Jump to content
SXOC.NL Forum

ippo

Bezoeker
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About ippo

 • Rank
  Regular user
 • Birthday August 28
 1. Ik dacht ook dat het zo simpel zou zijn ;P
 2. Blijkbaar ben ik een lastige klant; hij kan namelijk niks met chromen velgen die afbladeren. Ik zal zo wel even achteraan bellen. Wil het nu toch wel even goed hebben.
 3. Dank je! wheelcare.nl kwam ik al vaker tegen maar ik weet niet meer waarom ik bewust geen contact heb genomen. Ik zal hem vandaag ook even contacten.
 4. Ah bedankt! Zal eens contact opnemen.
 5. Heeft iemand ervaring met het rebuilden van 3delige velgen? Ik ben al een tijdje op zoek naar een adresje waar ik mijn 3delige 20inch Weds Kranze Bazreia kan laten rebuilden. Heb al wat luitjes gemaild maar de meeste beginnen er niet eens aan. Ik wil namelijk een bredere outer lip. Omdat ik nu een family van heb, wil ik de velgen ombouwen naar 20x10.5j. Ik kan nu wel zelf ergens outer lip bestellen, wat overigens best prijzig is, en dan zoveel mogelijk zelf doen. Maar ik laat het toch liever over aan professionals. Ik heb mij een keer laten vertellen dat BBB (Build by Boekes) wel goede luitjes zijn. Ik heb ze dan ook een pm gestuurd maar nooit reactie gehad. Weet iemand een betrouwbaar adresje?
 6. ippo

  Hoe is het hier nog?

  Nu ik mijn Silvia verkocht heb (vind ik nog steeds jammer), kom ik hier ook nooit meer. Maar omdat ik af en toe wordt gespamt door de topic van Chino4real, blijft het forum nog beetje onder de aandacht. Ik werd hier altijd wel goed geholpen en merkte als gauw dat heel veel leden lekker aan hun auto sleutelen. En heb er een aantal FB vrienden aan overgehouden. Over goed geholpen gesproken, ik zal ook maar even een topic openen aangezien ik niet echt verder kom met mijn zoektocht.
 7. ippo

  Lexus LS430

  Uiteraard! Kleine stapjes vooruit
 8. ippo

  Lexus LS430

  Ze zitten er eindelijk onder
 9. ippo

  Lexus LS430

  Test fit van een hele tijd geleden. Inmiddels heb ik de spacers en lug nuts al binnen. Nu nog wachten op de centreerringen.
 10. ippo

  MADMAXX s14a

  Ah je hebt je aangemeld. Welkom! Ben zeer benieuwd hoe het gaat worden.
 11. Reed vorige week in Kloosterveen, Assen achter rode s14. Hij ging waarschijnlijk naar het winkelcentrum(pje). Iemand van hier? Soms mis ik mijn S14a wel een beetje. Dan viel ik tenminste op. In zo'n saaie daily kijkt niemand naar om haha
 12. ippo

  Lexus LS430

  Ik heb nu eindelijk maar eens werk van gemaakt. Eentje is al los.
 13. Een fcking sanctie van 397,00 euro voor "maar" 39km/h te hard op de stink A1
 14. Wouts, jazeker! Zowel telefoon als headset erg tevreden mee!!
×
×
 • Create New...