Jump to content

PeeSx

Bezoeker
 • Posts

  1,357
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PeeSx last won the day on December 22 2017

PeeSx had the most liked content!

5 Followers

About PeeSx

 • Birthday 06/01/1984

Recent Profile Visitors

1,603 profile views

PeeSx's Achievements

Regular user

Regular user (2/5)

68

Reputation

 1. Ook hier geen fijne ervaring met meneer holle bolle. Meneer was zo brutaal om te zeggen dat mijn handel waar ik 750 voor vroeg niet meer waard was dan 200 euro. Mag hij vinden, maar de manier waarop zijn mening gecommuniceerd werd was ver onder de maat. Goede beslissing Eric!
 2. Had een swap liggen welke gereviseerd zou zijn. Bij aankomst netjes kopje thee gehad en de boel ingeladen. Hij zocht alle onderdelen erbij en gaf me nog gratis 4 lichtmetalen velgen mee om de boel mee vast te zetten op de aanhanger. Thuis het blok uit elkaar getrokken en deze is inderdaad gereviseerd. Positief dus!
 3. @ angelo, veilige kilometers gewenst! :-) @ armand, graag gedaan. Veel plezier in engeland
 4. Hoi Erik, Excuus voor de onduidelijkheid. Ik zit midden in een verbouwing en ben heel af en toe even online. Uiteraard geen excuus om niet te reageren, dat is gewoon slordig en past ook niet bij mij. Ook heb ik op mijn werk navraag gedaan wanneer hij is verzonden en dat is 24-04 (dinsdag) geweest. Ik ga er vanuit dat je hem dan vandaag binnen hebt aangezien je hem gisteren nog niet had. Let op een groot pakket met "Quipment" tape er omheen Mocht het onverhoopt toch niet goed komen, stort ik gewoon het geld terug. Groeten, Peter
 5. als dat die zelfde is als de rode waar ik vandaag mn slijptol in heb gezet dan is het geen goed koop geweest. beetje kaal en bedankt weer he Eric! stukje achterscherm op goed vertrouwen meegekregen en uiteraard net netjes het geld overgemaakt. was kort maar gezellig! topgozer.
 6. ooit een vliegwiel opgehaald bij hem in heerhugowaard en nu een spiegel gekocht. Geld overgemaakt, volgende dag had ik een track&trace nummer in mn mailbox en de dag erop de spiegel in huis. communicatie en levering perfect! en de spiegel was ook nog goed verpakt en de binnenplaat zat er nog extra bij.. thumbs up!
 7. thanks handel altijd volgens het principe 'behandel een ander zoals je zelf ook wenst behandeld te worden'. ;-)
 8. bakbanaan met pindakaas

×
×
 • Create New...