Jump to content
SXOC.NL Forum

Gutroan

Bezoeker
 • Content Count

  1,765
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Gutroan last won the day on September 13 2014

Gutroan had the most liked content!

Community Reputation

384 Excellent

About Gutroan

 • Rank
  Regular user
 • Birthday 02/21/1989
 1. Sorry, ik wist niet dat je boos werd!
 2. Gutroan

  Fotosjop topic!

  Tof kleurtje, ik zeg doen!
 3. Gutroan

  Pic of the Day

  Diezelfde s14 zag ik vorig weekend nog op de ring rijden.
 4. Tja, tis niet voor niks een beta.
 5. Gutroan

  Klaag Topic

  Zijn genoeg plekken waar de kabel van ziggo zelf brak Is. Laatst met een ziggo monteur gesproken die vertelde dat alle kabel storingen dood leuk gesoldeerd werden en dicht getaped. Doen ze al jaren waardoor er nu overal corrosie op de lijn Is gaan zitten. Knal dr voor elke klant nog ff 100 mbit extra overheen en de hele zooi kan het niet meer aan.
 6. Gutroan

  Klaag Topic

  Beetje jammer dat het ziggo netwerk sterk verpauperd Is. Dus stabiel is ziggo zeker niet meer. Als je ook ziet hoeveel van ziggo overstappen zegt dat ook wel weer genoeg.
 7. Gutroan

  Klaag Topic

  Ze moeten gewoon 80% van wat er op de helpdesk loopt ontslaan. Zoveel bullshit verhalen en totaal geen technische kennis. En een modempje plaatsen Is toch niet zo lastig? Zeker niet als er al een oude verbinding gezeten heeft. Of zijn er nog meer dingen veranderd?
 8. Dat valt nog wel mee ja. Moet je eens naar grunnmeet of Drenthe meet gaan. Boeren die denken dat ze een vrachtwagen hebben en deze vol plakken met lampen, stroboscopen en dikke verstralers en dit tjoening noemen.
 9. De staat Is prima, zijn een paar kleine dingetjes die ff gedaan moeten worden. Denk daarbij aan dingen zoals uitlaat beter ophangen, interieur waar een paar dingetjes wat netter kunnen. Puntjes op de i dingen. Km stand staat nu rond de 195k. Motorisch nog helemaal prima. Roest vrij zo goed als stage 1a, alleen nog niet gechipt.
 10. Iemand enig idee wat een reƫle prijs Is voor een rocket bunny s14?
 11. Emmen vind ik prima, poep ik zo heen.
×
×
 • Create New...