Jump to content
SXOC.NL Forum

SlideVia

Bezoeker
 • Content Count

  776
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

SlideVia last won the day on September 27

SlideVia had the most liked content!

Community Reputation

304 Excellent

1 Follower

About SlideVia

 • Rank
  Regular user
 • Birthday 04/15/1993

Recent Profile Visitors

832 profile views
 1. Zou ook zo niet weten wat er anders voor een gedachte achter zou moeten zitten. Als de aanbetaling oké is dan zou er eigenlijk niks mis moeten kunnen gaan.
 2. Heb het wel eens vaker gezien. Ook van de kant van de koper. Mijn oom had namelijk geen tijd om naar Utrecht te rijden en probeerde dus hetzelfde als boven genoemd. Deze koper kwam de auto dus inderdaad zonder aanbetaling brengen. ( Ze hadden wel gebeld van te voren )
 3. SlideVia

  SXOC t-shirts?

  Ben ook wel voor
 4. Dat is beter als voor mij. Heb maar 23000 km ermee gereden. Banden zijn 3,5 jaar oud en compleet uitgedroogd. Ergste reden waarom ze er nu af gaan is dat ze gigantisch trillen op de snelweg. Heb nog 2,5mm eigenlijk. Ga nu de pilot sport 4 proberen. Heb helaas ook nog geen vergelijking kunnen doen. Heb ook altijd de federals gehad. Maar dit viel me echt heel erg tegen.
 5. Federals bevallen jou wel? Heb zelf net ook andere besteld omdat ze niet bevallen naarmate ze ouder worden. ( In het begin waren ze super )
 6. Ben zeker voor een tourrit
 7. Ja, hij heeft hem weer Apk waardig. Is nu met de velgen bezig en de bedoeling is om hem compleet over te spuiten. Nee, zit hier niet. Hij was niet z'n forum ganger.
 8. Dacht ergens in de 7, het is een lollipop besturing dat weet ik nog wel.
 9. Heb een vergelijkbare, bevalt super goed. Alleen updaten van de software krijg ik niet voor elkaar.
 10. Wat is er mis met Fr-sport? Nooit geen problemen mee ondervonden. Alles het langer duurt nemen ze altijd contact met je op. Z1 motorsport heb ik ook veel besteld zonder problemen.
 11. Heb er eventueel ook meerdere liggen.
 12. Mooi begin van 2020 zou ik zeggen
×
×
 • Create New...