Jump to content

Luminous Flux

Bezoeker
 • Posts

  2,754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Luminous Flux last won the day on November 20 2013

Luminous Flux had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,250 profile views

Luminous Flux's Achievements

Super user

Super user (3/5)

158

Reputation

 1. Dan zal de prijs nu niet meer hetzelfde zijn als jij er toen voor hebt betaald neem ik aan
 2. Ziet er netjes uit Dirk Jan, inderdaad cheaper dan een nieuwe set Praat je dan over een paar tientjes of was het verschil dermate groot dat je €300 (incl. verzenden) pijn vind doen?
 3. Ik heb een DV-afdop setje gekocht, vriendelijk en duidelijke communicatie. Voor mijn gevoel kon ik in volle vertrouwen vooruit betalen. Verzending werd snel geregeld en netjes verpakt, bedankt!
 4. Heb een VVT sprocket en kettingspanner bij Maarten gekocht en ook door Maarten laten monteren. Zeer goede koopervaring, goede service en zeer vriendelijk, dat is nog eens fijn zaken doen
 5. Ik heb een tijdje terug ook slijp en las werk bij Luc laten doen en ben zeer tevreden over het resultaat! Mijn barrels en outer rims waren aan elkaar gelast en Luc heeft deze weer gescheiden, ik zal hier eens wat foto's spammen: Behold Luc's craftmanship: Barrel+Lip(los) / Kitnaaf: Barrel / Hechtvlakken: Naar mijn mening ziet het er zeer goed afgewerkt uit, ik ben met name ook zeer tevreden over de originele vorm die Luc behouden heeft zodat de kitnaaf er weer zoals origineel in zit.
 6. Communicatie is snel en duidelijk, alles netjes geregeld. Niet te beroerd om zich aan te passen (ondanks omstandigheden) waardoor het oppikken van de goodies voor mij een stuk makkelijker/dichterbij was. Zeer tevreden, aanrader om zaken mee te doen!
 7. En dat geldt ook voor Luc, communicatie is snel en duidelijk, alles netjes geregeld. Niet te beroerd om zich aan te passen (ondanks omstandigheden) waardoor het oppikken van de veren voor mij een stuk makkelijker/dichterbij was. Zeer tevreden, aanrader om zaken mee te doen! Nogmaals beterschap met de kleine!
 8. Tim is gewoon een eindbaas! Persoonlijk heb ik er alleen maar goede ervaringen mee en ik hoor van andere precies het zelfde. Alleen jammer dat het zo ver rijden is elke keer vanuit Limburg maar ja, goed werk is wel wat km's rijden waard!
 9. luminous flux bedankt voor je reactie.toch nog een vraagje. was dat zonder spacers.en wat voor merk en type velgen waren dat. alvast bedankt

 10. Ik heb wel eens wat spullen gekocht toen ik nog zelf een 350z had en hij kwam het zelfs naar N-Limburg brengen vanuit Assen, moest er wel even op wachten maar uiteindeljk goede service en goede prijzen. @ Eric, Ik was er dus juist wel over te spreken, ik weet dat hij meer met rally teams etc. werkt en hij neemt kleine (particuliere) afnames dan ook iets minder serieus volgens mij maar dat rechtvaardigd natuurlijk nooit slechte service!
 11. Zit nu in een GB voor FMIC's. Vanaf komende week gaan ze betalingen aannemen en versturen maar net mijn type1 kit is nog niet in stock, alle andere kits wel. Ben benieuwd hoe lang het gaat duren, hoop het voor JAF binnen te hebben...
 12. Vandaag weer bij SAG geweest en gebruik mogen maken van de uitstekende service... helemaal top Geen bijgeluiden of andere rare fratsen meer in de v-bak! oem leren schakelpook er op (de kermispook zit eindelijk in het ronde archief )! En de S14 is weer wat stickers rijker! Ow ja, en de tostie was ook lekker Als je nog geen koning bent moet je bij SAG klant worden, dan ben je het zo!
 13. De meeste spullen op mijn S14 heb ik via Apex Performance besteld, altijd goede communicatie (via Louise) en snelle levering! Goede kwaliteit onderdelen ook Ik heb ook geen credit card en betaal altijd vast via bank transfer... nooit problemen mee gehad!
×
×
 • Create New...