Jump to content
SXOC.NL Forum

McLarenboy

Bezoeker
 • Content Count

  2,536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by McLarenboy

 1. Poedercoaten en wax of andere beschermlaag voorzien zodat het vuil makkelijk af te wassen is.
 2. Voor het weekend begon zag het er naar uit dat ik een kit in USA of zwitserland ging moeten kopen Zondag om 6h30 een berichtje van een Waal dat hij een kit had liggen Nu nog een dakspoiler en sunvisor zien te scoren...
 3. Nieuw project - half jaar geduurd voor ik iets kon vinden wat paste in mijn budget. Ging normaal een A-team bus worden maar deze is een G30 met een 8 steek, de juiste velgen vinden is een nog grotere zoektocht dan de bus zelf en mocht ik ze vinden dan gaan ze meer kosten dan de aanschaf van de bus. Het eindresultaat heb ik al perfect voor ogen; spatbord verbredingen, sunvisor, onderlip, spoiler, velgen en body herspuiten en klaar. Dus eigenlijk niet veel anders dan de aanpassingen aan mijn daily sx
 4. Indeed, maar het staat nu weer op wacht voorlopig gezien ik een Chevy cargovan op de kop getikt heb. DAT is mijn laatste projectwagen, ik zweer het
 5. Voor mijn part even uniek als Goodwood
 6. Welkom terug John, zo'n wagen als die S14 van jou vergeet je zeker niet snel. En daarmee kan ik ook stellen dat je zéér veel spijt zal hebben later als je die zou verkopen. Een S15 is ongetwijfeld een hot item binnen 10-15 jaar. En een sublieme steelbody S14 nog meer!
 7. Niet zozeer de regels van apk maar eerder wat ons allemaal staat te wachten met onze oude verbrandingsmotoren. Niemand kan voorspellen hoe het precies zal evolueren maar wat wel vast staat is dat het alles behalve positief zal zijn. Dus het gaat erom nu nog ten volle kunnen genieten van de vrijheden die er nu nog zijn.
 8. Holy thread bump - een maand na de post hierboven had ik dus een voorschot betaald voor de aanschaf van mijn eigen woning. 6 maand later werd de sleutel overhandigd en ging eerst al mijn aandacht naar het huis en het magazijn. Dan nog wat andere wagens tussen door doen enzo en lap.... tijd staat ineens 5 jaar verder. Nu ik meer en meer begin te beseffen dat onze geliefkoosde hobby op middellange termijn er wel eens heel anders kan gaan uitzien ga ik nu toch weer prioriteit geven aan dit project om dit zo snel als mogelijk de baan op te krijgen. Dit weekend alvast begonnen met hem in mijn werkruimte te zetten en alle gaten in de koffer dicht te lassen.
 9. McLarenboy

  Het blij topic!

  Via Hilton (sponsor van het team) een kans gekregen om hierop in te tekenen. Openlijk bezoeken is niet mogelijk, hadden ze vandaag nog een topteam geweest dan was het via een sponsor zelfs niet mogelijk. Maar ja, resultaten zijn al jaren aan een stuk van zo'n slechte aard dat ze nu wel een andere mentaliteit hebben. nog een videootje:
 10. McLarenboy

  R.I.P Edwin

  Jezus, ik ken de beste man niet maar is nooit leuk om te lezen. Sterkte aan de vrienden en familieleden.
 11. McLarenboy

  Het blij topic!

  McLarenboy went to Mclaren Dit is een mooie tik op mijn bucket list, voorbije zaterdag kon ik naar Woking gaan om het hoofdkwartier van mijn geliefkoosde team te gaan bezoeken. Het gebouw alleen is al een fameus iets maar wat erin zit is nog vele malen beter. Ongelofelijke behind the scenes blik, waanzinnige werkplaats, parels van wagens gezien, de kans om met echte medewerkers te praten en "gevoelige" vragen te kunnen stellen. Dit gaat me nog lang bijblijven. De pitstop challenge was een die op mijn lijf was geschreven, en bizar genoeg ook op die van mijn broer die zo goed als niets voor F1 voelt
 12. Facebook en Drift2motorsport ziet er inderdaad al beter uit, doch de facebook pagina niet veel actie meer te zien. Nu ja, de scene is aardig achteruit gegaan de voorbije jaren. Maar Drift2motorsport komt niet vaak voor op google in forums ofzo dus moet een zeer kleinschalige operatie zijn - zullen ongetwijfeld niet veel op stock hebben. Anders moet je even een berichtje sturen op hun facebook en zien wat voor antwoord je krijgt.
 13. Geen adresgegevens te bespeuren op de site - dus niet te vertrouwen...
 14. Kwam net op deze beelden van Guy G die zich vorige maand waarschijnlijk goed geamuseerd heeft op circuit Zolder.
 15. McLarenboy

