Jump to content

Mick

Bezoeker
 • Posts

  991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Mick

 1. Mick

  Mick

  Strakke plasser! Bedankt mannen!
 2. Mick

  Mick

  Ik heb er drie kartonnen dozen voor verknipt, maar fijn om te horen dat het goed is aan gekomen!
 3. Goed verhaal Nayiem, lekker kort ook. Ga je tijd spenderen aan je troep voor elkaar krijgen in plaats van verhalen schrijven en stront gooien. Daar worden al mensen voor betaald (lees schrijvers en boeren).
 4. Luc heeft ook de dorpel van mijn Silvia gelast, ziet er super netjes uit! En Luc is gewoon een gezellige kerel!
 5. Mick

  Mick

  Ja, dat is toch normaal, iedereen betaalt toch het liefst zo min mogelijk? De prijs van custom bussen is logischerwijs duurder dan massaproductie, zoals die van DW. Ik snap dat je je ongelijk absoluut niet toe wilt geven, maar ik vind je bijdrage in dit topic volledig onzinnig.
 6. Mick

  Mick

  Ik heb voor mijn driftauto zelf subframe bussen laten maken bij de plaatselijke metaalbewerker. Die heeft alles opgemeten en custom bussen gemaakt. WJ hoort dit, vraagt wat nog een set kost, ik geef de prijs door die de metaalbewerker rekent (instel, materiaal kosten en arbeidsloon), WJ hoopt voor één dubbeltje op eerste rij te zitten omdat hij via mij een connectie heeft met de metaalbewerker, WJ probeert te insinueren dat ik hem onnodig veel geld afhandig probeer te maken. Het klinkt voor mij volledig logisch, bedankt voor het delen van je ervaring!
 7. Credits voor Dirk-Jan! Al diverse dingen gekocht (en gekregen) altijd goed, ook met technische problemen wilt hij met je meedenken, wordt gewaardeerd! Genoeg lief gedaan, kom nu je velgen maar halen!
 8. Vandaag heb ik een schitterende Mega Muffin bakvorm binnen gekregen, snel verzonden, netjes verpakt, bedankt Johannes!
 9. Zelf ook meerdere malen spullen bij Ed gehaald, ook als er VEEL haast bij was deed Ed wat hij kon, dus super service als je mij vraagt. Bedankt Ed!
 10. Ja, met koeriersdienst Mick wel ja... Maar de paarse apen zijn koning, klaar. Dat baseer ik op mijn reeds verleende hulp en uitgebreide gastvrijheid.
 11. Van klantenbehoud hebben ze bij bovenstaand bedrijf nog nooit gehoord in ieder geval. Ben er inmiddels paar keer geweest, en moest notabene van een andere klant koffie aangeboden krijgen. Dit was een buitengewoon lekker bakje koffie wat uiteraard een hoop goed maakte:) Helaas zie ik in de toekomst al wat afspraken geplanned en zou dit als opbouwende kritiek mee willen geven. PS: Owja, ik kan jullie wel waarderen en vind dat met jullie met de riemen die jullie hebben erg leuke auto's bouwen:) Wordt tijd dat we maar eens aan de sleutel gaan Robbie! Dus mijn serieuze en tevens nuttige bijdrage: erg gezellig en prettig bedrijf, altijd klaar voor een praatje en voor hulp. Nu met nieuwe en goede plannen op komst, gaat het zeker goedkomen!
 12. Ben even langsgeweest en mijn mening gedeelt. Gaat goedkomen, internet gebruik komt ook weer in gang, prioriteiten liggen momenteel ergens anders begreep ik
 13. Momenteel kom ik nooit meer bij Show and Go, hoor een hoop verhalen over fuseren en overname, maar geen idee hoe het nu echt zit. Is er iemand die kan bevestigen wie momenteel de eigenaar is van Show and Go en wat de toekomstplannen zijn? Ben wel benieuwd of ik er ooit nog langs hoef te rijden
 14. Inmiddels een goed gesprek gehad met Steef, alles word man op man(nouja ik ben eigenlijk een jongetje) geregeld en daar zullen we geen forum tussen plaatsen.
