Jump to content

Armand

Moderator
 • Posts

  1,048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Armand last won the day on June 30 2016

Armand had the most liked content!

About Armand

 • Birthday 06/15/1991

Recent Profile Visitors

1,189 profile views

Armand's Achievements

Regular user

Regular user (2/5)

322

Reputation

 1. Gratis en voor niets een paar droplink rubbers gekregen die Vincent nog had liggen. Volgende dag gelijk op de post gedaan en een dag later had ik ze. Top!
 2. Thanks jongens! Altijd blij om een mede SXOC'er te kunnen bijstaan! Voor de bak gaan de credits naar Driftparts en Edje overigens, ik was slechts de tussenpersoon
 3. Als je 1.5 maand moet wachten is het één ding, mits vantevoren goed gecommuniceerd. Maar herhaaldelijk dingen toezeggen en niet nakomen is iets wat je klanten je niet in dank afnemen. We leven niet meer in de 20e eeuw, telecommunicatie middelen zijn er niet voor niks als je het mij vraagt. Hoe moeilijk is het om een MBO of HBO stagiair te regelen die Marketing & Sales wilt afhandelen? Die paar 100 moeten ze kunnen missen. Maargoed, vooral zo doorgaan zou ik zeggen. Ze zullen niet de eerste zijn die zichzelf door een dergelijk gedrag en houding om zeep helpen, en ze zullen ook absoluut niet de laatste zijn. Genoeg jongens die het met alle liefde en toewijding van ze over zullen nemen.
 4. Gister een setje motorsteunen gevraagd, vandaag op kunnen halen voor een mooi prijsje. Top service weer kerel!
 5. Laat ik voor de verandering eens constructieve kritiek geven... De eerste alinea lezend zie ik niet zoveel verkeerds, de eerste helft van de tweede ook niet zoveel. Daarna is het mijns inziens toch wel een klein beetje goedgelovigheid van jouw kant DJ. Maar ik ben het met je eens, althans ik ga er even vanuit dat jij er hetzelfde over denkt: Het is niet echt stijl om terwijl iemand anders een blok voor jou uit zijn auto trekt, ineens ook maar naar andere opties te kijken. Ervanuit gaande dat Eric weet dat jij het blok eruit haalt is het naar mijn mening gewoon een klotestreek om daarna zoiets uit te halen. Dat het lang duurt is tot daaraan toe, maar niet om een dergelijke reden. Kortom, zoals eerder gezegd, geen stijl. Het overige stuk zou ik me ook erg over kunnen opwinden. Je kunt toch godverdomme niet verwachten dat je dat je dingen toegestuurd krijgt en dat je vervolgens niet, of de helft, betaald. Dat doe je in de winkel toch ook niet? Dat mensen voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten kan ik soms nog wel eens inkomen. Let wel: Soms! Maar dat je het in je hoofd haalt om nadat je duidelijke prijsafspraken gemaakt hebt (Toch?) plotseling toch maar ineens niet alles over te maken, terwijl je wel gebruik maakt van de goedheid van deze persoon is ronduit een klotestreek. Ik zal me niet laten verleiden tot het uiten van allerlei benamingen voor dit soort personen, maar laten we aannemen dat het een zeker NFSW gehalte heeft. Als je het mij vraagt zijn er 2 simpele mogelijkheden: - Je krijgt je geld; - Je haalt je spulletjes op, geeft Eric zijn geld en verkoopt het vervolgens aan iemand die er wel voor betaald. Opmerkingen als "geen stuiver extra zou overmaken" zijn wat mij betreft bij dit soort transacties gewoon not done. Ik zeg nooit meer zaken doen met dit sujet.
 6. Flens voor mijn dumpvalve gekocht. Kreeg hem netjes de volgende dag in huis. Afgesproken om op de Wangan Warrior kick-off meet een kuipstoel over te nemen voor een afgesproken bedrag. Kon hem uiteindelijk voor nop meenemen. Held!
 7. Gisterochtend een motorkap opgehaald voor de S13. Goede prijs en snelle service. Top geregeld weer. Thanks Ed!
 8. Ik moet bekennen dat ik respect heb voor je geduld. Ik had hem al lang opgezocht. Het gaat niet eens meer om het geld dan, maar het principe..
 9. Een drukaslager voor mijn SR20, kon hem direct de volgende dag ophalen. Top weer!
 10. Ik zeg even langs gaan met de SXOC knokploeg. WAT EEN LUL!!!
 11. hee armand,

  zo als je mischien weet heb ik al tig ca18det,s gerevisseert voor diverse club leden.

  dus ik kan ook eventuweel jouw ca18det weer goed en netjes klaar maken.

  je kan mij altijd bellen op nummer 06-22555235.

  groet jogan.

×
×
 • Create New...