  Het klus topic

  Uitlaat werd gisteren vervangen door een Carnewal GT exemplaar (originele uitlaat maar volledig leeggehaald en geen probleem voor de apk) IMS lager is nog niet vervangen, gaat er waarschijnlijk wel van komen - je kan niet blijven gokken
 16. McLarenboy

  Het klus topic

  Ow ja - de uitlaat moet ook volledig vervangen worden, maar dat laat ik doen - er is geen moer meer te bespeuren en die jongens doen het op twee uurtjes.
 17. McLarenboy

  Het klus topic

  996 - en hier wat foto's
 18. McLarenboy

  Het klus topic

  Even snel de schokdempers vervangen op de Porsche Carrera 4S van mijn vader dacht ik - was dat een misser >>> heeft me twee dagen gekost. Wil natuurlijk geen brokken maken en voor de eerste keer iets doen neemt sowieso meer tijd in beslag. Blij dat ik het gedaan heb, heb nu nog meer respect voor Porsche engineering. Zo'n ophanging nog nooit gezien; de voorste anti roll bar hangt met een stang vast aan de veerschotel. De achterste anti roll bar hangt vast aan het onderste oog van de schokdemper.
 19. Brunox is écht goed spul. Makkelijk aan te brengen, 2 à 3 lagen is op zich al goeie bescherming maar werkt ook perfect als grondlaag. En je ziet aan het stuk hoe goed het blijft na een lange tijd - gewoon even wrijven en je ziet nog steeds de zwarte brunox laag.
 20. stuk hangt gewoon buiten *vorige post aangepast nadat ik met scotchbrite de roeststof eraf gewreven had.
 21. Gewoon een memorabele dag die gegrift staat in mijn geheugen. De eerste sessie was zó intimiderend, sensory overload - de hersenen moesten hercalibreren want dit heeft niets te maken met wat ik voorheen gereden heb. Dit was écht wel een cursus. Ook top geregeld door die jongens, zijn ook actief in GT4 kampioenschap met twee Porsche's en een Prototype. Deze Formule Renaults dateren van een tijd toen ze daar nog competitie mee reden. Opmerkelijk feit was dat van de 13 deelnemers 50 procent jong was en de andere 50 project oud (45-55 jaar). Gelukkig hielden ze hier rekening mee in de groepindeling. Met een op maat gemaakt zitje denk ik dat men sneller kan evolueren want ik met mijn slanke bouw zat helemaal niet vast, bijgevolg nu een staartbeen die héél gevoelig is geworden Maar eindelijk kunnen ervaren wat downforce is - eindelijk kunnen ervaren wat échte G-krachten zijn - eindelijk kunnen ervaren wat schakelen is aan het stuur, zonder koppeling - eindelijk.... (teveel om op te noemen). Kort samengevat >>> ik wel er één!
 22. Cursus Formule Renault 2.0 (200 pk - 500kg)
 23. Zojuist bevestiging ontvangen, hier even een dronefilmpje van het circuit. Ik denk ideaal voor een eerste ervaring met een Formule Renault 2.0 (500 kg - 200 pk). Misschien nog mensen die interesse hebben? Wie weet bevalt het me zo erg dat ik kan uitkijken om er ooit eentje te kopen.
 24. Bedankt voor de tip - via die site kwam ik dan uiteindelijk bij deze mensen terecht: www.cd-sport.com 21 oktober een hele dag rijden op een circuit nog geen 200 km van mijn deur
×
×
 • Create New...