Jump to content
SXOC.NL Forum

nismo joe

Bezoeker
 • Content Count

  6,725
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by nismo joe

 1. Lift off oversteer over-de-kop
 2. Dat heb je netjes gewrapt! Verzonden vanaf de laptop op het werk met een mozilla browser.
 3. http://link.marktplaats.nl/m936894433 en dan hou je mooi 500 euro over om 1 week te rijden. Daarna kan die de verkoop in omdat hij te duur word
 4. Inmiddels de S13 weer wat opgefrist met wat opnieuw gespoten bodyparts. "Nieuwe" achterbumper dankzij peeSX. nieuwe skirts. nieuwe voorschermen prefaceliftbumper. kijken hoe lang ik het heel kan houden.
 5. in mijn driftauto heb ik een extra buis laten lassen in de kooi om de schouder delen op een fatsoenlijke hoogte te monteren. Een c pilar brace is idd een beter alternatief dan aan de montagepunten van de gordels onder de bank. Tenzij je een brace hebt van pisbakkenstaal... Voor het heup gedeelte zit een helft op de originele montage punten van de originele driepunts gordel. En ik heb een gordeloog in de middentunnel gemonteerd voor de andere kant.
 6. fender flares zo laten, ziet er goed uit!
 7. wellicht alleen even het ventieltje aandraaien. Maar ik gok ook op lekken langs velgbed. Bandenhandel moet dit zo kunnen fixen voor je.
 8. nismo joe

  SXOC trui?

  Best warm die trui. Thnx!!
 9. Anyhow, zijn idd Rick en mijn S13's. Waarschijnlijk een van de wagens die al het langste meegaan. De mijne sowieso Rick is een keer van chassis gewisseld toen de betonnen muur ineens overstak. Deze wagens komen elkaar weleens tegen En de andere veteraan en soms rijden ze allemaal samen
 10. Stage 3 setup werkt lekker En ja, ik heb nieuwe skirts enzo liggen om hem weer netjes te maken.
 11. nette bak. En leuk oud speelgoed vwb je lagers, je gaat toch niet de gebruikte schalen terugzetten???
 12. AAC valve schoonmaken en dan de idle af gaan stellen. http://www.nissansilvia.com/forums/index.php?showtopic=86278 Uiteraard ook ff controleren of je niet toevallig ergens een vacuumleiding los hebt liggen.
 13. nismo joe

  SXOC trui?

  Eric - M - Irish green Tomkouki - M - Black Joeri 240sx - xxl - sport grey S14luc - L - dark heater Oxid - L - Purple Armand - M - Purple Ome Silvia - M - purple Boost - L - Maroon Sxberry- M - dark heather Nismo joe - L - royal
 14. nismo joe

  SXOC trui?

  Alleen als jij hem zelf breid Maar idd. ik heb nog steeds me sxoc versie 1.0 t shirt. Dus word wel tijd voor iets nieuws
 15. maakt niks uit, spoorbreedte auto is gemeten vanuit midden van het wiel tot het midden van het andere wiel. 1621 en 1618 bij bovenstaand voertuig.
 16. apexi uitlaat kopen met de active silencer. https://www.google.nl/search?q=apexi+active+tail+silencer&espv=2&biw=1600&bih=799&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Hf92VNTjB4XROqyLgNAH&ved=0CAYQ_AUoAQ Zit een veer in, dus bij normaal rijden, is hij stil. Onder boost = meer uitlaat druk = meer herrie. Dus enigsinds legaal als je aangehouden bent voor een meting. p.s. spoorbreedte bij de S13 = 1465mm dus mag 29.3mm breder worden. Wettelijk gezien blijven de bandjes dus nog heeeeel diep verborgen in de wielkasten. Normaal gezien zullen ze er nooit over zeuren. Tenzij je dus al een hele waslijst hebt, dan gaan ze alles aanstrepen wat ze zien.
 17. Sarcasm? Heb de mijne al sinds 2002. En heb bewezen dat de CA18DET een ZEER sterke motor is.
 18. Grootste sleutelblunder ooit? Ik kocht een S13.
 19. Al verschillende goodies voor mijn sx overgenomen of gekregen SXOC-er in hart en nieren
×
×
 • Create New...