Jump to content

Dirk Jan

Moderator
 • Posts

  4,546
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  109

Everything posted by Dirk Jan

 1. Spullen aan verkocht, vriendelijke jongeman.
 2. Ik heb van Stijn gratis draagarmen gekregen, ik vond dat toen erg lief van hem.
 3. Sherwin bezoekt het forum voor zover ik weet altijd met zijn telefoon, dat kan verklaren waarom hij niet gezien heeft dat hij ongelezen PM's heeft. Komt ongetwijfeld goed dit.
 4. Luc heeft een paar weken geleden wat kleine plekken (en een wat grotere) van mijn S13 gelast. Omdat ik geen vervoer kon regelen heeft hij de auto bij mij opgehaald en gelast en wel teruggebracht toen hij klaar was. Alles perfect besproken, uit zijn eigen initiatief up-to-date gehouden met duidelijke foto's en een extra klusje dat ik pas later meldde (afgebroken bout) heeft hij ook netjes opgelost. Luc kijkt verder dan zijn neus lang is en is ook kritisch op zijn eigen werk waardoor het resultaat er zeker mag zijn. Dit alles voor een zeer schappelijk uurtarief en hij is ook nog eens verschrikkelijk lief.
 5. Hun katalysatorpakkingen zijn b.v. van HKS.
 6. Is al topic van. Laatst nog wat besteld, niets op aan te merken. Topservice.
 7. Afgelopen zaterdag met Wessel bij Michiel in Zuid-Limburg langsgereden om een Bomex lip op te halen. Onder het genot van een bakje koffie een beetje gepraat over auto's enzo, gezellige bedoeling. Bedankt! Volgende keer zie ik hopelijk mijn oude S13 ook weer .
 8. Goed afgelopen. Al bleek het achteraf een turn-flow FMIC te zijn, alsnog geen probleem want past perfect zonder zagen. Heb de bestelling op 8 januari geplaatst en toen direct betaald. Als je de bestelling plaatst kun je uit verschillende verzendmethodes kiezen, voor mijn zending was FedEx (luchtpost) de goedkoopste dus ik had deze geselecteerd. De genoemde verzendkosten zijn echter slechts een schatting. Na betaling wordt je pakket klaargemaakt, waarna een exact bedrag genoemd kan worden. Omdat ik toen al betaald had, kreeg ik de optie om óf bij te betalen, of een andere verzendmethode te kiezen. Ik heb daarop voor EMS gekozen. Om hoge invoerkosten te vermijden kun je ervoor kiezen de bestelling voor een bepaald percentage van de waarde te verzekeren, ik heb voor 10% gekozen. Het risico dat je hiermee loopt is dat als het beschadigd raakt, je dus ook maar 10% van de waarde uitbetaald krijgt door het postbedrijf. Nengun staat erom bekend dat het weleens lang kan duren voordat het pakket daadwerkelijk aan het postbedrijf wordt aangeboden, dit gebeurde in mijn geval op 27 januari. Een week later ontving ik het pakket onbeschadigd, zonder extra factuur. Handig om te weten is dat als het pakket verzonden is, het Track&Trace nummer geldt tot aan de Japanse grens (in dit geval dus de luchthaven). Daarna is het pakket pas weer te volgen als het aangeboden is aan TNT/Post NL hier in Nederland, maar meestal heb je het al binnen voordat je dit nummer krijgt (als je het al krijgt).
 9. Niels is een baas inderdaad, meerdere keren iets aan verkocht. Heeft zelfs nog 2,5 uur lang in de kou en donker geholpen met het subframe van mijn SX een tijd terug!
 10. Een week of wat terug op maandag 8 injectoren opgestuurd naar Injectorclean na een order op de website te hebben geplaatst. Na 2 dagen keurig een persoonlijk mailtje gekregen met een testrapport en vrijdag werden ze alweer thuisbezorgd via de post. Topservice en goede communicatie voor een goede prijs (Volledige "pakket" genomen, dus €140,- inclusief verzendkosten terug). Aanrader!
