Jump to content
SXOC.NL Forum

The_ike_man

Bezoeker
 • Content Count

  218
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About The_ike_man

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/20/1982

Recent Profile Visitors

254 profile views
 1. hoor het net via een vriend. R.I.P Patrick ...
 2. Helaas de geplaatste link werkt niet meer
 3. Mijn s13 staat ook zo vast als een huis bij mijn werk. Vanmiddag maar beginnen met uitgraven En dan gelijk maar weer naar huis als ik eenmaal los ben Volgend jaar toch maar winterbanden.
 4. The_ike_man

  verbruik!

  Mijn auto rijdt met ongeveer 50 ltr tussen de 250 en 270 km ligt volledig hoe zwaar mijn voet was. Kortom een ca18det zuipt gewoon (ca18det stage 1)
 5. Zag je langsrijden rond uur of 9 dacht ik. Wij kwamen net van de snelweg vanaf Arnhem.
 6. Gespot s14 en een blauwe s13 met bodykit en cookieachterlichten bij mc Donalds Veenendaal langs de A12 mensen van hier???
 7. Lekker druk met de sxen in Zeist en omstreken
 8. Yep ik denk dat ik dat was op weg naar de schoon ouders Maarre zo oud ben ik niet hoor
 9. Is jouw sx een s13 en ook rood?
 10. Serieus heb de hele weg zo'n graftak(oud persoon) voor me gehad die gewoon geen gas geef. Op de weg van utrecht naar Bunnik heb ik serieus 45 gereden inplaats van 80. En ja hoor tot in zeist reed ik achter dat wandelende lijk. Kortom ik was pist off Waar moest jij dan heen als je richting bunnik ging? Als je naar de snelweg moest was driebergen/zeist makkelijker geweest
 11. Alle esso's gaan stoppen met super plus. In utrecht zijn de stickers op de pompen al vervangen door een andre type wat gewoon octaan 95 hebben. Dus helaas gaat het er ook uit bij Esso. Helaas hebben ze me dit ook bevestigd na het drukken op het intercom knopje van de onbemande pomp. :s Op dit moment zit er nog 98 in de pompen. Op welke termijn het gaat veranderen hebben ze me niet kunnen vertellen. Aangezien de stickers al vernieuwd zijn kan het nooit lang meer duren.
 12. Aaahhhh op de koelaan. Denk inderdaad dat ik dat ben geweest heb daar dinsdag wel gereden. Werk in utrecht en woon in zeist. En tja even bij de schoonouders/beunschuur langs vlakbij Galgenwaard(stadion) Was jij ook miet je sx? Kan me niet herinneren dat ik er 1 ben tegen gekomen. Reden volgens mij ook een aantal auto's voor me die niet echt het gas in wilde trappen. Normaal neem ik de utrechtse weg gaat iets sneller
 13. Wat willy zegt als het een s13 was dan ben ik het Heb daar namelijk wel gereden. Waar heb je de sx gezien? (te hoogte van?)
 14. Ziet er leuk uit. Misschien volgend jaar toch maar mee
 15. Snap niet helemaal wat er aan de hand is op sxoc de laatste tijd. Iemand stelt een vraag waarin alles toch duidelijk staat beschreven. De antwoorden die je krijgt geven geen oplossing, maar eerder een soort van preek dat het niet mag. Waar dit bijvoorbeeld ook makkelijk voor is is wanneer je tellerbak het begeeft en je een Andre monteerd uit een andere sx en toch je km stand het zelfde wilt halen. Zoals in mij geval. Erg jammer komt niet ten goede van dit forum.
×
×
 • Create New...