Jump to content
SXOC.NL Forum

nismo joe

Bezoeker
 • Content Count

  6,725
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

nismo joe last won the day on September 1 2015

nismo joe had the most liked content!

Community Reputation

124 Excellent

3 Followers

About nismo joe

 • Rank
  SXOC veteraan
 • Birthday 06/08/1981

Recent Profile Visitors

918 profile views
 1. Lift off oversteer over-de-kop
 2. Dat heb je netjes gewrapt! Verzonden vanaf de laptop op het werk met een mozilla browser.
 3. http://link.marktplaats.nl/m936894433 en dan hou je mooi 500 euro over om 1 week te rijden. Daarna kan die de verkoop in omdat hij te duur word
 4. Inmiddels de S13 weer wat opgefrist met wat opnieuw gespoten bodyparts. "Nieuwe" achterbumper dankzij peeSX. nieuwe skirts. nieuwe voorschermen prefaceliftbumper. kijken hoe lang ik het heel kan houden.
 5. in mijn driftauto heb ik een extra buis laten lassen in de kooi om de schouder delen op een fatsoenlijke hoogte te monteren. Een c pilar brace is idd een beter alternatief dan aan de montagepunten van de gordels onder de bank. Tenzij je een brace hebt van pisbakkenstaal... Voor het heup gedeelte zit een helft op de originele montage punten van de originele driepunts gordel. En ik heb een gordeloog in de middentunnel gemonteerd voor de andere kant.
 6. fender flares zo laten, ziet er goed uit!
 7. wellicht alleen even het ventieltje aandraaien. Maar ik gok ook op lekken langs velgbed. Bandenhandel moet dit zo kunnen fixen voor je.
 8. nismo joe

  SXOC trui?

  Best warm die trui. Thnx!!
 9. Anyhow, zijn idd Rick en mijn S13's. Waarschijnlijk een van de wagens die al het langste meegaan. De mijne sowieso Rick is een keer van chassis gewisseld toen de betonnen muur ineens overstak. Deze wagens komen elkaar weleens tegen En de andere veteraan en soms rijden ze allemaal samen
 10. Stage 3 setup werkt lekker En ja, ik heb nieuwe skirts enzo liggen om hem weer netjes te maken.
×
×
 • Create New...