Jump to content

Anu

Bezoeker
 • Posts

  4,338
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Anu

 • Birthday 01/11/1983

Recent Profile Visitors

782 profile views

Anu's Achievements

Super user

Super user (3/5)

19

Reputation

 1. Ik heb vandaag van Rudi hier op het forum een 5zigen catback gekocht, ik was op zoek naar een wat stillere uitlaat en hij bood aan om de uitlaat even te komen passen en kijken of hij stil genoeg was , dat dus gedaan en hij is inderdaad een heel stuk stiller ben er blij mee! Rudi bedankt!
 2. Same here , ben erg blij met de spullen die hij voor me geregeld heeft uit Japan, top!
 3. Ik heb van Maxime een Nismo versnellingsbaksteun gekocht. Duidelijke afspraken en communicatie, en zonder problemen op verzoek verzekerd verzonden (ik heb slechte ervaringen met de belgische post ) Thnx voor de goede afhandeling!
 4. Heb injectoren van Johan gekocht, goede communicatie, snelle levering, en heel netjes verpakt, top geregeld dus!
 5. Ik heb zijn kuipstoeltjes overgenomen, zoals altijd eerlijk, prijzen en contact zijn goed , ik kreeg zelfs nog het aanbod om de stoelen een weekje of zo uit te proberen en dan te besluiten of ik ze wou of niet, super!! Hartelijk dank voor de mooie stoeltjes Hans!
 6. Heb van Kevin een Radiatorfan overgenomen, heeft hij netjes voor me meegenomen naar ODC afgelopen weekend ( mijn dank daarvoor!), hij had al duidelijk aangegeven dat er 1 van de bevestigingsdingetjes niet bijzaten, netjes en eerlijk afgehandeld dus Enige puntje is dat ik een aantal vreemden heb aangesproken omdat die meer op Kevin's foto leken dan hijzelf
 7. mja wat kosten 4 nieuwe bobines, als je voor hetzelfde geld of ietsje meer een upgrade hebt is de keuze niet moeilijk he Thnx voor de link Chris
 8. Splitfires voor een CA18? nice, werkt dat gewoon met een standaard ECU ( of nistune)? Zoals john al zegt, link is handig heb er ook wel interesse in.
 9. Foutje kan iedereen maken het is hoe je dit foutje oplost wat telt
×
×
 • Create New...