Jump to content

Timmeh

Bezoeker
 • Posts

  781
 • Joined

 • Last visited

About Timmeh

 • Birthday 09/22/1988

Recent Profile Visitors

857 profile views

Timmeh's Achievements

Regular user

Regular user (2/5)

1

Reputation

 1. Vandaag een t28 bij Eric gekocht. Service als vanouds
 2. +1 , maar je heb het bij mij wel snel opgelost
 3. ruitenwisserschakelaar gekocht, super communicatie en 2 dagen later in huis!
 4. dan had jij het niet moeten uitlenen! Dan moet je mick opbellen en zeggen dat jij je onderboom terug wilt! Jij moet je niet naar SAG richten, maar naar mick, die heeft jou verkeerde informatie gegeven. De onderboom van zijn blauwe s13 is niet bruikbaar voor zijn daily, nogmaals de boom is helemaal gestript en alleen de + en bedrading van de dynamo zitten in die blauwe s13 op wens van mick, dus hoe je het ook wend of keert die boom was niet bruikbaar voor zijn daily. dit heb ik ook meerdere malen tegen mick gezegd en blijkbaar heeft het dit niet door gecommuniceerd naar jou. En dan wil je SAG hiervoor verantwoordelijk stellen? SAG hoort eerder excuses van jou te krijgen voor dit vergrijp !
 5. zucht, die onderboom is compleet gestript en alleen de startmotor kabel en dynamo gebeuren zijn er van gebruikt en die zitten in 1 boom verwerkt in z'n blauwe s13. dit omdat mick het zo wilde! jij bent weer zo een die meteen gaat schreeuwen terwijl je er niks mee te maken heb, had je toch echt anders in geschat!
 6. ik heb een motorrevisie bij hem laten doen en het resultaat is ruim boven alle verwachtingen. ik bracht de rb heen voor krukaslagers, drijfstanglagers, stalen koppakking en arp studs te monteren. toen ik hem weer kwam ophalen heeft hij zelfs de oliepomp schoongemaakt en alle keerringen meteen vervangen! zonder extra kosten! blokje gespoten en ook mooi ingepakt tegen vervuiling. kan niet anders zeggen dan een perfecte service! wil je motorrevisie? dan moet bij deze man zijn! Johan onwijs bedankt voor het revisieren van mijn rb
 7. goede ervaring met hun nooit problemen gehad met levering en zijn zeer behulpzaam als je er eenmaal bent geweest blijf je altijd terug komen
 8. altijd goede service bij eric ! mocht zelfs tijdelijk een deel van zijn garage gebruiken om de rb aan de praat te krijgen !
×
×
 • Create New...