Jump to content

sunny1600

Bezoeker
 • Posts

  1,894
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Everything posted by sunny1600

 1. Van Rinus wat S12 spulletjes overgekocht. Mooie prijs en vriendelijke kerel. Hij kan ook goed zingen! https://youtu.be/lapwXaVOoGE
 2. Verschillende keren iets van Johan overgenomen. Ook een paar keer aan de telefoon gehad voor advies. Betrouwbare man die zijn afspraken nakomt.
 3. Tijdje terug S14 remmerij voor de voorkant overgenomen. Zag er allemaal goed uit en duidelijke afspraken. Zou met Martijn zeker weer zaken doen.
 4. Zelf tijdje terug hier mijn achterste remschijven laten afdraaien omdat ze toen nergens op voorraad waren en ik ze nodig had voor de apk. Ff langs gebracht en dezelfde middag opgehaald. Goede ervaringen mee.
 5. Achterlichten van overgenomen. Binnen een paar dagen lagen ze op de mat. Duidelijke communicatie. Aanrader.
 6. How the fuck zie je als "S13 kenner" niet dat er een bestuurdersstoel mist. Dat is vrij groot en valt toch op? Het is wel weer een hoop stennis om een paar kleine dingen.
 7. Heb je ze nu pas? Ik had ze toch al een goede 2 weken geleden verwacht.
 8. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Martijn. Gereviseerd s14 remmensetje overgenomen voor een hele scherpe prijs. Vervolgens kan hij het ook nog meenemen naar Luc wat weer verzendkosten scheelt.
 9. Stuur me even een PM met de details dan stuur ik ze door naar een maatje van me die werkt daar.
 10. Dit is versie 1. Het wordt nog aangepast. Geef eens een voorbeeld hoe jij het zou doen dan?
 11. Tijdje terug ook bij Luc geweest voor een bodemplaat aanpassing. Vakwerk zoals al eerder gezegd hierboven. Als ik weer iets gelast moet hebben dan ga ik weer naar Luc. Bij de S12 zit een grote bult in de bodemplaat voor een tussendemper. Daardoor kan een aftermarket (kuip)stoel niet laag. voor na Even ter info. De standaard vloermat past niet helemaal goed meer. Maar het valt mee wat je er van ziet.
 12. Dennis, ik heb hem even een PM gestuurd via NCN om hier even te kijken.
 13. En dat nog voor de kerst?? Hoop dat deze knul nog een goede rotschop uit sxoc.com krijgt.
 14. Wat een gek*t zeg. Hopelijk heb je je geld terug voor de kerst
 15. Nee! Hij heeft het verneukt dus het is zijn probleem dat anderen op SXOC.com nu niks meer van hem willen kopen. Het is zijn probleem dat hij het geld dat hij van jou heeft ontvangen voor de spullen gelijk opbrast. Bovendien heeft hij jou en Bakke gewoon genaaid.
×
×
 • Create New...