Jump to content
SXOC.NL Forum

Luminous Flux

Bezoeker
 • Content Count

  2,754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Luminous Flux last won the day on November 20 2013

Luminous Flux had the most liked content!

Community Reputation

158 Excellent

About Luminous Flux

 • Rank
  Super user

Recent Profile Visitors

588 profile views
 1. Hopelijk duurt dat niet al te lang meer, alhoewel ik wel nog aan het twijfelen ben over wat ik precies aan zal schaffen hoop ik binnen nu en een paar jaar toch wel weer iets leuks aan te schaffen. Eind vorig jaar ben ik met mijn vriendin verhuisd (groter gaan wonen) en is er veel budget het huis in gegaan, nu zijn we met de tuin bezig. De S14a was trouwens ook fijn maar aan de Zenki was ik meer gehecht.
 2. Ik ben hier al lang niet meer actief geweest, heel af en toe nog even spieken. Ooit werd ik hier warm onthaald (Maart 2009) en heb het altijd naar mijn zin gehad op dit forum, ik denk wel het fijnste forum van alle fora waar ik gezeten heb. Zeer behulpzame liefhebbers leren kennen hier en heb nog steeds spijt dat ik deze ooit verkocht heb:
 3. Het hart eruit tikken is makkelijker dan het terug erin zetten, waarschijnlijk dat door verhitten van de barrel+lip het geheel net genoeg uitzet om het hart met gemak terug te monteren. Helaas heb ik het setje waar ik mee bezig was niet zover afgemaakt om het zeker te weten.
 4. Welkom, je S14 ziet er uit als een erg net exemplaar!
 5. Dan komt het helemaal goed! De flares staan in het zwart inderdaad nice.
 6. Staat nice, vooraan iets meer negatieve camber en dan de afstand tussen fender en velgrand op gelijke hoogte met achter zou in mijn ogen wel mogen. If possible, that is...
 7. Rik / Specialist En 2015 wordt het jaar van Naas!
 8. Luminous Flux

  HEY ERIC

  Gefeliciteerd Eric!
 9. Inderdaad een dikke update, very nice progression!
 10. Guilty Pleasure, zoals in DWDD, is een concept wat Domien in zijn radioshow op 3fm al veel langer gebruikt onder de zelfde naam just saying.
 11. Haha Eric, all stunts were performed by professional drivers on a closed road
 12. http://www.youtube.com/watch?v=aX6XMK9xPj4 Oi, waarom krijg ik geen embedded player? P.S. Luc, je staat bij de end credits
×
×
 • Create New...