Jump to content
SXOC.NL Forum

Empreez

Bezoeker
 • Content Count

  2,513
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Empreez

 • Rank
  Yuck Fou!
 • Birthday 05/07/1982
 1. Ja is gelukt. Heeft ff geduurd maar toch.
 2. Empreez

  Nistune zonder Lambda

  Waarom heb je een Nistune board aangeschaft? Voor eenvoudig mapjes te swappen, diagnostics etc.? Als je zelf mappen wilt gaan finetunen met nistune dan heb je een wide band nodig.
 3. Het beste kun je beginnen met het afstrepen van modificaties die tot het probleem kunnen leiden, oa. een dumpvalve zoals WJ aangaf. Ik heb ook een aantal maanden met dit probleem rondgereden, na lang zoeken was bij mij het probleem de Z32 MAF die te dicht bij de turbo stond.
 4. Bought an Apexi ECV a (looong) while ago. This is already in the hands of someone else on this forum but was asked to leave some feedback concerning the purchase back then. I'm okay with that Got the item just as asked for, in very good condition and in a timely manner.
 5. He jammer dan lopen wij die allemaal mis..
 6. Bedrock, verklaar u nader. Wat bedoel je met het verschil tussen gehakt en een chateau briande aan 1 stuk? De laatste is net zo dood neem ik aan. Mij is door een heel wijs en ervaren man, voertuig ongevallen analist 1e klas, de kop ingedrukt dat het dragen van een gordel in veel gevallen het verschil tussen dood en gewond betekent. Alleen in heel enkele gevallen had hij het er over dat het niet dragen van een gordel juist iemand zijn leven gered had. Procentueel gezien was het volgens zijn ervaring een goed idee om dat lompe ding om te doen.
 7. Empreez

  wat gebruiken we?

  Mp3fiesta.com voor muziek.
 8. Das idd klote.. Wat voor Uras achterbumper heb je, type 4/s13?
 9. De return spring hoort onder het deksel te zitten samen met dat balletje, ergens in de behuizing vlakbij de bout linksonder op je eerste foto. Dat busje ziet er fooked uit, die hoort dacht ik vast te zitten aan de schakelpook en niet los in de vork.
 10. In de vork waar je pook insteekt hoort een plastic busje te zitten. Deze is er bij mij uitgefloept en toen had ik ook een stuk meer speler als normaal. Misschien dat dit ook zo bij jou is.
 11. Empreez

  Intercooler

  Er zit al een intercooler op een CA18DET. FF opzoeken hoeveel pk een standaard SX heeft en voila antwoord klaar.
 12. Mijn nieuwe injector rubbers waren net zo als die op TCD's foto, vierkant. Ik zou het er niet op wagen en er voor zorgen dat ik die vierkante kreeg.
 13. Empreez

  Odols

  Plassen in de douche (niet je eigen natuurlijk) of naar buiten lopen en er wat leuks van maken.
 14. Op basis van deze foto's kan ik geen conclusies trekken. Anders is het enige goeie antwoord.
×
×
 • Create New...