Jump to content
SXOC.NL Forum

Texhnolith

Bezoeker
 • Content Count

  3,534
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Texhnolith last won the day on August 10 2016

Texhnolith had the most liked content!

Community Reputation

218 Excellent

5 Followers

About Texhnolith

 • Rank
  Wangan Warrior
 • Birthday 11/10/1984

Recent Profile Visitors

1,267 profile views
 1. netjes! stuk mooier dan de originele achterlichten.
 2. Zag je pas nog rijden en hem voor de deur staan bij je.. Sjiek ding. Goed voor elkaar zo met die 2 samen.
 3. Daar heb ik wel ervaring mee ja. Tip 1. haal ze niet uit elkaar voor ze opnieuw gericht zijn. Want dan krijg je ze bijna niet meer in elkaar. Dat is mijn grootste probleem geweest met mijn 3delige set te verbreden. uiteindelijk het afwerken laten doen door www.wheelcare.nl Ik ga nooit meer ergens anders heen met mijn velgen, echt een vakman.
 4. Ik ben inderdaad niet heel actief meer. Door een nieuwe baan en het opzetten van een eigen webshop heb ik weinig tijd meer voor mijn eigen auto en komt de focus vanzelf ergens anders. Maar lees nog wel 1x per week even de nieuwe berichten. Nu toch bijna 10 jaar geleden dat ik mijn eerste auto (s14a) kocht. En nu al bijna zo'n 13 jaar lid hier denk ik. Time flies. Maar je merkt het inderdaad op veel fora. alles bloed dood door overige social media en whatsapp, wie zit er nu niet in een of andere whatsappgroep waar je ook een vraag kan stellen. En de "Waarom zoeken als ik het kan vragen" mental
 5. Jawel, volgens mij is die van ene Vic Thiessen. of is geweest dat weet ik niet. Hij was er een keer mee op de Wangan Warriors meet geweest.
 6. Het komt niet veel voor maar hij was weer eens buiten geweest.
 7. Texhnolith

  WKND 2016

  WKND is van de organisatie van DMPD.
 8. Wat Armand zegt! Gewoon thema inkopen. Wel ff goed op ratings letten en eventueel in de comments lezen of er geen problemen mee zijn. Als er goede documentatie bij zit moet je er makkelijk mee aan de slag kunnen. Een ding wat ik er altijd in wil hebben is WP Bakery's Visual Composer.
 9. Obi-wan kenobi dies at the end! Maar yes, eindelijk een waardig vervolg op de originele 3.
 10. Dat moet dan Niekus zijn met de Garage Mak kit.
 11. is wel leuk ja. maar misschien een tikje teveel bewerkt soms.
 12. klein spoiler lipje is zat al zeg ik het zelf
 13. Veel s15's naar LHD omgebouwd zie ik goed bezig iig! toch apart om te zien dat er meer import rond rijd dan origineel NL.
 14. Mijn oude S14a (regel 84) is gexporteerd geweest en daarna total loss gereden. Huidig - Eigenaar: Texholith - Model: S15 Spec S - Kenteken: 79-TFS-9 - Tenaamstelling: 9 Januari, 2012 - Bouwjaar: 2001 - NL of import (zoja waarvandaan?): Ierland (natuurlijk origineel japan) - Hand- of automaatbak: Handbak - Motorcode: RB25DET - Topic link: http://forums.sxoc.nl/index.php?showtopic=52595 - Eventuele bijzonderheden: RB25DET swap, C-West GT Widebody en Koenig Special KG-IMP customized velgen. Voor de rest te veel om op te noemen, zie topic
×
×
 • Create New...