Jump to content

Eric

Admin
 • Posts

  24,728
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  237

Everything posted by Eric

 1. Jij meld je aan op dit forum en je eerste en enige post is een 13 jaar oud topic dumpen met deze info? Is meneer Verbeek nog steeds bang voor die ene slechte reviews op Google die hier staat en stuurt hij nu andere mensen hierheen om het goed te praten?
 2. Kijk gewoon bij een 200SX uit 1990.
 3. Radiateur aan verkocht, vlotte communicatie en cash op zak, super.
 4. Heel belgie doorgereden en spullen voor me meegenomen en thuis afgeleverd. Superservice!
 5. Super geregeld, hele voorraad onderdelen voor een nette prijs, super verpakt en alles via post verzonden.
 6. Jij koopt en betaald een auto zonder dat je direct papieren meekrijgt? Of het nou aan meneer sparx ligt of niet, zonder papieren betaal je niks voor een auto. komt er ook geen gezeur.
 7. WPHB aan verkocht, gelijk betalen enzo. Goed geregeld.
 8. Ja, Maik is een goeie kopert
 9. Set Z32 achterremmen gekocht, alles supersnel geregeld en verzonden, mooie klauwtjes ook, beter dan verwacht.
 10. Luc heeft de kampeerbus van mijn vader gefixt, allemaal gaten erin gerot, alles weer netjes vervangen voor nieuw staal. Vadertje blij, bussie kan weer een tijdje mee. Alles netjes volgens afspraak en een mooie prijs.
 11. Ja goeie service maar het zijn rare gasten hoor
 12. Ik heb vandaag ook gebruik gemaakt van Ron's transportservice. Alles snel geregeld, duidelijke afspraken en scherp tarief! Topgast!
 13. Heeft mij een gratis stabilisatorstang bezorgd net Held van de dag dus!
 14. Hij heeft voor mij een motorkap meegenomen van Belgie, die veilig bewaard tot ik het vandaag even last minute kwam ophalen, zijn hele familie ingezet zodat ik niet voor een dichte deur stond. Top dus!
 15. Of Carolus, zoals hij in het echt heet Goeie gast, helemaal uit Belgie gekomen met een aanhanger om mijn van al mijn S12 restanten af te helpen. Duidelijke afspraken, geld in de zak. Top geregeld.
 16. De definitie van volledig interieur is bij jullie beiden waarschijnlijk anders. Misschien is de verkoper op vakantie dat hij of zij nog niet op het forum is geweest om je berichtje te lezen? Als iemand stelselmatig niet op je bericht antwoord terwijl die persoon wel duidelijk hier online is geweest dan zou ik het ook openbaar hier neerzetten. Afspraak is afspraak.
 17. Ja maar het is jammer dat het zo een rare jongen is
 18. Vanmiddag een sandwichplate verkocht aan Edwin, aardige kerel, mooie auto aan het maken. Cash op zak en gelijk geregeld.
 19. Goeie zaken gedaan, paar pm's verstuurd en toen kwam hij vanuit Belgie hierheen rijden om motor op te halen, cash afgetikt en klaar.
 20. Nou meestal binnen een week, fedex is hartstikke snel, en je krijgt er direct een douane factuurtje achteraan van ze
 21. Nengun is oke, Fedex is de beste oplossing.
 22. Gisteren tegen hem gezegd dat ie motorsteunen kon kopen, vandaag al opgehaald en betaald
 23. Dumpvalve aan verkocht, werd direct betaald, rustig afgewacht tot ik het eindelijk eens verzonden had en dan ook nog eens een complimentje maken op het forum achteraf Topgast!
 24. Goeie gast Foto sturen, prijs afspreken, direct geld overmaken! Top!
×
×
 • Create New...