Jump to content

Maku

Bezoeker
 • Posts

  728
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Maku last won the day on November 13 2013

Maku had the most liked content!

1 Follower

About Maku

 • Birthday 07/20/1984

Recent Profile Visitors

1,173 profile views

Maku's Achievements

Regular user

Regular user (2/5)

166

Reputation

 1. Aardige kerel, kwam aan bood me meteen drinken aan Goed bereikbaar via Whatsapp. Alles snel afgehandeld. Nistune van m overgenomen.
 2. Hoe meer krassen je wegpoetst, hoe meer je er vind.

 3. Van het weekeind weer langs Luc geweest, ditmaal in zijn nieuwe "klushok" Hier kunnen zelfs de aller laagste auto's terecht ! Voorheen al een keer langs geweest voor mn uitlaat, deze hing wel erg slecht /laag, voorpijp was toen bewerkt en de catback was aangepast waardoor deze niet meer tegen het chassis trilde. Ditmaal de catvervanger ( silenced de-cat ) aangepast zodat deze recht hangt. Een extra demper tussen de catback gelast, en de gehele uitlaatlijn extreem getucked. Op de meeste plekken zit de uitlaatlijn nu tussen de 1 en 1.5 cm van de bodem af. Maximale grondspeling ! dus kan nu verlaagd zelfs in de Randstad overal overheen. Zeer tevreden met het resultaat. Hij heeft zelfs nog aangeboden de vering achter gratis nog snel even 2 centimeter hoger te zetten, omdat ie achter toch wel erg laag stond in verhouding met voor. Staat nu zeker netter ! En dat is niet alles ! heeft ook nog eventjes tussendoor de originele cat bewerkt zodat ik gewoon de bouten kan gebruiken van het systeem voor tijdens de APK. Wederom vakwerk afgeleverd, ik weet wel waar ik naartoe ga als de "dame in het rood" weer werk nodig heeft ! Ohja we hebben ook nog een quad geblust.
 4. Pigeon Mod kitje van me overgenomen, snel en vooruit betaald ! Vriendelijke gozer Zou ik zo weer zaken mee doen.
 5. Die haal ik wel weer op bij de ruilactie
 6. uitlaat + wat interieur deeltjes, zoals afgesproken opgehaald en betaald. Prettig zaken mee te doen !
 7. Makuuuuuuuuu! :P Bijnaaaa kan je mee lezen.. :P Eerst Chino of Eric je ff goeikeuren. En dan op zoek naar die ehh kouki s14!

×
×
 • Create New...