Jump to content
SXOC.NL Forum

joeyhoek

Bezoeker
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About joeyhoek

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/24/1994
 1. Haha thanks ! Zijn er trouwens nog jongere sx rijders op het forum?
 2. Geef eens jullie volledige namen zodat ik jullie op kan zoeken op facebook.
 3. @ Wessel, Dus als ik het goed begrijp zit jij volgend jaar ook bij ons op school?
 4. Ik zal Stefan eens vragen. Dit is pas mijn eerste jaar. ik heb net een week school gehad. Vorig jaar deed ik te weinig en heb ik niets van de lessen meegekregen... Vandaar dat ik dit misschien nog niet wist. Ik zit in klas A1A1.
 5. Ik volg het allemaal niet meer. Nogmaals de lagers zijn preventief vervangen. Het getik wat ik hoorde in het motorblok blijk iets in de kop te zijn. (klepstoters??) Als ik een filmpje zou posten met het geluid ervan, zouden jullie dan kunnen achterhalen wat dit is?
 6. http://sxshop.nl/nissan-180-sx-s13-onderdelen/motor/lagerschalen/acl-race-series-drijfstang-lagerschalen-ca18det-std.html Dit zijn de lagerschalen die we preventief hebben vervangen. Mijn Axiale speling bleek gewoon in orde te zijn nadat we dit hebben gemeten met een voelermaat. De krukas had geen schade.
 7. Nayiem heeft inderdaad mijn lagers opgemeten. Er zitten eerste overmaat lagers in van het merk ACL.
 8. Nog meer mensen die op fontys automotive zitten?
 9. Yay ik zit ook op fontys automotive engineering, die grijze s13 was inderdaad van mij Mathijs. Aankomende fontys automotive meet?
 10. @ WJ, Deze berichten verontrusten mij totaal niet. Ik ga niet oordelen op basis van iemand anders zijn mening. Oordelen kun je het beste doen op basis van eigen ervaringen en feiten. Mijn ervaringen met Nayiem persoonlijk zijn erg goed. Het is ook een feit dat hij erg goed snel en eerlijk heeft gehandeld. Hij is zijn afspraken netjes nagekomen.
 11. Update Gisteren heeft Nayiem uit zuid-limburg mij geholpen met het vervangen van mijn big end lagers. We hebben eerst het blok er compleet uitgehaald. Toen het blok eruit was, heeft Nayiem wat kabels weggewerkt. En hebben we de drijfstanglagers vervangen. De onnodige slangen etc. zijn er allemaal uitgehaald. Toen alles weer netjes teruggehangen. Nayiem aan het werk Alles weer netjes op z’n plaats! Vandaag even de bumpers koplampen en interieur terug geplaatst. Auto begint al ergens op te lijken. Ook is hier de nieuwe kleur
 12. Ja klopt, hij was te duur omdat hij gaar was.
×
×
 • Create New...