Jump to content

Oxid

Bezoeker
 • Posts

  1,784
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Everything posted by Oxid

 1. Zelf nooit wat gekocht via de sxshop, maar mijn mening in het algemeen: Stel ik heb 20 bestellingen gedaan en dat verliep allemaal prima en ik krijg dit te lezen en je naait grofweg iemand voor 100 euro puur uit een "principe" kwestie, dan boetseer ik liever van stront en water een stelletje koplampen dan dat ik ooit nog wat bij jou vandaan haal. Uit mijn "principe" had ik 100 euro aan onderdelen van je persoonlijke wagen afgeschroeft tot je het volledige bedrag geretourneerd had en dan had ik je er nog verzendkosten voor laten betalen ook.
 2. En precies dat, voor een clipje slopen ze een heel dashboard..
 3. Rutte is inderdaad best goed, het aanbod van oudere auto's wordt helaas wel gestaag minder. Ben er bijna elke maand wel te vinden voor parts.
 4. Rear strutbar opgehaald, goeie gast, mooie prijs, SUPER tof S13 project. Aanrader!
 5. Ik kreeg het volgende nieuws van Sherwin: Geld is woensdag overgemaakt. (screenshot gekregen van een transactie van een ABN naar ING rekening die eindigt op 8625 t.n.v WJ Dijkstra) PM is verstuurd naar WJ (al eerder dan dit topic?)
 6. Jarenlang verfverdunner snuiven doet een hoop.. Haha thanks mannen!
 7. Ik had de maf de volgende ochtend om half 9 al binnen, baas!
 8. CA18 MAF van gekocht, alles ging erg snel en prettig! Morgen gaat het pakketje op de post dus verwacht hem vrijdag of zaterdag in de bus. Aanradertje.
 9. Van mij is inderdaad opgelost, al 2 maanden geleden overigens.
 10. Eric is een baas! Walbro van gekocht en nog een gezellig praatje gemaakt.
 11. Heb ook nog niks, het zou vorige week verzonden zijn.. Beetje jammer dit.
 12. Ik heb nog geen PM gehad, kan je me evengoed nog even de status sturen van m'n alweer bijna 2 maanden geleden gekochte ECU?
 13. En kan je mij de status geven van m'n ecu?
 14. Gisteren bij Jeff en Tim geweest voor het plaatsen en afstellen van m'n coilovers. Gezellige gasten, goede prijs, gratis hoedeplank en speakerkapjes, stelletje bazen zijn het!
 15. Lijkt alsof het tijd is om het geld zelf te gaan halen en benzine / reiskosten erbij te gaan rekenen.. Lekker kansloos dit.
 16. dumpvalve van overgekocht, fijne / humoristische communicatie, zeeeer snelle verscheping, goed verpakt. Zeer tevreden over de afhandeling.
 17. Vorige week kwamen Ed + Eric m'n SX ophalen voor een motorswap, kreeg te horen dat de auto dinsdag alweer zou rijden. Vanmiddag om 2 uur kreeg ik het nieuws dat de auto al klaar was. @ Eric, dat kind wat je aanspraak kwam later nog terug met de vraag wat je bedoelde.. Ed je heb er een vaste klant bij - edit: gister de auto teruggekregen, spint nu als een poes ipv een kind met een knikkerzak. Tevens heeft Ed ook spontaan een embleem op m'n voorbumper geplakt omdat deze niet aanwezig was. Al met al uitermate tevreden!
×
×
 • Create New...