Jump to content

Damon

Bezoeker
 • Posts

  1,898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Damon last won the day on September 15 2014

Damon had the most liked content!

2 Followers

About Damon

 • Birthday 10/30/1993

Recent Profile Visitors

1,081 profile views

Damon's Achievements

Regular user

Regular user (2/5)

116

Reputation

 1. Had iets subtieler gekund.. Ik heb al verteld dat het inderdaad lullig is, maar als ik meer kan krijgen als ik het nodig heb dan is het maar lullig voor een ander... Ik heb nog gezet in het laatste bericht dat ik het voor de middag moest weten. Je kwam net later dan de middag. Maar te laat is te laat. En dat jij dan vanochtend geen mogelijkheid heb gehad om het te lezen kan ik ook niet helpen. Daarna probeer ik je nog te helpen aan een ander blok van iemand die hem mogelijk nog zou willen verkopen. Is misschien maar klein, maar ik doe nog iets. En nogmaals sorry, maar anders had ik misschien mijn eigen swap niet kunnen kopen en dat kon ik niet riskeren.
 2. Tja, kan het moeilijk zelf doen en je zal dus toch afhankelijk zijn van het bedrijf. Kan je je natuurlijk nog zo boos maken, maar daar krijg je ook niet echt veel mee gedaan.
 3. Was meer bedoelt om mensen een beeld te geven van hoe druk het daar is.. En je kan zelf toch je onderdelen bestellen? Waarom zou je dat via een bedrijf doen? Everything is on the internet.. Als je wilt dat alles direct op afspraak geregeld wordt en goed is moet je maar naar de UK gaan.. Er is hier geen enkele andere tuner in NL die echt goed is en alles altijd netjes op tijd klaar heeft.
 4. Je moet gewoon weten wie je moet bellen Nooit problemen daar. Duurt soms wat langer, maar dan moet je eens langs gaan dan snap je wel waarom.
 5. Waarom zou een klant waar ze minder aan verdienen minder belangrijk zijn dan een of andere olie sjeik met een 1200pk gtr? Het is gewoon simpelweg zo; ze zijn altijd druk en communicatie is niet hun sterkste punt nee. Mocht je nog niet geholpen zijn laat het dan even weten, ik moest Jonne toch nog bellen.
 6. Dankjullie voor de positieve reacties.
 7. Damon

  Mick

  Ik zocht camer arms en Mick stuurde mij een berichtje dat hij ze had liggen. Hij kon ze direct verzenden zodat ik ze de volgende dag nog in huis had. En al deze service al voordat ik geld had overgemaakt! Uiteraard meteen netjes betaald toen ik thuis was. Super goed geregeld bij deze jongen, kun je gerust vertrouwen!
 8. En ik kreeg van hem een gratis nieuw in de verpakking o-ring voor de benzinepomp.
 9. Ik weet niet wat er allemaal tussen jullie speelt maar echt gezellig is het niet voor de rest.. Misschien ook eigen problemen oplossen in privé gesprek? @Nayiem ik heb je gesproken via whapp en ik zie de remklauw hopelijk gauw binnenkomen.
 10. Nogsteeds aan het wachten op mijn remklauw, remschijf inmiddels wel binnen.
 11. Deze man was inderdaad een uiterst lastige persoon om mee te communiceren. Hij luistert niet en onderbreekt je telkens weer waarop de neiging snel groot wordt om de telefoon gewoon op de hoorn te smijten. En dat is áls je hem kon verstaan... Hij vroeg mij om verlagingsveren voor zijn S12 terwijl ik voor een S13 aanbood en hij bleef mij maar vragen of ik wist of het op een S12 paste en ik hem meerdere malen heb moeten zeggen dat ik dat niet wist. Uiteindelijk wou hij ze nog opgestuurd hebben ook ( het was met schokbreker en al ) en ik zei dat het hem uiteindelijk meer zou kosten dan even op en neer te rijden en ik het ook teveel moeite vond om 4 grote pakketten te maken en mee te sleuren op de fiets naar het postkantoor. Uiteindelijk ook niks meer gehoord en dat vond ik wel best ook.
 12. Non ABS kit bij hem gekocht, hele goede comminucatie en had een goede beschrijving van de remleidingen en over de kwaliteit ervan. Kreeg er nog een Non ABS HRC bij ook! Ook goed verpakt en had alles snel binnen.
 13. Laatst 2 bandjes van Luc over genomen, zonder enige problemen. Reageerde altijd snel op mijn PM en duidelijke comminucatie. Afspraak was zo gemaakt, me vader kwam ze ophalen gezien hij in de buurt moest zijn, was geen probleem wanneer hij langs kon komen ( alleen wel na 5en ). Product kwam precies overeen met de beschrijving en de foto's in het verkoop topic. Kortom, een goede gozer die snel en betrouwbaar zijn zaken afhandeld.
 14. Danku, voor zowel de spullen als het complimentje
 15. Ook ins wat verlagingsveren bij die jonge opgehaald, super aardige kerel, leuk staan babbelen over z'n pracht en praal wat toen voor z'n deur stond en veren mee genomen voor n mooie prijs.
×
×
 • Create New...