Jump to content
SXOC.NL Forum

Dmension

Bezoeker
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About Dmension

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/29/1988

Recent Profile Visitors

441 profile views
 1. Thanks, zal eens kijken of ik het goed kan berekenen
 2. Zo, na bijna 10 jaar maar eens een oud topic met een vraag omhoog halen. Met de blauwe s13 die ik 6 /7 jaar geleden heb gereden heb ik een snelheid van 269 km/h op TomTom gehaald, Hier zat een s14 r200v onder met een (naar mijn weten) andere ring voor langere eind overbrenging. Nu weet ik niet meer welke eindoverbrenging dat was. Het was volgens mij langer dan de 3.692. Kan dat een 3.538 van een 350z z33 automaat zijn geweest? Of was het toch de combinatie van de ca18 bak met een s14 3.692 diff?
 3. een late reactie op je eerst post, maar het is echt een nette s13! Stukken netter als mijn origineel Duitse s13.
 4. Hele nette wagen! Leuk om zo alles te zien en lezen! Die van mij is ook nog compleet standaard, maar die van jou is wel een stuk netter als die van mij momenteel is. Ook die van mij is officieel een Duitser.
 5. Was mooi om weer eens wat meer sx'en te zien dan in het dagelijks leven Ze zagen er allemaal goed uit! Doe m'n best om er volgend jaar ook bij te staan met mijn s13
 6. Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen allemaal! Mag ook hopen dat mijn s13 en vele andere sxen dit jaar weer lekker op de weg komen.
 7. Dat is op een paar honderd meter bij mij vandaan, vraag me ook af van wie die is. Heb hem wel eens zien rijden
 8. He was een s14, Had de neus niet goed gezie, nu wel. Ik zag hem nu weer rijden.
 9. http://s1161.photobucket.com/user/dmension/media/IMG_0330_zpsf78122a8.jpg.html?o=6 zo heb ik hem ook gehad..
 10. Ik zag vanmiddag rond 13:00 een S14a vanuit een wijk in Lent de rotonde oprijden en vanaf daar richting de A325. Hij reed rustig want het was gewoon in een wijk hij kwam bij een rotonde. Ik zag het vanaf m'n balkon op de 4e verdieping en kan verder niet veel zeggen over de auto..
 11. Haha ok, ik kon ook niet echt heel duidelijk maken wie met wat het nou precies waren. Ik moest op de rest van het verkeer letten.
 12. Zojuist een witte rps13 met sil80 neus volgens mij, die werd gevolgd door en een s12 in Huissen zien rijden. Op een honderd meter van de Valom ongeveer. Kleur van die s12 was moeilijk te zeggen, ik ben kleurenblind en zag alleen het neusje vanachter de s13 vandaan komen en het kontje in m'n spiegel.
 13. Haha ok, ja is idd wel een mooi stukje om te rijden. En meestal is het daar behoorlijk druk. En nu waren veel mensen vrij dus dan is het wel vaker wat drukker. Het was wel leuk om weer eens een sx hier in de buurt te zien/horen rijden
 14. Ik deed teveel voor dat vrouwtje, nu is het balen dat ik geen sx meer heb.
 15. Zojuist een rode s13 zien rijden in Lent.. Hij reed even onder de Waalbrug door op het nieuwe gedeelte aan de Lentse kant en daarna weer richting Lent
×
×
 • Create New...