 11. Probeer hem nog een keer te benaderen zou ik zeggen, wellicht op een andere manier. Als hij hier vervolgens geen gehoor aan geeft kun je altijd nog in het verkoopervaring gedeelte beschrijven en hopen dat dat hem over de streep trekt. Misschien dat dit topic daar sowieso beter past?
 12. Ik heb serieus uren gezocht, maar heb op het hele internet maar 2 andere foto's gevonden van de kit die ik heb. Er zijn ook wel nieuwere kits, maar daar heb ik ook geen artikelnummer van kunnen vinden. Het is een Trust/Greddy Spec-R intercooler. Maar als je daarop zoekt vind je alleen maar de FMIC versie (die gebruikt dezelfde core, alleen heeft de WMIC kit een turn-flow core). Ik heb gekozen voor een WMIC setup omdat ik geen gaten in mijn accu-tray wilde boren en de motorruimte een soort standaard-achtig gezicht wil laten houden. Deze kit past zonder enige aanpassingen aan het chassis. Een FMIC koelt zelfs beter, gezien er een groter oppervlak bloot wordt gesteld aan rijwind.
 13. Deze kits worden al lang niet meer gemaakt en kostten nieuw zo ongeveer €1000,-. Maar als je het na kunt kijken, graag!
 14. Enig idee over de levertijd? Is dit luchtpost of ook per boot, want 3 maanden wil ik eigenlijk niet wachten.
 15. Hallo, Ik sta op het punt iets te bestellen op Nengun.com, en zou graag weten of iemand anders hier eerder besteld heeft bij deze, of een andere firma in Japan. Ik heb verschillende verzendopties om uit te kiezen en zou daarom graag weten wat aan te raden is. Een op het oog beste selectie uit de opties: Ik ben geneigd te kiezen voor FedEx, maar heb geen idee hoe het pakketje dan verzonden wordt? Dirk Jan
 16. Achja, voor die 30 euro verschil hoef ik me niet in de kruis gegrepen te voelen. Het prijsverschil zal hem in een cursus hoe-ga-ik-met-de capslock-toets-om en schriftelijke communicatie zitten.
 17. Wanneer was dat, WJ? Kan zijn dat het inmiddels duurder is geworden natuurlijk.
 18. Inderdaad inclusief verzendkosten. Ik geef toe dat het iets prijziger is als ik gehoopt had, maar visueel is er in ieder geval absoluut niets op aan te merken.
 19. Voering is van sinterbrons, dat is wat ze op heel veel (zo niet, alle) aftermarket koppelingen gebruiken. Maximum koppel wordt meer bepaald door de kracht die de drukgroep in gemonteerde toestand uitoefend op de plaat.
 20. Na wat mailcontact heb ik vorige week besloten mijn Exedy Sports Tuff-koppeling en TODA vliegwiel op te sturen naar Mascotte Zuid in Eindhoven om het te laten reviseren. Ik kreeg het pakketje vanochtend terug met het volgende resultaat: Gewoon weer als nieuw ! Het kostte ongeveer 300,- euro, alles meegerekend. Het was voor mij ietsjes duurder, omdat het vliegwiel van bijzonder hard staal bleek te zijn. Voor het bedrag zonder de kosten van het vlakken van het vliegwiel meegerekend, had ik nooit een andere koppeling kunnen kopen. Voor ieder met een versleten aftermarket koppeling is dit zeker een aanrader dus!
 21. Gisteren binnen gekregen. Mooie spullen (bushes van SuperPro, pakkingen van HKS (yo)), goed ingepakt en dus ook snel geleverd. Nieuwe standaardwinkel voor S13 spul wat mij betreft .
 22. Stage 2 ECU aan David verkocht, helaas door problemen met zijn bank ietwat lang op de betaling moeten wachten, maar uiteindelijk gelukkig allemaal goed gekomen .
 23. Is een eBay shop inderdaad. Testimonials gaven me in ieder geval vertrouwen .
×
×
 • Create New...