Jump to content

Gutroan

Bezoeker
 • Posts

  1,765
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Gutroan

 1. Auto van mij overgenomen. Makkelijk afspraken mee te maken en direct het afgesproken bedrag ontvangen. Prima zaken mee te doen.
 2. Vandaag even langs geweest om de remmen te fixen. Zat wat tegen maar een mooie regeling kunnen treffen. Erg tevreden als ik zaken doe met Jeroen. Als er wat mis gaat valt er altijd wel wat te regelen
 3. Misschien moet die het eens wat rustiger aan doen of een betere planning maken. Niet slecht bedoeld ofzo maar hij neemt elke keer te veel op zich waardoor er allemaal weer dingen in de soep lopen. Wel jammer want volgens mij is het een hele toffe gozer met wat die allemaal doet voor iedereen alleen schildert hij zich zo wel erg slecht af. En dan ook nog al die stress, heeft die voor zn 30ste een hart kwaal.
 4. Boost controller aansluiten ging niet zoals het moest. WJ heeft me aangeboden hiermee te helpen als ik langs zou komen. Dus vandaag even langs geweest, gelijk ermee aan de slag gegaan en na een paar kabels proberen kreeg die boost! Gelijk ff alles goed aangesloten en WJ heeft me zelfs nog even geholpen de boel af te stellen. Wederom bedankt!!
 5. Precies, nadat ik deze thread gezien heb had ik überhaupt geen mail gestuurd.
 6. Vlotte communicatie, kon het snel ophalen en goeie uitleg over hoe te plaatsen. Top dus
 7. Hey, Ben blij dat ik hem dan toch nog voor het weekend waarschijnlijk binnen krijg. En ik snap dat je het dan wat druk hebt maar een berichtje had bij mij al heel wat meer duidelijkheid en begrip gegeven. In ieder geval bedankt en zal na het pakketje uitkijken.
 8. Bedankt, maar zie net dat hij de pm gelezen heeft maar wederom niet heeft gereageerd. Dus hij is hier nog wel actief. Zal morgen wel even kijken daar op het forum.
 9. Iemand wat info over peesx? Hij reageerd helemaal niet op pm's. Heb bijna 2 week terug betaling gedaan voor bride rail, meerdere malen heeft die gezegd hem te versturen maar heb de rails nog steeds niet binnen. Misschien iemand die een tel nummer heeft zo dat ik hem zelf even kan vragen?
 10. En mij noemen ze altijd eric terwijl ik met een k ben. Hoe krijgen ze het altijd voor elkaar..
 11. Niks gekocht, wel info op gevraagd. Zeer hartelijk geholpen en snel antwoord. Als de prioriteiten verschuiven of als het setje er over een tijdje nog is koop ik het ook zeker.
×
×
 • Create New...