 15. @ Radiatorslangen, kijk eens op die Witte S13 met die gouden 5 spaaks. Wat een toeval precies mijn radiatorslangen... @ KW Dempers, je had toestemming om ze een weekend(omdat je in nood was) te lenen. Je had geen toestemming om mij na 2 maanden die dingen er zelf onder vandaan te laten sleutelen in de regen. Dan ook nog het fatsoen hebben om mij te vragen of ik je voordempers wil wisselen voor de APK... Verder nooit echte problemen met je gehad, het was een vriendengroep bij SaG en was mijn 2e thuis. Helaas ben ik door Steef als een hond behandeld en voelde ik mij daar absoluut niet meer welkom, wat resluteerde in het spijbelen van het uitvoeren van mijn hobby, namelijk mijn drift SX rijdend maken met de jongens van SaG en een hoop leren. Heel jammer dat het zo gelopen is, maargoed de drift SX komt er wel
 16. Diegene is nu half SXOC aan het pmen voor een onderboom Tevens mijn banden opgereden, radiatorslangen verwijderd, KW schokdempers gedemonteerd, PTU pleite en 2 banden geheel weg, etc, etc. Gelukkig is er nog een pluspuntje bij SaG en dat is Jeff, die mag alles weer oplossen, goed geregeld. Daarom kan ik hem wel waarderen
 17. Bijzonder veel plezier gehad met zijn handboeien, Dankjewel!! Zonder gekheid, spreek WJ bijzonder vaak en blijf iedere keer verbaast over zijn vakkundigheid en kennis en vind het altijd een mooie gelegenheid om zelf ook iets van te leren. Nu zag ik laatst dat WJ een SR20DET tekoop had waar ik op gereageerd had, alleen heb ik zelf de ruimte niet om een blok te swappen dus heb hem ook de vraag gesteld of dit eventueel bij hem geregeld kon worden. Binnen een dag een hoop mailtjes uitgewisseld en uiteindelijk zou hij een blok uit Engeland voor mij meenemen. Eenmaal aangekomen in Nederland gelijk een afspraak gemaakt om een weekend te swappen, en was binnen een week met de auto in het verre Friesland. Daar heb ik samen met WJ en een maatje van mij het hele weekend in een aardig tempo doorgesleuteld en hing het blok er keurig netjes in. WJ draait zijn hand niet om voor de bijkomende problemen van de Automaat naar Manual swap of de Atmosferisch naar Turbo swap. Het is voor mij echt een uitdaging maar het is net of hij niet anders doet en of het aangenomen werk is... Helaas was de vorige eigenaar van het blok de NATS 2 startonderbreker mee te geven en konden we het blok dus niet testen na het drukke weekend, WJ heeft dit direct met de eigenaar geregeld en waren de ontbrekende onderdelen binnen 4 dagen op de post. Dit weekend heb ik kunnen logeren bij WJ en ben ik als een prinsesje door Mirjam verzorgd, hele dikke credits voor haar! Ook nog naar een *hoe noem je dat in friesland, allemaal dronken friesen op straat* dinges geweest, voelde me net een marrokaan zonder mes... Dus eigenlijk gewoon een super leuk weekend waar alles bij inbegrepen was en super gezellig gehad met hele goede tips en tricks van Mr. Dijkstra himself. Tegenwoordig rijd ik dus in een 240sx powered by SR20DET met een hoop (niet vertelde) spec's erop. Many thanks for WJ en Mirjam, heb een super weekend gehad en heeel veel geleerd. P.S. De drift auto gaat ook die kant op voor de nodige elektronische aanpassingen, die moet ook maar eens gaan rijden! P.S.2. Zal volgende keer zeker een portable vertaalmachine meenemen, ben er nog steeds niet uit wat voor taal ze daar spreken...
 18. Tussen neus en lippen door, lees ik dat ik credits heb afgedwongen met mijn jostikunsten, your welcome
 19. Haha ja, het was nog even spannend, maar het is allemaal weer goed aangekomen in Limboland Was leuk kennis met je te maken!
 20. Heb je pakket zien liggen, wat een schitterend verpakte doos was dat toch! Leuke naam heb je ook!
 21. Ik ga helemaal stuk, wat geniaal droog omschreven
 22. Had grote haast met headstuds, zoals de meeste gelezen hebben hier. Kreeg ik PM van Jef, en 2 dagen na mijn akkoord waren ze binnen, hoezo schnell, en voor een hele goede prijs! Jammer dat mijn auto 2 maanden later nog niet rijd maargoed...
×
×
 • Create New...