Jump to content

Mike s14

Bezoeker
 • Posts

  7,054
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  254

Everything posted by Mike s14

 1. Misschien moet je een email sturen volledig in het nederlands?
 2. Kan tot 180 dagen na betaling. Heb dr gelijk voor gekeken. Heb eind july betaald.
 3. Me skirts zijn eindelijk binnen. Helemaal verrot. 1tje is gewoon niks van over. Ongelovelijk dat ze dat verzwijgen. Kan dr nu al vergif op in nemen dat ze nooit meer mailtje terug gaan sturen. Volgens mij dachten ze van, zo we zeggen lekker niks, sturen het op en zijn we hier ook weer van af. Fuck wat ben ik woedend.
 4. Vorig post hierboven was ik zeer enthausiast, maar dat is wel voor bij. Had navan skirts besteld, maar moesten uit japan komen. Ze hadden beloofd dat de container al zeer spoedig deze kant op ging, dus ik hoefde niet al te lang wachten. Na paar maanden was de container in engeland maar werd niet vrijgegeven door de douane. Pas na maanden verder te zijn hadden ze eindelijk me skirts binnen. Gescheurd. O wat was ik zuur joh. Na half jaar eindelijk die set binnen handbereik. Was dr 1 zowat door midden. Kijk, die gasten kunnen dr niks aan doen, maar kost hoop geld en na half jaar was ik flink chaggerijnig geworden. Ze boden me een andere set aan, die stond nog in japan, maar zouden ze in januari binnen krijgen. Best netjes. Na 3 weken kreeg ik een mailtje met daar in dat de schade opzich wel mee vielt en met wat lijm weer te herstellen was. Ik ga dat niet doen. Betaal niet voor niets achterlijk veel geld voor setje nette skirts, en na de belofte van die andere set ga ik toch niks lijmen. Kom nou, zo kan je als verkoper toch niks verkopen joh. Tot op heden nog niks vernomen. Contact was de afgelopen 7 maanden zeesr slecht. Reageren niet op mails, maar schijnt dat hun mail programma niet werkt. Dus ze ontvangen maar heel sporadisch wat, en mails versturen ging ook niet zoals het behoort. Als ik mailtje stuur naar ze kreeg ik bijna altijd de vraag "heb je onze laatste mail niet ontvangen?". Stuur vaak ook 3 dagen lang elke dag de zelfde mail. Weet ik zeker dat ik een keer antwoord krijg Zo, dat moest ik even van me af schrijven
 5. Goeie jongens zijn dat. Deden veel moeite om droplinks te regelen voor me.
 6. Dat zijn echt goeie prijzen. Goed om te weten.
 7. Tsja, veel van die onderdelen zijn hier nergens te koop in europa, dus je moet wel overzees en dat beetje extra betalen.
 8. Ik was opzoek naar spacers. Haron had wel een setje die ik mog lenen. Hij van ze auto afgeschroeft en opgestuurd naar mij. Ik wou hem de verzendkosten betalen. Daar in tegen heeft hij naar mij de verzendklosten overgemaakt, omdat ik het geld beter kan gebruiken dan hem. Dus.
 9. Stijn heeft voor mij een nismo vliegwiel nagekeken of die nog goed was en afgedraaid ofzo iets. Ken ik hem met een gerust hart gebruiken
 10. Als de beste man straks nieuwe onderdelen moet bestellen bij Sky, dan zal die de slechte service wel ervaren.
 11. Wout ken je altijd bellen voor electrische problemen, schemas lezen en nog meer van dat technische geneuzel. Heeft me al vaak uit de brand geholpen die jongen en is niet te beroerd om even langs te komen om te helpen
 12. V snaren 2 weken geleden besteld. Kreeg snoep bij
 13. Mooie poezenbeest heb je
 14. Het is Mike met een kleine s
 15. http://japwestmods.co.uk/ Was beetje het net aan het afstruinen naar een voorbumper voor de 14, todat ik op deze site terecht kwam. Zag dat ze verschillende stock bumpers hadden met schraap lip. Dus gemaild of ze de goedkoopste wouden versturen naar Nederland. Was geen probleem. Ik wou ook knipperlichten, die waren 20 pond, maar kreeg ik dr gratis bij verzenden was iets van 30 pond ofzo. Tevens vroeg ik nog voor een ventilator kap, maar die had hij niet, maar daar zou die nog voor rond kijken. Toen ik 2 dagen later mailde dat die kap niet meer nodig was en vroeg of die het wou versturen, kreeg ik als antwoord dat het vlak na mijn betaling al verstuurd was De volgende dag had ik inderdaad de bumper binnen met de knipperlichten. Bumper was alleen niet die gene die ik wou, maar 1tje die eigelijk 10 pond duurder was Best geregeld. Ze hebben echt van alles voor allerlei auto's, allemaal zeldzame jdm shit en oem spul. Ik zou zeggen neem een kijkje. Ik raad deze zaak wel aan p.s. site wordt niet onwijs geupdate
 16. Homo

  1. Wouts

   Wouts

   Hou je muil joh vuilniszak

 17. Even serieus. Dr wordt hier gedaan alsof het normaal is dat je "even" langs gaat om je bestelde spullen in ontvangst te mogen nemen. Bloed hekel heb ik aan deze zaak. Ik ga dr verder niet op in. Misschien dat iemand ze voor je ken ophalen en naar je toe kan verzenden. Het is immers best een stuk rijden voor je.
 18. Inderdaad! Zeker iets om te onthouden. Vraagje: die koppeling is sterker dan origineel neem ik aan, doet dat bedrijf dan ook de juiste voering (of hoe je dat spul noemt) op je koppeling? Die vannuit de fabriek dr op zit, of doen ze iets anders? En kan je ook zeggen dat je 600 nm hebt en dat je daar voering voor wil hebben, dat ze et veranderen zeg maar?
 19. Ik was opzoek naar spiegels. Driftparts had wel setje, maar moest even opgezocht worden. Om de paar dagen gevraagd of ze al waren gevonden, maar kreeg meerdere keren bericht dat dr nog geen tijd was vrij gemaakt. Na 3 weken waren ze gevonden. Spiegels waren wel flink beschadigd.
 20. Hmm, heb hier weinig negatieve ervaringen. Normaal gesproken loopt alles goed. Ook al paar keer iets gekocht waar ik later niet geheel blij mee was van de staat of type onderdeel, en kon ik het terug sturen en kreeg mijn geld weer terug. Wel meerdere keren wat langer op reactie moeten wachten, maarja, sommige hebben niet altijd de tijd of mogelijkheid om achter een computer te kruipen.
 21. Motor demper bij gekocht.
×
×
 • Create New...