Jump to content

Wessel12

Bezoeker
 • Posts

  1,795
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Wessel12

 1. Meerdere keren onderdelen verkocht aan deze meneer. Zo wel ophalen als verzenden ging altijd soepel.
 2. Vanochtend mijn kouki achterlampen aan hem verkocht. Ik lag nog in bed, maar dat was geen probleem. Goede koper!
 3. Sowieso handig om die volgorde aan te houden, hoe goed je mensen die toevallig in hetzelfde soort auto rijden ook vertrouwd. Al met al heb ik trouwens goede ervaringen met Sherwin.
 4. Vandaag een uitlaat aan hem verkocht. Aardige kerel!
 5. Ronnie heeft gisteren koperen remleidingen gemaakt en mijn achterste remschijven omgeboord van 4x114,3 naar 5x114,3. Wederom aardige kerel die goed werk levert!
 6. Ik zocht locking collars voor mijn s13. Binnen slechts 10 minuten na het aanmaken van het gevraagd-topic kreeg ik een PM van SXtarzan. Meteen geld over gemaakt, en hij stuurde het zelf op voor dat het geld binnen was. Aanrader!
 7. Als ik iets van jullie heb geleerd is dat je hier niks van niemand moet aannemen, beloftes zijn (bijna) altijd schijn. Bij elk soortgelijk topic roept iedereen ''je had gewoon zelf moeten kijken wat je kocht'', en vervolgens trappen ze er zelf ook in?
 8. Ik denk dat ze in eerste instantie bezig zijn met al die Dubai drag-Skylines enzo, dus dan boeien die ca18det zuigertjes en ander klein spul niet zo veel meer. Gewoon langsgaan dus, al heb je daar niet veel aan als de zuigers nog niet binnen zijn.
 9. Nogmaals zaken gedaan met Haron, dit keer een auto gekocht. Mijn vriendin had er eentje nodig met spoed, Haron bakt de avond er voor de einddemper nog even dicht en gooit hem op de dag van verkoop nog even door de apk. Als kers op de taart mocht ik ook nog een rondje in zijn MX5 rijden. Goeie gozer!
 10. Hij stuurde me meteen een PM toen ik met spoed op zoek was naar een coilpack. Een dag later met hem in Eindhoven afgesproken en de coilpack gekocht. Super!
 11. Mick is inderdaad lief. Alle onderdelen waren zoals beloofd, en voor een mooie prijs.
 12. Armand heeft fusseekogels besteld vanuit de USA en heeft voor mij een extra setje mee besteld. Netjes ingepakt en goede duidelijke afspraken die worden nagekomen. Aanrader!
 13. Angelo is een chille dude. Helpt me vaak met sleutelen en heb ook weleens wat van hem gekocht. Altijd eerlijk en zoals beloofd.
 14. Vandaag S15 Spec R remmen van hem gekocht. Aardige kerel en gezellig om een praatje mee te maken. Mooi spul voor een mooie prijs en een hele toffe garage!
 15. Hij nam voor mij 2 tensionrods met mooie rubbers mee naar de Lifestyle meet, gratis en voor niks! Toffe kerel en gezellig om een praatje mee te maken.
 16. Dirk Jan is een baas! Alles netjes verpakt en gratis zooi erbij. Hij heeft zichzelf ook bewezen door te helpen met sleutelen.
 17. Fmic-kit van hem gekocht. Snelle reactie op PM's incl. duidelijke foto's en beschrijving van het artikel. Alles netjes verzonden op de afgesproken datum en ook nog eens netjes verpakt. Goede verkoper!
 18. Super service! Boost had mij belooft een afgeslepen price-as te lenen. Hij deed hem sneller dan verwacht op de post, en ook netjes verpakt. Daarnaast ook duidelijke en snelle communicatie. Al met al een aanrader!
 19. En kan ook nog eens goed zingen!
 20. Aardige kerel, heeft een keer een stuurnaaf van mij gekocht! Geen gedoe en gezellig gebabbelt. Aanrader!
 21. Heb wat onderdelen met hem geruild. Goede snelle service en reageert snel op berichtjes. Ook netjes verpakt. Aanrader!
 22. Luc heeft mijn veerschotels gelast. Hij heeft een super resultaat geleverd voor een hele mooie prijs. Ik post binnenkort wat foto's als het in de lak staat. Al met al een toffe kerel die kwaliteit levert. Ga zeker weer zaken met hem doen als er iets gelast moet worden.
 23. Vandaag een Kaaz 2way LSD van hem gekocht. Alles zoals afgesproken, en ik kreeg er nog gratis 2 flessen olie bij. Verder een aardige kerel en heeft ook verstand van zaken.
 24. Ik begrijp hier uit dat dit dus al de 2e keer is dat die gozer dit bij iemand flikt? (jij en Bakke) Zou er toch maar werk van gaan maken.
 25. Aardige kerel. Heb stoelrails en een bumperlip van hem gekocht, alles zoals vermeld en voor een mooi prijsje.
×
×
 • Create New...