ze zeer snel en uitgebreid reageren op mails heb ik al mogen ondervinden. Ik wou net mijn spoiler bestellen......tot ik opmerkte dat de prijs verschilt in Explorer en Firefox. Explorer wil mij 738.15 euro aanrekenen, terwijl Firefox al content is met 628.24euro Zeer vreemd allemaal. Ik zal eerst maar even een mailtje sturen om de correcte prijs te weten te komen.
 13. Ok, klinkt goed...dan kan ik tenminste met een gerust hart bestellen. Bedankt voor de info allemaal.
 14. Ik ben van plan iets te bestellen via de site http://www.rhdjapan.com/ Ik heb dit nog nooit gedaan.....dus vroeg ik me af of hier al mensen iets via deze site besteld hebben en of deze betrouwbaar is.
 15. En dit is mijn interieur, volledig standaard (op de SAFC na dan) Ook de witte tellerplaten zijn intussen vervangen door een donkere Nismo tellerbak
×
×
 • Create New...