Jump to content

Skippy

Bezoeker
 • Posts

  5,560
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Skippy

 • Birthday 06/15/1985

Recent Profile Visitors

1,791 profile views

Skippy's Achievements

Absurd user

Absurd user (4/5)

4

Reputation

 1. Ik heb ook alleen maar goede ervaringen met WJ. Onder anderen met de S13 die ik van hem gekocht heb.
 2. Zijn die moertjes ook dat geld waard dan? Ik heb deze gehad op de S13 en ik vond ze perfect: http://www.driftworks.com/catalog/products...t-packages.html Ik ga ze weer kopen. Nooit meer last van ruimte gebrek van de velgen en dan heb je gelijk 20 slot moeren. (Of 16.) Plus ze hebben een betere prijs natuurlijk. Het is gewoon een tip.
 3. Goedzo! Plus rente en incasso kosten?
 4. Zet de link van de eBay winkel in je post, is altijd handig.
 5. Hij wilt niet geld terug/zij moeten geen geld terug geven. T-mo moet nog steeds geld ontvangen van iets wat blazer heeft gekocht (en ontvangen). T-mo heeft dus het adres waar hij de onderdeel naar opstuurde. Als dat adres anders is dan het adres van blazer wat sco0p heeft, dan is er iets aan de hand. Zo bedoelt Muppet het.
 6. Showandgo.nl zijn heel behulpzaam en willen veel voor je doen. Alleen jammer dat ik erg eigenwijs ben en steeds alles zelf vind, hé jongens?
 7. Bedankt voor de lampen Eric!
 8. Ik ben heel beleefd hoor.
 9. Het lijkt mij dat dat wel gaat gebeuren ja. En anders kan blazer het ook contant aan mij geven, zodat ik het aan T-mo kan geven, ik ben vaak genoeg in Heerlen te vinden..
 10. Een goede waarschuwing voor anderen inderdaad. Het maakt niks uit wie het was, de een of de andere broer, het gaat er om dat anderen nu de ervaring van T-mo over de user (IP) "blazer" weten. Dan weten ze dat ze uit moeten kijken als ze iets aan "blazer" verkopen.
 11. bakbanaan met pindakaas

×
×
 • Create New...